Hejt na mnie bo piszę prawdę o waszym skarbie i ostrzegam kolejnych naiwnych aby nie wchodzili do tego kościoła bo tu tylko tace podstawiają, składki i pranie mózgu marzeniami o milionach? Do niektórych nie dotrze że tu chodzi tylko o datki i nowych wiernych.
Hihi krecik pisze prawdę hahah. Tobie się całkiem w głowie pomyliło jak myślisz że masz jakąś sprawczość. Weź sobie rybki wyprowadzaj z matrixa, może one cię posłuchają
Tu nie chodzi o was, wy jesteście już straceni bo nawet jak Ben zwinie interes to dorobicie do tego jakaś teorię, która będzie wam pasować, tu chodzi o nowych co chcecie ich nabić na haki. I nie zmieniam zdania jak mi pasuje tylko zmieniłem zdanie raz bo zrozumiałem jak działa ten biznes wydobywczy kasy od wiernych i na razie chyba mam rację.
Zmieniłeś zdanie i postanowiłeś zostać misjonarzem i wyprowadzać z matrixa. Pisząc po kilkadziesiąt wątków dziennie. Krecik ty się nie martw o akcjonariuszy, ciebie powinna martwić twoja żałosna trollowa narracja. Nic nie zbieracie i to was boli. Tu jest sporo akcji zaparkowanych w mocnych rękach i nie ma jak tego wyszarpać i to jeszcze w przededniu ogłoszenia wyroku.
Ale jeśli masz złe zdanie to po prostu poszukaj lepszej okazji ale ty jesteś tu 7 dni w tygodniu więc chyba jednak chcesz kupić tylko nie stać ciebie w tej cenie,ty,nie liver z ekipą, wszyscy jesteście siebie warci