nikt nie kupował nigdy więcej. Zaniżają, objęli , to teraz niech spada i spada żeby nie mieli stratę tak jak akcjonariusze... tak traktują ludzi.... to ludzie niech trąbią na forum dzień w dzień że to nic nie warte
Fontanna ja piszę żeby ludzie pokazali im gdzie ich mają i ich papier .... tak jak oni mają ludzi... a ty piszesz o podłączeniu jak będzie szło do góry..... ja p....... Chodzi o to żeby ludzie odwracali się od takich firemek, o bojkot....
Ale żeby zbojkotować to wisielce jak Kasia i inni musza zamknąć pozycje na stracie ale oni ciężko zarobili pieniedze i nie potrafią pogodzic się z ich strata i usredniaja i ustedniaja i będą usredniac a ja poczekam sobie jak kurs zacznie rosnąć podłącze się parę groszy zarobiem
Fontanna, czytam Cię od jakiegoś czasu i próbuję rozgryźć w co grasz... Namawiasz ludzi do zamykania pozycji, często na dużych stratach, co codziennie obsuwa kurs. Abstrahując, ze ktoś to umiejętnie zbiera, to sama próbujesz namowic ludzi do lawiny. Tylko po co? Zeby tanio kupić, jak sie okazuje... Brzydki trik ale odkryłas karty.
Namawiam żeby nie jeczeli i marudzili tylko skoro się pomylili niech zapomną i poszukają innej okazji a ja mogę kupić drogo Dadelo kupowałam po 58 tontanio czy drogo? Ważne żeby kupić wtedy kiedy mamy wzrost i to czekam na jakich ruch wzrostowy. I tak zgłoś chce kupić po jakiejś cenie i sprzedać drożej.
Przykro na to patrzeć.Robi się emisje akcji po 50 gr, aby w krótkim odstępie czasu sprzedawać..To jest nie etyczne .Gdzie KNF.A jak zarobię na akcjach musze oddać 19 % zarobku i nic nie mogę odliczyć. To tak jakby państwo mnie karało że zrobiłem i jeszcze zachęca abym był kreatywny ze swoimi pieniędzmi.Przykre to. Pozdrawiam
Wiec nie patrz zamknij pozycje i graj tam gdzie będziesz widział zysk ja mam 6 takich spółek w portfelu i 3 na stracie. Zawsze możesz isc po zasiłek i zbierać butelki z kaucja oddawać do Lidla :). A KNF jest na Pielnej 20 w Warszawie zapraszam. Jak nie chcesz płacić podatku albo płacić mniejszy to zrob optymalizacje podatkowa :)
Fontanna przypomnij sobie że że dwa miesiące temu akcji protektora spadły na 0,90 groszy a potem poszły w górę, mam nadzieję że teraz też tak się stanie
Ja juz nie musze pracować za to golić frajjjjjerow na GPW bardzo chętnie. Ty zajmij się ciężka praca poodkladaj kolejne 5 lat kapital to Ci podpowiem inna społeczne na której umoczysz księżniczko:)