Czeska spółka zbrojeniowa wchodzi na giełdę jej wartość wyceniana jest na 130mld., Czeska firma zbrojeniowa Czechoslovak Group idzie na giełdę. Będzie cenniejsza niż Orlen https://share.google/7YQ9IkDll1cvZ6FNt
na ten czas Luba jest skrajnie niedoszacowana kwestią czasu jest gdy kapitalizacja przekroczy 10mld
Przy obecnej sytuacji Lubawa tylko będzie zyskiwać na wartości .Czytam artykuły o Lubawie oraz instytucie Łukasiewicza. Rozszenie działalności , duże nakłady inwestycyjne.zabezpiecenie finansowe..Wybieram sie do miasta lubawy zasięgnąć języka,posłuchać rozmowy mieszkańców.Pozdrawiam
PO CZYM TAK SĄDZISZ - NIE OCENIAJ WSZYSTKICH SWOJĄ MIARĄ - JA CAŁY CZAS CZEKAM Z GOTÓWKĄ NA PRZEPOWIADANE PRZEZ CIEBIE SPADKI I CO ???????????????????? DLA MNIE JESTEŚ - OBIECANKĄ CACANKĄ A Ciekawemu RADOŚĆ .
Jest bliżej 6 niż 12 póki co.. a ile to miało być ? Przypomnijcie po zapomniałem po ile to będzie? A i kiedy ? Po wynikach ? Czy może w kwietniu ? Czy może jednak za dwa lata ?
Ciekawy, rozczarowujesz mnie. Brałam cię za poważnego inwestora a tu widzę zwykłego płatnego naganiacza. Chyba mówią na was trolle, no nie? HA HA HA HA HA
Napiszecie może kiedyś coś na temat może ? Bo póki co usilnie tylko próbujecie manipulować i obrażać. Fakty natomiast są takie że 20-22 zostanie przygotowany plan pokojowy, i co znacząco negatywnie może wpłynąć na kurs bo jak już wiadomo kurs Lubawy jest na to bardzo podatny. Do tego zaraz raport… a po raportach tutaj zawsze spada i to nie naganianie i trollowanie wystarczy sprawdzić w zeszłym roku jak to wyglądało… zawsze pojawiała sie czerwona świeca w dzień raportu albo niedługo po…. A tacy użytkownicy jak wyżej musieli zainwestować na górce i teraz próbują wszelkich sposobów żeby narracja była pro wzrostowa. Natomiast fakty mówią same za siebie.
No niewątpliwie jest to problem dla Lubawy..
Jest podatna na tę pokojowe zawirowania ale cóz...
Mamy sprzymirzeńca w postaci trampoliny nabitej co raz to bardziej szalonymi pomysłami na u3manie dominacji USA więc może tym razem przejdziemy suchą stopą przez ocean niepewności..
Czekamy na rozwój wydarzen
Tak podpiszą plan pokojowy i zapanuje wszechobecny pokój nikt już się nie będzie zbroił bo po co ? armie będą likwidować a z czołgów będą robić żyletki jakie to piękne i nikt nikomu nie zagrozi bo będzie podpisany POKÓJ szkoda że tak póżno to wymyślili
Ciekawy, pochwal się może kiedy ty zainwestowałeś lub zamierzasz zainwestować... albo po co tu jesteś. Bo to wciąż pytania bez odpowiedzi. Trollu wynajęty HA HA HA HA HA HA
Pisałem już kiedyś że wyszedłem większością kapitału kiedy spadało z ostatniego podbicia w okolicach listopada. Aktualnie uśredniony tak że jestem lekko na +. Na szczęście zarobiłem sporo na Bumechu więc jak tu spadnie, to rozważę wejście. Ale nie na tym poziomie
Tak tak, znamy już te historie: kupiłem drogo, uśredniałem, a teraz wyję na spadki, żeby wyjść na plus. To jakaś nowa strategia inwestowania czy algorytm ci się zepsuł trollu? HA HA HA HA HA HA
To może się odniesiecie do tego co: „Napiszecie może kiedyś coś na temat może ? Bo póki co usilnie tylko próbujecie manipulować i obrażać. Fakty natomiast są takie że 20-22 zostanie przygotowany plan pokojowy, i co znacząco negatywnie może wpłynąć na kurs bo jak już wiadomo kurs Lubawy jest na to bardzo podatny. Do tego zaraz raport… a po raportach tutaj zawsze spada i to nie naganianie i trollowanie wystarczy sprawdzić w zeszłym roku jak to wyglądało… zawsze pojawiała sie czerwona świeca w dzień raportu albo niedługo po…. A tacy użytkownicy jak wyżej musieli zainwestować na górce i teraz próbują wszelkich sposobów żeby narracja była pro wzrostowa. Natomiast fakty mówią same za siebie.”
Nie pytaj go po ile wisi tylko zacznij kupowac akcje
Wiekszosc zapakowala sie w akcje i czeka na 2 Mercator z ceba 600 za walir a obrot w osiedlowym warzywnkaku wiekszy niz na spolce Lubawa
Nie wprowadzasz zadnej merytoryki na forum
pokój w Davos? ty nadajesz z Iranu?? :) Rada Pokoju dotyczy Bliskiego Wschodu....a wiesz dlaczego tylko tamtego regionu bo nikt nie ma pomysłu ani zamiaru kończyć wojny na Ukrainie i pozwala Moskwie robić co chce !!! Chyba że to pokój rozumiany przez zajęcie Grenlanddii a może straszenie Kanady ?!?! a może Iran, Kolumbia ....a może nagroda Nobla już mu taka zryła BERET że zaatakuje Eurupę bo na pewno nie Rosję