na dniach kwiatek poinformuje o dalszym zwiekszeniu ilosci akcyjek w FD.....pytanie ile bedzie mial przed walnymi ile na walne zablokuje? nie zmienia to faktu ze papier juz tylko czeka zeby wejsc na 1pln....
pamietajcie ze papier jest dalej zbierany...wczorajsza korekta to sugeruje.....do 18 jeszcze bedzie pociagniecie...pozniej info o rejestracji na walne i zobaczymy ile akcji bedzie w obrocie...wszystkie scenariusze sa mozliwe....ale jak okaze sie ze w rekach kwiatka wszystko do do walnego jedziemy i to wysoko.......bo wtedy juz jestesmy deweloperem z majatkiem troszke wiekszym niz te 11mln........ale o tym cicho sza:)
olo mamy malo czasu a akcje trza zbierac.....jeszcze dzis 1.3 na zamknieciu......pisalem zachecalem...ale tutaj sami znawcy....czy wy nie wiecie co oznacza to przejecie...popatrzcie na PPG...akcje po 2pln a wyemitowali ponad 200mln papiera....a tutaj po emisji dla Kwiatka bedzie 35mln ale spolka bedzie miala troche wiekszy majatek niz te 11mln....ale to juz jest tajemnica.....
Kwiatek od dzis prezesem FD (LokatBudowlanych)......chyba jazda sie zaczyna...teraz kolejne infa o ilosciach akcji....ale one pojda pewnie w ostatnim momencie....zgodnie ze schematem po 15 bedzie naprawde sie dzialo.
a ja sobie siedze na papierku i obserwuje jak niewiernych trzepia.......i niewierni sie jeszcze ciesza ze z zyskiem sprzedali.......i tak w kolko jeszcze w tym i przyszlym tygodniu.....a co do dzis.......od 13 znowu zmiana poziomow;)
dzisiejsze info potwierdza , żę wszystko jest ok walne juz w poniedziałek nie słuchać naganiaczy co chcą jeszcze dokupić bo Kwiatek nie dosć zę upłynie kilka miesiecy zanim fizycznie dostanie nową emisję więc całe przejecie jeśli dojdize do skutku oraz zmiana parkeitu będzie grana na starych akcjach któych jest w obrocie tylko 1,4 mln ( bo resztę czyli 833 tyśma Kwiatek ) jak dobrze spekułą pociagnie to i 10 zł zaliczymy lekko malutk oakcji jest i jeszczeraz powtarzam nie słuchać zasrańców
o takich historiach beda spiewali wedrowcy, a wikingowie i willis beda poszukiwali tej dawnej diety co niby malowana a czekala na Kwiatka od poczatku....
ja po 1.65 dobralem...co prawda niewiele ale wg mnie to dolek.....dzis jeszcze na plusie...i zamkniecie ponizej 2pln....pod poniedzialkowa i wtorkowa jazde.