• SAFE Autor: ~gala [89.151.29.*]
    A może ta podbitka, to już pod info o tym, że ta podpisana współpraca z wojskami ochrony cyberprzestrzeni zamieni się bardzo szybko na kontrakty, kiedy tylko uruchomione będą fundusze z SAFE? A przy okazji inne kraje też mogą się wtedy zgłosić? Coś za duże te obroty, żeby to miała być sztuczna podbitka.
  • Re: SAFE Autor: ~NoCtoWi [31.164.142.*]
    Co ciekawe ( przygladalem sie dzis gpw tylko dorywczo i w ostatniej fazie)
    po raz pierwszy widzalem na DW jak algorytm " nerwowo" ustawial K i S jeszcze o 17.07 wlasciwie do konca.
    To ,ze po wzrostach nasi familijni mieszacze ( byl tez ten glab ,ktory ustawia po obu str.10 szt PGE) robia pseudo zwale do wlasnych workow to tu jak zakodowane w ich DNA.
    Tyle , ze jakby sie bali..wszystko dzialo sie w obrebie 5 pozycji na S i K . Ten tzw. baton to taki sam pic dzis jak i wczoraj .
    Zżarli go tylko pozniej.
    Z drugiej strony jednak wystarczy sie zdecydowac.
    Albo uwaza sie prezia za wiarygodnego i te umowy i to co ma byc w 26 sie kupuje ( jezeli to najpozniej teraz) bo one jezeli sie ziszcza zasluzylyby na powyzej 200 zeta, albo sie
    olewa i pisze glupie kometarze nie majac papiera.
    Rozgrywka bedzie tu identyczna ja onegdaj , bo wtedy funkcjonowala i teraz jada tym samym schematem: beda trzepac w dol i gore
    z amplituda 10-15% az pojawi sie pierwszy ciezki news potem 3 dni lub tydzien pompy na maxa ,nastepnie ta sama zabawa tzw. realizacja zyskow ( co za denny zwrot, paplany przez pismakow w pl...i co on w ogòle znaczy..przeciez z ta forsa musza cos zrobic .Nikt mi nie powie, udaje sie takim realizantom kupic nastepnego dnia taniej ,chyba ze ten zysk to picet zeta..zysk moze realisuje taki
    Brzoska ,lub fund po 5 latach obecnosci i 200% do przodu..a w pl. klepia te bezsensy dla leszcza byle co palnac) hahaha.
    a dalej sie zobaczy..moga byc powtorki na jakims tam osiagnietym poziomie .I gdy pismaki zaczna sie rozpisywac..spolka roku itp
    wtedy ja rabne sobie kolko..( czego zasadniczo nie robie ,bo moze urwac konczyny lub inne czesci ciala )
    milego
  • Re: SAFE Autor: allil [188.33.38.*]
    na wykresie 3m widać dobrze cienie, dość długie w górę i w dół,
    jeśli mają czas, to dzisiaj jeszcze będzie próba uwalenia kursu
    z rana, ale tak jak pisałem wcześniej, akcji jest bardzo mało w obrocie,
    a większość z FF w mocnych rękach. Moim zdaniem spółka skazana
    jest na sukces, jedno mocne info i kursu już nikt nie zatrzyma.
    Cierpliwości
  • Re: SAFE Autor: ~Honza [109.196.33.*]
    Tu prawdopodobne że jakiś fundusz wchodzi, brak jakichkolwiek korekt. Będzie się działo, aż miło:)
  • Re: SAFE Autor: alicja1992 [37.31.44.*]
    Żarty, zrobili podbitke pod nic jak ostatnio i znów Was ubiorą w akcje po 130zl. Umów nadal nie ma, zamiast tego prezentacje case study, żart ...
  • Re: SAFE Autor: allil [188.33.38.*]
    spokojnie Alicja, będziesz od nas brała po 500
    i to juz w niedługim czasie, także...........

• Re: SAFE Autor: alicja1992 [37.31.44.*]
    Znów po 80zl będę kupować, kupujecie marzenia na górce. 100proc zarobku w obecnych czasach to bardzo dużo
  • Re: SAFE Autor: ~477 [164.127.250.*]
    Alicja, czy Cudak...
    Jakoś nie da się ufać tym wpisom. Zarobiona, to nie ma co pouczać innych jak mają zarabiać.
    Jak będzie po 200 to napisze że sprzedala po 200, taki typ. Zrzera ją to od środka o ile to ona a nie on
  • Re: SAFE Autor: ~477 [164.127.250.*]
    Celowe działanie...
    Jestem załadowany od grudnia 2024...byl wystrzał, logiczna korekta i teraz nie ma już powrotu..
    To samo zrobiłem z ASMGROUP. Był wystrzał, wróciło do poziomu 0.30 i po 0.31 zapakowałem za wszystko...
    Będzie dobry rok.
    Ja mam od wiosny 2025 ale po ogłoszeniu 5-6 umów w tym roku, do tego umowy z wojskiem, to dobrałem też pomiędzy 110-120. Dobrze że nie czekałem na korektę bo bym się nie doczekał. A jak była by korekta po 15 stycznia to będę miał dodatkowy kapitał. Więc noga na nogę i czekamy na ATH
  • Re: SAFE Autor: ~477 [164.127.225.*]
    Ty sobie idź kup melisę i pisz Cudakowi te cuda. Żarty to ja mam z Ciebie za każdym razem kiedy wychylasz się z tymi dziwnymi wpisami... Raz jesteś Alicja a raz Cudak. Jutro sobota więc nie zapomnij że jest 5-10 - 15
  • Re: SAFE Autor: ~reksiowaty [31.135.167.*]
    Alicja nadal mocno emocjonalnie związana z DAT i czeka na potwierdzenie słuszności decyzji o sprzedaży. niedawno chciała uzyskać to potwierdzenie prognozując zjazd do 30, niestety dzisiaj psikus - jest 30 ale z jedynką z przodu. ten walor nagradza cierpliwych
  • Re: SAFE Autor: ~BUM [185.216.181.*]
    Alicja z krainy ATH.. ciągle wierzy ze tam sprzedała ;P
  • Re: SAFE Autor: alicja1992 [83.27.194.*]
    Ostrzegałam, że powyżej rekomendacji jest bardzo ryzykowne, dlatego sprzedałam nieco wcześniej niż dziś
  • Re: SAFE Autor: ~Ciekawy [5.173.206.*]
    Po 108 wieszcząc zakupy po 70, a tu juz 140, na medinice czekałaś na 6 a mamy 17 - mamy super wskaźnik bo troche by jeszcze znalazł
[x]
DATAWALK -0,82% 120,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.