Widać, że komuś zależy, żeby zbić kurs w ostatnich dniach.
Niewielu jest jednak chętnych, żeby oddać ten papier. Jeżeli się uda zbić kurs, z pewnością puszczą stoplosy i niektórzy spanikują. Spółka jest dobrze zorganizowana, więc tak, czy inaczej, w dłuższym okresie czasu powinna dać nieźle zarobić...
Trochę cierpliwości...
Nie pisz o tym tylko zbieraj akcje. Ja właśnie dokupiłem trochę w ostatnich dniach. Jeśli ktoś wie co się dzieje w branży i ma trochę wiedzy o firmie to wie, że nie ma podstaw do trendu spadkowego. Nie przesadzajmy z tą dobrą organizacją spółki. W zakresie dystrybucji produktów wiele można jeszcze zrobić ale to co się dzieje przed wejściem żywca do zakładu jest całkiem fajnie zorganizowane. Cena żywca (indor) ciągle nie zeszła poniżej 5 zł i jest w tej chwili stabilna od 4 tygodni, a przy aktulanych cenach paszy to naprawdę rentowna produkcja. Produkcja piskląt indyczych ciągle wysoko rentowna i co nietypowe również na ubojach kurcząt spólka zarabia od początku roku niezłe pieniądze. Z gęsią nie jest tak dobrze jak to zwykle bywało ale to marginalna produkcja spółki i strat na tej działności na pewno nie będzie. Perspektywy całego biznesu są dobre ale nie zachęcam do kupna, bo jeszcze nie dokupiłem tego co planowałem:)
Widzę, że jesteś w temacie...
Ja już dość solidnie jestem załadowany, ale obserwuję co się dzieje.
AT daje nadzieję na promocję w najbliższym czasie.
Może uda się jeszcze załapać :)
Z tą dystrybucją wyrobów to masz rację. Można by to poprawić...
Witam. Leszcze oddawaly a fund zbieral, to bylo tak widac, ze dziwie sie jak mozna bylo sie na to zlapac. Ja kupilem troszke po 59. Juz raz indek dal mi ladnie zarobic w tym roku. Mam nadzieje, ze od jutra znow zobaczymy tu wzrosty. pozdrawiam
Jeżeli chodzi o mnie, czekałem na taką promocję. Technicznie może nie wygląda to ciekawie, ale fundamentalnie jest OK.
W najblższym czasie może jeszcze spaść, ale kiedy zaczną się wzrosty, z pewnością będą solidne...
Pozdrawiam!