• Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Trad70 [5.184.251.*]
    Obroty zerowe a więc skup akcji nie będzie już przeszkadzał w dokupieniu niżej akcji więc będzie można powoli zbierać niżej .
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~inwestor [163.116.189.*]
    wyczekujcie dalej
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Wawa [5.184.209.*]
    Spokojnie, nie ciesz się przed końcem dnia.
    zapowiada się najmniejszy obrót od grudnia , w takim tempie skup spadnie do 1 tys dziennie pod koniec lutego
    a bez skupu to juz obrotu nie będzie i wtedy samo sie osunie na 5,5
    nie ma co, podstawiajcie niżej
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Wawa [46.134.77.*]
    Ile ci razy mamy mówić panie M ......cezar-inwestor żebys sprzedał akcje które skupujesz na co czekasz ? Skoro ma być 5.5 to sprzedawaj w podskokach bo ileż mamy czekać .Przecież odkupisz potem sobie po 5.5 zł więc w czym masz problem ? Czekamy sprzedawaj po 7 zł na co czekasz ? Nie będziesz robił obrotów to nic już nie skupisz akcji bo nie będziecie mogli a my akcjonariusze będziemy powolutku wyłapywać niżej akcje bo wam nie będzie wolno i tak do końca skupu akcji będziemy działać .............
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Gamon [213.134.163.*]
    Chłopie, sprawdz czy na NFZ to można leczyć? Przyda ci sie ;)
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Technik70 [83.4.109.*]
    No ciebie to już chyba długo leczą jak widać kolejny nick ale bellkott ten sam od kilku lat :))prawda zabolała co haha no cóż życie nowe Nicki panie M.......i belkootyy nic nie dadzą ci .
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Wawa [5.184.247.*]
    To kolejny twór prezesa Cezar-inwestor-ja-gamon...itd.dwoi i się Troi bo zabrali mu akcje i teraz płacz no bo przecież od 1 stycznia chlopina krzyczał że będzie zaraz lawina i 5 zł bo USA kryzys spadki itd. haha No ale te śpiewki tutaj wypisuje od 5 lat więc już nikt nie czyta tego bo każdy wie kim jest ten osobnik !No i my się pytamy gdzie te 5 zł co miało być już bo ileż będziemy czekać na kolejne zakupy .......już 2 miesiące czekamy i nic no i dlaczego nie sprzedaje prezes który twierdzi że miało być 5zl to powinien sypać cały czas bo przecież potem sobie odkupi po 5 zł więc czemu nie sypie ? Pkc zapraszamy .......no ale prawda jest inna po 5 zł to on by chętnie sobie dokupił tylko nie ma od kogo i tutaj ma chlopina problem akcyjki pozbierane i teraz nie ma jak skupić niżej ......i nie ma od kogo bo ulica wyzerowana już dawno .Obroty zerowe więc już nic nie skupia niżej akcji a my będziemy wyłapywać sobie wszystko niżej jak tylko będą próbować przerzucać sobie .......i tak do końca skupu akcji będziemy realizować nasza strategię i powoli zbierać akcje jak tylko będą się pojawiać okazja .......
    No i co ważne czasu na skup akcji mają coraz mniej ......a miesiąc przed wynikami już nie mogą skupować więc spokojnie czekamy na okres zamknięty.......działamy powolutku a do celu jeżeli zacznie podbierać rynek wtedy również się dołączamy .
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Ja [46.112.87.*]
    Proszę państwa... skończcie ten temat... tego nie da się już czytać....JEDYNĄ możliwością wzrostu kursu jest wzmożenie popytu...więc mniej bezproduktywnej rozmowy tylko razsupłajcie sakiewki i kupujcie...ja osobiście tak robię
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Gamon [213.134.163.*]
    o ja.... cofam propozycję. Tego sie nie da wyleczyć.
    Dokładnie Wawa jak piszesz widać że zabolała taktyka prezesa haha :))) musi wypuścić nowych cezarów bo te co tutaj siedzą to kopiuj wklej te same bzdury klepią od kilku lat :))) a my spokojnie czekamy na okazje i prezesik niech się dwoi i zakłada nowe niki haha :))) no o czekamy na jego akcje niżej :)) czas tyka a my mamy sporo czasu na jego akcje :)))
    Tak jak pisałem czekać niżej i wyłapujemy okazję muszą robić sztuczny obrót bo inaczej nie będą mogli robić żadnego skupu więc muszą z słupków przerzucać niżej i wtedy będzie okazja do wyłapywania akcji niżej tak aby oni tracili niżej i więcej akcji już potem skupia .Taka taktykę stosujemy do końca skupu akcji i działamy przeciwko M........i jego taktyce a widać że bardzo się denerwują bo ktoś im pozbierał akcje niżej i stracili duże ilości akcji i nie mają już od kogo kupić niżej .Więc muszą przerzucać teraz ale niżej więc podstawiamy się ........i czekamy spokojnie .
    Zgadza się no i juz kursik po
    7 zł powoli powoli będzie można wyłapywać niżej :) i jak tam ten co pisał że niżej jak 7.10 nie będzie
    Jak widać musi się sporo uczyć jeszcze jako młody uczeń
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Ja [46.112.87.*]
    Best of the jest...nikt mi nie powie że białe jest białe a czarne jest czarne...w tym stylu WAWA piszesz...jak prezes chciał zrobić obroty to zrobił...a wy teraz tworzycie nową ekonomię...
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Wawa [37.47.126.*]

..Co tam panie M .......-cezar-ja-inwestoritd......nie idzie skupik już po myśli ? No i nie pójdzie do końca skupu akcji .........a teraz czekamy niżej na akcje i radzę się pospieszyć bo potem będzie tylko 5 zł za akcje ........,....
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Xyz [188.33.44.*]
    Ja, nie staraj sie z "nim" piszacym sam ze sobą rozmawiać, kiedyś jako xxx teraz pod innymi podpisami tworzy w ten sam, specyficzny i pozbawiony polszczyzny sposób. Każdy ma jakieś hobby.
  • Re: Wyczekiwanie trwa .......... Autor: ~Wawa [46.134.123.*]
    Trochę dziwnie się czuję ale myślę że inwestor ma racje. Wkrótce spadnie do 5,5 wiec warto oddać i bez ryzyka się odkupi. Tak jutro zrobię i poczekam do marca i będę miał 20% więcej. Pamiętajcie z trendem się nie walczy.
    I słusznie, teraz trzeba oddac i to jak najszybciej, prezes kupuje nieruchomości i zapłaci akcjami a po jakim kursie po obecnym czyli odda za bezcen. Trzeba się szybko pozbyć i zrób to dziś.
[x]
MONNARI 0,00% 6,00 2026-05-14 15:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.