• Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~ciekawski [188.33.20.*]
    Ok wzrosło, ale przy takich perspektywach nie przebiło jeszcze ath. Natomiast codziennie widać nowe to wymysły jak tantiemy i % od sprzedaży, kreowanie setek milionów ponad to co było pokazywane na slajdach spółki..
    Jak Wy będziecie kupować po 60-70 czy 80 za akcje to obstawiajcie, że bedziecie kupować właśnie od góru :-)
    Ci co krzyczą o trzech cyfrach na kursie nie zamierzają wcale na te 3 cyfry czekać, taka prawda..
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Realista [37.248.169.*]
    Kto ma mózg sam oceni perspektywy spółki… Nie bój się kurs nie poleci w dół żebyś mógł dokupić…Fakty i perspektywy mówią same za siebie, dostaną certyfikat mają otwarte okno na świat i duży horyzont możliwości…Więc dla poważnych inwestorów patrzących na perspektywę 2-3 lat jest to spółka z ogromnym potenacjalem… Wiadomo Janusze biznesu będą wyskakiwać przy wzrostach o 4 zl tak jak tu się działo po liście, a kurs sobie leci stopniowo w górę dalej…
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Góru [5.173.149.*]
    Było już straszenie:
    1) bankructwem Spólki,
    2) dystrybucją na 8zł,
    3) niezłożeniem uzupełnień do FDA,
    4) wysoką ceną akcji,
    5) wcześniej - nieskończeniem pacjentów w klinice,
    6) kolejnymi emisjami,
    7) że tego nikt nie kupi,
    8) mln zł zamiast $ (przejęzyczenie Prezesa) za CC,
    9) Penditurami i PFA etc.
    a teraz jest...
    10) straszenie mną? Naprawdę? To ma ma być teraz Wasz główny argument do straszenia na zawrócenie kursu? Bo jeśli tak, i jeśli tylko to Wam zostało, to tu chyba perspektywy wzrostów zapowiadają się iście mercowskie! xD
    Dodam jeszcze że to ciekawski widział dystrybucje na 13zl i 17zł. Można zatem uznać że naciągnął wiele osób, w tym może nawet samego mistrza i przyczynił się do sprzedaży przez wielu akcji, a może nawet wygenerowania strat!
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Tommi [37.31.132.*]
    Spoko mądrzy sobie poradzą,a tro liki niech ujadają....
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Spekulant [188.33.208.*]
    Właśnie sprzedałem papier !!! Sobota godzina 16:04 ! Dziękuję Ciekawski
    Czuj się uratowany! I omijaj Spółki na których jestem bo stracisz majątek!
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Luzern [89.67.36.*]
    Góru… a może napiszesz gdzie jesteś to będę omijać
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Góru [109.243.247.*]
    Na Nanogroup i Scanwayu! xD
    Góru, swego czasu wysyłałeś @ z fajnym podsumowaniem
    Już nie mam czasu na takie rzeczy. Ale cieszę się że Ci się podobało chociaż nie wiem co to było. A gdzie mnie szukać, bo pytałeś - na Spółkach dużego ryzyka ale z ogromnym potencjałem do wzrostów. Oooo, tak Ci odpowiem
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~marian [95.160.21.*]
    Elo. Używasz jeszcze tego e-maila w ogóle czy zapomniany....?
    Pamiętam, jeden z ostatnich o .... megafonie. :)

Pozdro.
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Spekulant [91.236.35.*]
    Pamiętam maile ... Dawne czasy
    Aaa, już kumam. Tam Synektika mocno promowałem! No to miło że ekipa dalej w komplecie tutaj
    Tak Synektik też był… czekam na kolejne znaki :-)
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Eryk [178.42.76.*]
    Poczytajcie Panowie raporty dawnego IBSM -WF teraz.
    Spółka napompowana kasą,na longa,dla cierpliwych,z najmniejszym FF na GPW.
    Diament zasypany w popiele.
    Rynek jej nie widzi,tak jak nie widział ICE.
    Mam WF oraz ICE, kołek nie kręcę.
    Pozdrawiam
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Stary [5.173.208.*]
    Miło widzieć tu ekipę z Synektika, ja trzymałem papier od 20 paru gfy na spółce i prezesie psy wieszali niestety jak już kiedyś tu pisałem wyszedłem w okolicy 100+ Po cichu licze, że tym razem dłużej wytrzymam bo jest i pod co. Z obecnych jak już się inni chwalą mam DAT z dobrą średnią bo w okolicy 50 wiec trzymam nie zależnie od scenariuszy, a może być rużnie również bardzo wysoko, oraz delikatnie podebrałem QNA choć tu to jak rzut monetą na teraz
    A z perspektywy czasu bardzo dziękuję :-)
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Robek [46.112.222.*]
    A ja dzięki:ssss,gòru i jeszcze ze dwóch, kupowałem papier na bardzo niskim poziomie.Wpisy merytoryczne.Szacun Oczywiscie bez wazeliniarstwa.Pozdrawiam
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Mednext [83.11.66.*]
    Mnie nabrał na dystrybucję po 8 PLN. Łykałem wtedy papier jak młody pelikan. I potwierdzam akcje po XXX będziecie kupować od mojej osoby.
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Patryk [178.230.153.*]
    Prześliczna na Molecure, Mpay lub Mexpolska
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Duńczyk [46.112.104.*]
    Wszystko zależy kto i jak będzie rozgrywał ten papier. Bez długoterminowego kapitału zagranicznego bedzie prawdopodobnie wybicie w kierunku 60-70 mocna dystrybucja i zjazd w okolice 30 -40 a potem mogą być spekulacyjne kółka w boczniaku. Jak nie zaskoczy któryś z obiecanych terminów to będzie zjazd w kierunku 20. Dlatego trzeba uważać, a wypracowania „bezstronnych” naganiaczy traktować z dużą ostrożnością
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Inwestor [93.159.63.*]
    Uważam, że raczej trzeba traktować z dużą ostrożnościa wypracowania domoroslych jasnowidzow jak kolega dunczyk, który opowiada co się wydarzy na kursie bez żadnych sensownych argumentów.
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Góru [109.243.195.*]
    Traktowałbym z równie dużą dozą ostrożności twojej wypracowania, skądinąd słabe. O jakim Ty zagranicznym kapitałem mówisz? Co ty za dyrdymały prawisz? Masakra, jakaś papka słowna do niczego niepodobna
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Lord [83.31.153.*]
    Nie dziwię się , że pojawiają się tu nowi, którzy o ICE usłyszeli dopiero po ostatnich wzrostach kursu a nie mają kompletnie pojęcia czym się spółka zajmuje i jaka przyszłość przed nią. Nawet profesor nie zgłębił tematu a próbował uzasadnić fale wzrostową.
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Góru [109.243.195.*]
    Szkoda tylko, że takiego dobrodoradzacza jak Duńczyk, nie było tutaj jak kurs był po 7-8zl, krzycząc że wyleszczają z akcji. Wielka szkoda. Ale tak, przy wskazywanych poziomach przez Duńczyka powinna (bo wcale nie musi) pójść jakaś zauważalna korekta, a potem... a potem kurs pójdzie dalej do góry. Jeśli trend jest silny, tak jak tu, to żaden Duńczyk ani mistrz, swoim małym kijkiem Wisły nie zawróci, a będąc na akcjach pozostaje poddać się trendowi i jechać razem z nim. Dobrej nocy i udanej sesji jutro
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Marek [213.92.154.*]
    Duńczyk napisał prawde i od razu wściekły atak. Bez poważnego zagranicznego kapitału czeka nas niezła zwałka
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Onasis [79.127.181.*]
    Przecież Ty akcji nie masz
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Inwestor [93.159.63.*]
    Marek, na cargo w Warszawie czeka poważny zagraniczny kapitał w argentyńskich pesos. Dwa kontenery gotówki. Dzisiaj idę odebrać i jutro ten kapitał wchodzi na rynek!!!
  • Re: Czy Góru naciąga ludzi? Autor: ~Kramer [46.112.70.*]
    Za dużo chętnych weszło powyżej 30 dlatego niestety taki hejt dla trzeźwego myślenia bo żeby zarobić na szybko 100% od 30+ trzeba naganiać 24h ale ja trzymam za nich kciuki bo po przebiciu 64 zamykam druga część pozycji
[x]
MEDINICE 0,43% 70,20 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.