Wczoraj przedwczoraj był gwar o kupnie .przez ulicę. Więc Marian i spółka podjęli decyzję by wylać pomyje na optymistów. Oczywiście głównie sami sobie sprzedają ale cel osiągnięty kurs pikuje. Gdzie jest dno trzeba pytać XYZ potrafi bardzo precyzyjnie okreslic gdzie będzie kurs widać to jakiś jasnowidz.
A jak nie chcecie po dobroci to ci Marian z Mikim z gardła te śmieci wyrwali
Bingo, ile ty masz lat? Potrafisz czytać komunikaty? Skoro DNLD cały czas wyprzedaje swoje akcje a ty piszesz o optymistach? Jak można inwestować w spółkę gdzie jeden z głównych akcjonariuszy pozbywa się akcji. Pomysl człowieku bo głupoty piszesz..
Czyli wszyscy wyprzedają Na koniec zostaniemy ja Edmund i Leon i wykleimy sobie te papiery w kiblu i nic ci do tego.Najwięksi udziałowcy .Szkoda tylko że tak póżno Widać raportów nie umieją czytać Ale mają jeszcze ponad 11 mln ..Jednym ich solidny ruch i jest 0,1
Ludzkie pojęcie. Na co ty tu szczekasz. Znasz informacje poufne że kozaka udajesz. Bo z tego wynika że wiesz więcej niż inni uczestnicy tej gry. Ile ci za to płacą. Wiem że będzie niżej pogodziłem się z tym . Trend trwa do jego odwrócenia a jaki jest każdy widzi. Na razie to jest łapanie noza w locie.
Czy panika już się zaczęła być może Gdzie jest dno to wróżenie z fusów ty widać jesteś mocno poinformowany dlatego szczekasz tu dzień i noc pomimo że nie chcesz mieć nic wspólnego z tą spółka.
To się chłopaki zebrali. Szybko sprzedają na minimach historycznych Nie mogli jak było 0,6 0,5 to teraz ?? Raportów czytać nie umieją.
A tak w ogóle czy Generali musi podawać stan posiadania skoro zeszli poniżej 5% Chyba podaje się jeżeli jakiś fundusz schodzi poniżej tej wartości i później nie musi nic podawać schodząc nawet do zera