Jak to jest ze immoeast rosnie nieprzerwanie od kilku miesiecy podczas gdy walory innych deweloperow patrz np.reinhold kisza sie niemilosiernie??!! Co takiego jest w tym immoeast?!
jakby to ująć: :) dla wtajemniczonych to nie jest dziwne......że rośnie i pewnie jeszcze bedzie rosła, nie będę podawać tu poziomów, ale 20 zł. spokojnie osiągnie za 2-3 tyg. póżniej troche sie pokisi na 20-21 zł, aby w końcu..........no ok, to tylko moja wizja i absolutnie nic nie polecam. Trzeba decyzje podejmować samodzielnie, duzo obserwować, itd.
z tą spółką było kiedyś "podobnie" jak obecnie jest z ORCO tzn była spisana na straty
jej w/k była bliska 0 większość sądziła że to bankrut ale na giełdzie większość nie ma racji
działania restrukturyzacyjne się powiodły i mamy efekty
kto w to uwierzył (zaryzykował) wygrał dostatnie życie
taka jest giełda
duże ryzyko, ale tylko ten kto dużo ryzykuje może dużo zyskać - lub wszystko stracić
jak pomyślę że sam miałem parę tys akcji poniżej 2 zł i odpaliły stop losy a potem bałem się ryzykować (zgodnie z zasadą że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki to szlak mnie trafia ale "taka jest giełda")
myślę że rzeczywiście immo ma jeszcze trochę do odrobienia
a dlaczego liczysz od marca, a nie od np. 11 lub 12/2008.
Najwiecej postów, komentarzy było własnie wtedy. Nie dało się spólki nie zauważyć. I te ustawione milionowe transakcje po 0,30 Eur we Viennie dawały dużo do myślenia, kiedy Kempen przewidywał upadłość i fundy wyprzedawały......
Ech, kiedyś ktoś fajnie napisał o Imku, że to diament otoczony gęstą mgłą, którego balsk mogą dostrzeć tylko nieliczni. Napisał też, że ta mgła kiedyś zacznie opadać, a gapie będą patrzeć i ze zdumieniem przecierać oczy, że taki skarb leżał w zasięgu ich ręki, a oni byli slepi i go nie zauważyli ......... jakoś takimi słowami, ktos kiedyś wyrzeźbił krzepiące słowa o Imku i wszystko się sprawdziło.
Tak samo jak się sprawdzą słowa Inki, bo Imek musi rosnąć przy swoich wskaźnikach.
Ech było kilku kolesi którzy wierzyli w Imka, z bankierem72 na czele, przekornym Martinem dtr, a także Comtraderem, Edgarem i bB86 na forum parkietu oraz antywskaźniekiem Stockfire. Ech to były czasy, człek planował różne fajne rzeczy, leżąc na łóżku przed kompem, a teraz niestety trzeba zacząć te plany realizować;)
w listopadzie kumpel mi napisal kupuj za wszystko immo po 2008 mialem spora strate zakupilem pare kilo kochanego immusia w polowie zrealizowalem we wrzesniu "zle zrobilem" ale jak powiedzial "-re" to byly czasy!!! chociaz czasy sie dopiero -re zaczely bo sa dzis z tego kokosy i dalsze perspektywy na SKT:) pozdrawiam aaaaaa i sadzac po takim samym nicku za chwile znajda sie tacy ktorzy twierdza ze rozmawiam sam ze soba ale nie chce mi sie juz debila tumaczyc dlaczego tak jest ...:)