Już? Poczekaj aż zejdzie na 10 gr, bo tutaj wątpię czy ktoś będzie chciał kupić. A może już sprzedałeś? To będę musiał trochę odczekać żeby kupić od tych którym sprzedałeś. Teraz jest po prostu za drogo...Tooo do zobaczenia na innych spółkach. Polecam Medinice, choć chyba już Cię to widziałem muszę jeszcze sprawdzić...Dobra spółka, zarządzana przez 3 leciwych jegomości z uczciwym podejściem.Będzie z niej chleb. Pierwszy raz od długiego czasu wsadziłem 60% gotówki. Jakby doszło do setki kończę z giełdą.Pozdro
Coś co ma kapę 380 baniek i za chwilę przyjmie do kasy przynajmniej 100mln$ za dopiero pierwszy projekt jest balonem? Dobrze to policzyłeś? Policz jeszcze raz i zapoznaj się co tam się dzieje albo przestań to ukrywać bo i tak nie ma przed kim - tu nikt nie zagląda. Ruch w interesie zacznie się przy 10 groszach. Dopiero tam będzie mógł upchnąć to czym się tak brzydzisz bo ja będę chętny. A ile tego masz można wiedzieć? I po co co wpis zmieniasz nicka?...
Odezwał się analityk giełdowy i ekspert ds. politycznych steve2. Poleca spółkę Medinice po 500% wzroście!!! Co do Syfblue pełna zgoda. Ten biznes rodzinny dwóch braci nie ma żadnej przyszłości i szkoda czasu na taki badziew. Czy kurs będzie dalej spadał? Prawdopodobnie tak bo dlaczego ma rosnąć? Jest jeden duży czynnik ryzyka dla całej giełdy. To zbliżające się i nieuchronne mocniejsze spadki na giełdach spowodowane bańką na AI. Przypominam sytuację z lat 2000/2001 gdy pękła bańka internetowa. Kolejnym czynnikiem ryzyka jest niestabilna sytuacja w polityce międzynarodowej spowodowana awanturnictwem Trumpa i jej ewentualnymi konsekwencjami dla giełd.
Takie teorie o "duszeniu kursu" i o ukrytych zamiarach są na większości małych i średnich spółek. Tutaj nie ma żadnego sensownego biznesu. Szkoda czasu bo zanim tutaj ktoś doczeka się wybicia to prędzej mu siwa broda urośnie.
Uchwalona emisja jest? Jest. Jeśli celem emisji jest zebranie kasy od leszczy to wtedy jest podbitka przed emisją. Jeśli przed emisją jest zjazd wtedy jest emisja dla wybranych po taniości. Proste jak budowa cepa.