Ok wzrosło, ale przy takich perspektywach nie przebiło jeszcze ath. Natomiast codziennie widać nowe to wymysły jak tantiemy i % od sprzedaży, kreowanie setek milionów ponad to co było pokazywane na slajdach spółki..
Jak Wy będziecie kupować po 60-70 czy 80 za akcje to obstawiajcie, że bedziecie kupować właśnie od góru :-)
Ci co krzyczą o trzech cyfrach na kursie nie zamierzają wcale na te 3 cyfry czekać, taka prawda..
Kto ma mózg sam oceni perspektywy spółki… Nie bój się kurs nie poleci w dół żebyś mógł dokupić…Fakty i perspektywy mówią same za siebie, dostaną certyfikat mają otwarte okno na świat i duży horyzont możliwości…Więc dla poważnych inwestorów patrzących na perspektywę 2-3 lat jest to spółka z ogromnym potenacjalem… Wiadomo Janusze biznesu będą wyskakiwać przy wzrostach o 4 zl tak jak tu się działo po liście, a kurs sobie leci stopniowo w górę dalej…
Było już straszenie: 1) bankructwem Spólki, 2) dystrybucją na 8zł, 3) niezłożeniem uzupełnień do FDA, 4) wysoką ceną akcji, 5) wcześniej - nieskończeniem pacjentów w klinice, 6) kolejnymi emisjami, 7) że tego nikt nie kupi, 8) mln zł zamiast $ (przejęzyczenie Prezesa) za CC, 9) Penditurami i PFA etc. a teraz jest... 10) straszenie mną? Naprawdę? To ma ma być teraz Wasz główny argument do straszenia na zawrócenie kursu? Bo jeśli tak, i jeśli tylko to Wam zostało, to tu chyba perspektywy wzrostów zapowiadają się iście mercowskie! xD
Dodam jeszcze że to ciekawski widział dystrybucje na 13zl i 17zł. Można zatem uznać że naciągnął wiele osób, w tym może nawet samego mistrza i przyczynił się do sprzedaży przez wielu akcji, a może nawet wygenerowania strat!
Już nie mam czasu na takie rzeczy. Ale cieszę się że Ci się podobało chociaż nie wiem co to było. A gdzie mnie szukać, bo pytałeś - na Spółkach dużego ryzyka ale z ogromnym potencjałem do wzrostów. Oooo, tak Ci odpowiem
Poczytajcie Panowie raporty dawnego IBSM -WF teraz.
Spółka napompowana kasą,na longa,dla cierpliwych,z najmniejszym FF na GPW.
Diament zasypany w popiele.
Rynek jej nie widzi,tak jak nie widział ICE.
Mam WF oraz ICE, kołek nie kręcę.
Pozdrawiam
Miło widzieć tu ekipę z Synektika, ja trzymałem papier od 20 paru gfy na spółce i prezesie psy wieszali niestety jak już kiedyś tu pisałem wyszedłem w okolicy 100+ Po cichu licze, że tym razem dłużej wytrzymam bo jest i pod co. Z obecnych jak już się inni chwalą mam DAT z dobrą średnią bo w okolicy 50 wiec trzymam nie zależnie od scenariuszy, a może być rużnie również bardzo wysoko, oraz delikatnie podebrałem QNA choć tu to jak rzut monetą na teraz
A ja dzięki:ssss,gòru i jeszcze ze dwóch, kupowałem papier na bardzo niskim poziomie.Wpisy merytoryczne.Szacun Oczywiscie bez wazeliniarstwa.Pozdrawiam
Wszystko zależy kto i jak będzie rozgrywał ten papier. Bez długoterminowego kapitału zagranicznego bedzie prawdopodobnie wybicie w kierunku 60-70 mocna dystrybucja i zjazd w okolice 30 -40 a potem mogą być spekulacyjne kółka w boczniaku. Jak nie zaskoczy któryś z obiecanych terminów to będzie zjazd w kierunku 20. Dlatego trzeba uważać, a wypracowania „bezstronnych” naganiaczy traktować z dużą ostrożnością
Uważam, że raczej trzeba traktować z dużą ostrożnościa wypracowania domoroslych jasnowidzow jak kolega dunczyk, który opowiada co się wydarzy na kursie bez żadnych sensownych argumentów.
Traktowałbym z równie dużą dozą ostrożności twojej wypracowania, skądinąd słabe. O jakim Ty zagranicznym kapitałem mówisz? Co ty za dyrdymały prawisz? Masakra, jakaś papka słowna do niczego niepodobna
Nie dziwię się , że pojawiają się tu nowi, którzy o ICE usłyszeli dopiero po ostatnich wzrostach kursu a nie mają kompletnie pojęcia czym się spółka zajmuje i jaka przyszłość przed nią. Nawet profesor nie zgłębił tematu a próbował uzasadnić fale wzrostową.
Szkoda tylko, że takiego dobrodoradzacza jak Duńczyk, nie było tutaj jak kurs był po 7-8zl, krzycząc że wyleszczają z akcji. Wielka szkoda. Ale tak, przy wskazywanych poziomach przez Duńczyka powinna (bo wcale nie musi) pójść jakaś zauważalna korekta, a potem... a potem kurs pójdzie dalej do góry. Jeśli trend jest silny, tak jak tu, to żaden Duńczyk ani mistrz, swoim małym kijkiem Wisły nie zawróci, a będąc na akcjach pozostaje poddać się trendowi i jechać razem z nim. Dobrej nocy i udanej sesji jutro
Marek, na cargo w Warszawie czeka poważny zagraniczny kapitał w argentyńskich pesos. Dwa kontenery gotówki. Dzisiaj idę odebrać i jutro ten kapitał wchodzi na rynek!!!
Za dużo chętnych weszło powyżej 30 dlatego niestety taki hejt dla trzeźwego myślenia bo żeby zarobić na szybko 100% od 30+ trzeba naganiać 24h ale ja trzymam za nich kciuki bo po przebiciu 64 zamykam druga część pozycji