• IV kwartał Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    Czekam na 13 lutego raczej powinno być dobrze, I kwartał 2025 nie był wymagający powinni go z łatwością przebić, na Wakacje powinni już częściowo ruszyć moce przerobowe i popyt większy będzie ciekawie. Oby kurs to oddał =D
  • Re: IV kwartał Autor: mgzara [37.225.7.*]
    teraz kazdy kolejny kwartal to bedzie wzrost 30% rdr, wiec zapinamy pasy i lecimy!. pamietaj tez o nadchodzacej kampaniii reklamowej:)
  • Re: IV kwartał Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    Dokładnie warto przed 13 lutym mieć już pozycję zbudowaną story tutaj może być bardzo dobre
  • Re: IV kwartał Autor: ~Olo [5.173.16.*]
    Też ciekawi mnie to coś co ma być szumem medialnym. Może faktycznie kampania reklamowa.
    Od kiedy kurs podskoczył sprzedaż koncentratów Ya Soda wzrosła na allegro jakieś 20%. I to w zaledwie kilka dni.
  • Re: IV kwartał Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    To bardzo ciekawe, wzrost mocy przerobowych i najważniejsze współpraca z maspex powinna zostać ogłoszona w espi lub razem przy IV kwartale może ładnie kursem bujnąć i potwierdzić trend.
  • Re: IV kwartał Autor: ~Ja [93.159.16.*]
    mgzara
    Ja spodziewam się po 2q 2026 0.8-1.2
    Q3,Q4 2026 dalszy wzrost
    Obecnie C/Z 7 przy wzroście popularności to tu powinno być C/Z na poziomie 15
    Ale to wszystko to nic, bo spółka zwiększa moce produkcyjne bardzo dynamicznie, sprzedaż rośnie przez zmiany ustawodawcze(biały wywiad).
[x]
EXCELLENC 3,00% 0,52 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.