• Pytanie Autor: ~Sly [109.243.146.*]
    Czy szanowny Zarząd firmy Patentus S.A. już zaczął pracę w Nowym 2026 roku? Jeżeli tak to może by przedstawił jakieś info co z halą, co bieżącymi kontraktami, co z nowymi umowami?

P.S. 2 h handlu i 130 akcji obrotu.
  • Re: Pytanie Autor: ~Zigi [31.0.83.*]
    Zarzad do zwolnienia i do śniegu bedzie jakis pożytek,
  • Re: Pytanie Autor: ~robhal [78.88.197.*]
    Tutaj od początku gdy spółka weszła giełdę tak to wygląda drobnych inwestorów mają nie powiem gdzie
  • Re: Pytanie Autor: ~Jolka [94.101.16.*]
    Kiedy to coś ruszy?? Już mnie deprecha bierze... wszędzie jakieś ruchy, a to ciiiisza i ciiiisza. Jest kto mądry żeby coś podrzucić, bo na zarząd to nie mam co liczyć...eh
  • Re: Pytanie Autor: ~Sly [109.243.69.*]
    Dzisiaj na LinkedIn, Tomasz Duda wkleił:
    Jestem niezmiernie dumny, mogąc zaprezentować efekty naszej ciężkiej pracy nad projektem „
    stem niezmiernie dumny, mogąc zaprezentować efekty naszej ciężkiej pracy nad projektem
  • Re: Pytanie Autor: ~Jolka [94.101.16.*]
    He he...dobre i to. Wróżka mi mówi że ten rok będzie przełomowy... może nawet coś dokupię
    Wizyta Pana Burmistrza Dariusz Skrobol DBA, EMBA oraz przedstawicieli Śląskiego Centrum Przedsiębiorczości i świata nauki to dla nas ważne wyróżnienie. Inwestycja o wartości
  • Re: Pytanie Autor: ~Zigi [83.175.179.*]
    Z czego być takim dumnym ze swojej niemocy spółki porosły po setki procent a ich doma ogarnia
[x]
PATENTUS -2,65% 3,30 2026-02-20 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.