Walczyk z covidem w 2026 i niskimi cenami ropy spowodowanymi pandemia??? Gdzie raporty gdzie walne gdzie rada nadzorcza? Więc po co ci scalenie we wrześniu 23? Czemu raport za 23 wrzuciłeś do KRS a na espi już nie? Mam ci wezucic regulamin ASO? Fajnie tak wybiórczo co, wystaw jeszcze 100 akcji po 20.000 zl i daj łapkę w dol
Decyzja Zarządu Spółki spowodowana jest bieżącą sytuacją ogólną, a mianowicie trudnościami w handlu z Chinami związanymi z pandemią, a także osłabieniem rynku elektromobilności związanej z niskimi cenami ropy naftowej, a co za tym idzie zmniejszeniem opłacalności i znaczącym zwiększeniem ryzyka projektu.
Urocze że w międzyczasie weszło kilkanaście marek różnych importerów i nie mają problemu z opłacalnością a wręcz przeciwnie przejmują salony stellantisa. ale czego się spodziewać jak się wrzuca spleśniałe kotlety z przed pół dekady. Nie czepislbym się gdyby nie zrzucono kursu wykupiono freefloat upychano emisję prywatne scalenie uchwalono PKD a dziś ciągnie 2 lata zawieszenie. Jak się wchodzi na parkiet to do współpracuje z rynkiem a urojenia można puszczac w sp zoo w JPK albo na kontroli skarbowej
Nie udawaj dobrego kolegi nawet że zrozumienie czytać nie umiesz co dopiero logicznie wnioskować. O wznowieniu niniejszego projektu w przyszłości Emitent powiadomi stosownym raportem bieżącym.
A puenie się bo mam prawo jestem współwłaścicielem. Nie robi się zawieszenia 2 lata nie wystawia się 100 akcji za 2 mln zł nie zrzuciła się kursu 1 dzień po świętach. Od urojrn są lekarze psychiatry, są szpitale są leki można się poddać medycynie. Jarownize mogę podlinkowac ASO i ksh jakie są terminy raportowania powoływania organów zwoływania walnego
A jak są przesłanki składa się wniosek o upadłość. A nie widzi za nos i obraża z VPN 8 latm nikogo na parkiet za uszy nie ciągnął. Bajeczki do JPK zobaczymy jak długo skarbówka będzie lykac