Jak zawsze miałem rację, bo dokładnie to przewidziałem, co do grosza. I oczywiście sprzedane na górce, kupione dołku. Jeszcze jakieś pytania co do mojego geniuszu?
mi wychodzi około 4800, ale jest na razie za wcześnie aby być pewnym . . . ps. 1. jeszcze nie odbiła się od sufitu 2. i jeżeli odbije, to ważne jak dynamiczne to będzie 3. dłuższy boczniak 4900-5100 ?
Dnia 2026-02-04 o godz. 12:00 ~black944 napisał(a): > mi wychodzi około 4800, ale jest na razie za wcześnie aby być pewnym . . . > ==============================
Mistrzem to skromnie powiedziane. Jestem po prostu geniuszem, pokroju takiego, jaki rodzi się raz na 500 lat. A może rzadziej. mogłem zająć się czymkolwiek, np fizyką teoretyczną, matematyką, pisaniem sztuk teatralnych... Zająłem się jednak giełdą i zostałem miliarderem. Kopernik powinien był zrobić to samo, lepiej by na tym wyszedł.
Dnia 2026-02-04 o godz. 11:37 ~taksowkarz napisał(a): > a ile spadnie od tego sufitu > -------------------------------------------------------- Dnia 2026-02-04 o godz. 12:00 ~black944 napisał(a): > mi wychodzi około 4800, ale jest na razie za wcześnie aby być pewnym . . . ==================================== AT sprawdziło się idealnie https://stooq.pl/q/?s=gc.f&c=1m&t=l&a=lg&b=1