Senat zagłosował za ale na kursie zadyszka bo straszą wojną z Iranem teraz sejm zagłosuje bo były poprawki i zostanie jeden podpis wiadomo kogo w obliczu wojny to chyba podpis będzie bo inaczej zapytamy jak "paprykarz" jak żyć a po małej turbulencji kurs jeszcze szybciej ruszy na północ
A mój kolega musiał iść do lekarza prywatnie, bo na NFZ miałby wizytę za kilka miesięcy jakby dożył. 400pln za 10 minut w gabinecie. Pewnie jak kupią nowe czołgi i samoloty, to będzie się można szybciej dostać do lekarza...
Straszna ta twoja opowieść wprost z krypty polecam jak kolega lubi czytać o zyciu po zyciu to Grahama Mastertona a jak coś o zdrowiu to forum ceylon pharma czołgi to bumech a samoloty może forum Lufthansy bo nijak twoj wpis nic nie wnosi do spolki Trakcja
A ten koreański i jankeski chłam który mogą nam wyłączy jednym przyciskiem dostaliśmy w promocji
Czy jak mówił Tramp przy pomniku Powstania Warszawskiego amerykański podatnik a ni jednego dolara nie zapłaci zejdźmy na ziemie
A właśnie przyjęto Local cotent szkoda że z naruszeniem ustawy o języku polskim choć dobry dla piskich przedsiębiorstw w tym Trakcji
Albo zadzwonić pod 112 to by go od razu przyjęli. Ale widocznie jeszcze nie bylo z nim tak żle skoro doszedł do tego lekarza za cztery stówy ciekawe na co chorował napewno do jutrzejszej sesji juz się nie dowiemy no i czy dojechał czołgiem czy samolotem doleciał bo pociągiem to chyba nie bo by bylo napisane ze kupił bilet czym sie przyczynił do wzrostu kursu trakcji co najmniej do jutra do dziewiątej będę się zamartwiał o niego biedaczek
Właśnie zabrał 18 kilo po 4.7 i pokazał, że chętnie odbierze od niedowiarków więcej zima puszcza i Trakcja wraca z pracami na tory do końca miesiąca powinno być uklepane 5 z przodu i pod wyniki dalsza jazda na północ
BĘDZIE TAK JAK PISALEM UPRZEDNIO!!!FAKTYCZNIE PRZEZ 1/2 ROKU NIE PRZEKROCZY 5 ZŁ. RADZĘ ODCZEKAĆ BO I TAK POWOLI TAK PO TROCHU BĘDZIE SPADAĆ. MYŚLĘ,ŻE AŻ DO 4 ZŁ PÓŹNIEJ NIŻEJ- ZAWSZE NA TRAKCJI TAK BYWAŁO
Ważne Fantay to miec dobrego nosa a ty go masz wiec tylko czekać na zysk wcześniej czy później Trakcja jest skazana na wyższą wycenę przez rynek poprzez inwestycje ktore sa lub będą poczynione i dobre wyniki będą kwestią czasu a co za tym idzie będzie pan zadowolony obroty są zainteresowanie walorem jest czego więcej potrzeba po takim czasie stagnacji jaki miała Trakcja
Mi sie nie spieszy a jak ciebie boli ze szybko nie wzrosnie to sio z trakcji i pozamiatane za pół roku wykopie ten twój post i ci napisze co sądzę o takich inwestorach co pisali przy cenie 4.7 na trakcji jeden taki juz byl szerlock i sie doczekał po pół roku a ujadał ze trakcja niedobra zła ze bankrut i co nim szerlock tylko sie zbłaznił
mg no bym sie zastanowił z tym dobieraniem hang seng minus dwa procent nikkei minus piec procent to sie może przenieść i na Europę no ale decyzja należy do ciebie