Po przeczytaniu wielu postów, można być oszołomionym tekstami i w wielu wypadkach brakiem jakiekolwiek merytoryki, ale ok, do tych NAJTWARDSZYCH Z NAJTWARSZYCH PISARZY NA BLOGU LUBAWY, powiedziecie kupować czy nie?!
Szczerze, nie zdążyłem 27 poszło mocno do góry, ale teraz troszkę spadło to może w poniedziałek wezmę. A kiedy te szacunki wyników mają być, wiecie coś może oficjalnego? Pozdrawiam i dziekuje
Super dzięki poczytam, doradca napisał że patrząc na poprzednie informacje espi dot. Szacunkowych danych pokazywał się jakiś miesiąc plus parę dni po kwartale, to by wychodziło gdzieś około 6- 10 lutego pewnie. Zobqczymy, wszystko wiesz na spokojnie, wyszliśmy z KGHM troszkę grosza jest, ale trzeba do roboty wracaci w poniedziałek bo śmieci w bród wokoło w Polsce, a my spokojni ludzie trzeba pracować. Coś weźmniemy pewnie, bo doradca wspominał by ,,zachaczyc" sie na spółce ździebko...
No Chłopie, ale jakie te wyniki były, możesz podać, i gdzie znaleźć espi, bo nawet szacunki Lubawa podaję jako espi...Więc Hallo?! Spokojnie...może coś Ci się pomyliło.
Chłopie, ochłoń troszkę, weekend. Na spokojnie w poniedziałek też jest dzień pogadam z doradca i sprawdź raz jeszcze,w sobotę drugi raz nie będę mu d...y zawracał. Trzymaj się bo chyba coś się nie dogadujemy. Jak masz wynik szacunkowe który był podany według Ciebie 26 stycznia 2026 roku lub do dnia dzisiejszego to napisz bo to jest oficjalna informacja, jak nie masz to spoko, poczekamy na espi i już. Ok. Miłego wieczoru
Nie znalazłem żadnego komunikatu w pap. Espi. Spytam jeszcze mojego doradcę, czy coś nie zrozumiałem z Twojego postu 26.01 były rkordowe - obroty nie były, a wyników nie ma kurs poszedł do góry. W poniedziałek zobqczymy, my śmieciarze jesteśmy, teraz w CCC się rozglądamy bo tam duża jest pojemności wejścia i wyjścia i spółka spadła sporo. W kontakcie możemy byc, bo dobrze żeś zaprognozował. Feriie były, czasami trzeba też odpocząć...Zdrówka I Zyskow. Weźmniemy coś pewnie, dobra spółka jest.