• A co wy się nie chwalicie? Autor: ~MarcinBuczek [5.173.146.*]
    OBCIACH???? Dzisiaj rocznica zbiorowych urojeń. Pozdrowienia dla lekarza prowadzacego.kiepsko ci wyszło leczenie spółdzielni

https://wyborcza.biz/biznes/7,100969,22957579,govena-lighting-ma-umowe-na-wylaczna-dystrybucje-samochodow.html
  • Re: A co wy się nie chwalicie? Autor: ~Denis [46.170.204.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/GOVENA-LIGHTING-S-A-Decyzja-Zarzadu-Spolki-o-zawieszeniu-projektu-dystrybucji-samochodow-eletrycznych-7857121.html
  • Re: A co wy się nie chwalicie? Autor: ~MarcinBuczek [5.173.216.*]
    Walczyk z covidem w 2026 i niskimi cenami ropy spowodowanymi pandemia??? Gdzie raporty gdzie walne gdzie rada nadzorcza? Więc po co ci scalenie we wrześniu 23? Czemu raport za 23 wrzuciłeś do KRS a na espi już nie? Mam ci wezucic regulamin ASO? Fajnie tak wybiórczo co, wystaw jeszcze 100 akcji po 20.000 zl i daj łapkę w dol

Decyzja Zarządu Spółki spowodowana jest bieżącą sytuacją ogólną, a mianowicie trudnościami w handlu z Chinami związanymi z pandemią, a także osłabieniem rynku elektromobilności związanej z niskimi cenami ropy naftowej, a co za tym idzie zmniejszeniem opłacalności i znaczącym zwiększeniem ryzyka projektu.
  • Re: A co wy się nie chwalicie? Autor: ~MarcinBuczek [5.173.216.*]
    Urocze że w międzyczasie weszło kilkanaście marek różnych importerów i nie mają problemu z opłacalnością a wręcz przeciwnie przejmują salony stellantisa. ale czego się spodziewać jak się wrzuca spleśniałe kotlety z przed pół dekady. Nie czepislbym się gdyby nie zrzucono kursu wykupiono freefloat upychano emisję prywatne scalenie uchwalono PKD a dziś ciągnie 2 lata zawieszenie. Jak się wchodzi na parkiet to do współpracuje z rynkiem a urojenia można puszczac w sp zoo w JPK albo na kontroli skarbowej
  • Re: A co wy się nie chwalicie? Autor: ~Denis [46.170.204.*]
    wrzucilem ci linka zebys zrozumial ze tu zadnych samochodow nie bedzie a ty sie pienisz
  • Re: A co wy się nie chwalicie? Autor: ~MarcinBuczek [5.173.202.*]
    Nie udawaj dobrego kolegi nawet że zrozumienie czytać nie umiesz co dopiero logicznie wnioskować. O wznowieniu niniejszego projektu w przyszłości Emitent powiadomi stosownym raportem bieżącym.
    A puenie się bo mam prawo jestem współwłaścicielem. Nie robi się zawieszenia 2 lata nie wystawia się 100 akcji za 2 mln zł nie zrzuciła się kursu 1 dzień po świętach. Od urojrn są lekarze psychiatry, są szpitale są leki można się poddać medycynie. Jarownize mogę podlinkowac ASO i ksh jakie są terminy raportowania powoływania organów zwoływania walnego
    A jak są przesłanki składa się wniosek o upadłość. A nie widzi za nos i obraża z VPN 8 latm nikogo na parkiet za uszy nie ciągnął. Bajeczki do JPK zobaczymy jak długo skarbówka będzie lykac
[x]
GOVENA 2,31% 0,27 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.