• wstępne wyniki 2025 Autor: ~xxx [83.5.76.*]
    Panowie pomóżcie bo nie pamiętam, a mianowicie czy LPP zaprezentuje wstępne wyniki za 2025?
    Ja wiem że jeszcze chwila bo u nich rok się nie skończył, ale czy one będą wcześniej podane niż za cały rok pod koniec marca 2026?
    Pytam bo mam pilne wydatki i nie wiem jak długo trzeba czekać. czy brać kasę już czy poczekać może xx dni.

• Re: wstępne wyniki 2025 Autor: ~Antoni [147.161.248.*]
    LPP zaczęło prezentować wstępne wyniki, więc pewnie w przyszłym tygodniu pokażą. Ale to bardzo skromne dane. Tylko przychody, LFL i ilość sklepów.
  • Re: wstępne wyniki 2025 Autor: ~realista [193.106.209.*]
    Zobaczymy czy z tego kwartalu tez podadza. Sila lpp tkwi w nisamowitej rentownosci, a na te wyniki poczekamy jeszcze troche. Dzisiaj byl ciekawy artykul w rzeczpospolitej gdzie wspominali ze zima bardzo pomogla w sprzedazy jezeli utrzymaja wzrost rentonwosci o te kilka % r/r na ebitda szykuje sie nam bardzo wysoki wynik znacznie powyzej np tego co prognozuje p Jaskiewicz z Bosia.
  • Re: wstępne wyniki 2025 Autor: ~Antoni [5.173.30.*]
    ~realista, czy widzisz różnicę pomiędzy sposobem komunikacji Miłka, a Piechockiego? To jest naprawdę bardzo inteligentny, rozsądny i uczciwy człowiek. A ten drugi to megaloman, buc i janusz biznesu.
[x]
LPP -0,04% 22 790,00 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.