• Indyki będą rosły... Autor: ~Indykpol [83.22.217.*]
    Widać, że komuś zależy, żeby zbić kurs w ostatnich dniach.
    Niewielu jest jednak chętnych, żeby oddać ten papier. Jeżeli się uda zbić kurs, z pewnością puszczą stoplosy i niektórzy spanikują. Spółka jest dobrze zorganizowana, więc tak, czy inaczej, w dłuższym okresie czasu powinna dać nieźle zarobić...
    Trochę cierpliwości...
  • Re: Indyki będą rosły... Autor: ~lop [77.252.104.*]
    Nie pisz o tym tylko zbieraj akcje. Ja właśnie dokupiłem trochę w ostatnich dniach. Jeśli ktoś wie co się dzieje w branży i ma trochę wiedzy o firmie to wie, że nie ma podstaw do trendu spadkowego. Nie przesadzajmy z tą dobrą organizacją spółki. W zakresie dystrybucji produktów wiele można jeszcze zrobić ale to co się dzieje przed wejściem żywca do zakładu jest całkiem fajnie zorganizowane. Cena żywca (indor) ciągle nie zeszła poniżej 5 zł i jest w tej chwili stabilna od 4 tygodni, a przy aktulanych cenach paszy to naprawdę rentowna produkcja. Produkcja piskląt indyczych ciągle wysoko rentowna i co nietypowe również na ubojach kurcząt spólka zarabia od początku roku niezłe pieniądze. Z gęsią nie jest tak dobrze jak to zwykle bywało ale to marginalna produkcja spółki i strat na tej działności na pewno nie będzie. Perspektywy całego biznesu są dobre ale nie zachęcam do kupna, bo jeszcze nie dokupiłem tego co planowałem:)
  • Re: Indyki będą rosły... Autor: ~Indykpol [83.22.224.*]
    Widzę, że jesteś w temacie...
    Ja już dość solidnie jestem załadowany, ale obserwuję co się dzieje.
    AT daje nadzieję na promocję w najbliższym czasie.
    Może uda się jeszcze załapać :)
    Z tą dystrybucją wyrobów to masz rację. Można by to poprawić...
  • Re: Indyki będą rosły... Autor: ~robi [94.194.97.*]
    Witam. Leszcze oddawaly a fund zbieral, to bylo tak widac, ze dziwie sie jak mozna bylo sie na to zlapac. Ja kupilem troszke po 59. Juz raz indek dal mi ladnie zarobic w tym roku. Mam nadzieje, ze od jutra znow zobaczymy tu wzrosty. pozdrawiam
  • Re: Indyki będą rosły... Autor: ~jak [212.14.17.*]
    To jak indyki się dziś czują? Coś spada :-))
  • Re: Indyki będą rosły... Autor: ~indykpol [83.22.226.*]
    Jeżeli chodzi o mnie, czekałem na taką promocję. Technicznie może nie wygląda to ciekawie, ale fundamentalnie jest OK.
    W najblższym czasie może jeszcze spaść, ale kiedy zaczną się wzrosty, z pewnością będą solidne...
    Pozdrawiam!
  • Re: Indyki będą rosły... Autor: ~Indyk [89.171.198.*]
    A Indyki rosną. Powoli ale do przodu. Kto mądry będzie trzymał lub dokupi.
    Pozdrawiam
[x]
INDYKPOL 1,59% 63,50 2019-12-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.