• Wyniki Autor: ~Syn [89.76.72.*]
    Co myslicie
  • Re: Wyniki Autor: ~Kloss [91.94.94.*]
    Będą zaskakująco.... DOBRE
  • Re: Wyniki Autor: ~Przemysław [188.33.26.*]
    Ja dzisiaj zwiększyłem pozycje o ponad 30%( miałem ładne zarobki/ bardzo dobre decyzje ostatnimi czasy - i pewnie i ta będzie dobra/bardzo dobra) i to już ostatni zakup. Cena jest świetna.
  • Re: Wyniki Autor: ~Edekzkredek [37.30.42.*]
    Całe budownictwo lezy, dogorywa, zawsze tak było gdy rządzi Tusk, wyników spodziewam się beznadziejnych, kupno czysto spekulacyjnie po 8-9 PLN
  • Re: Wyniki Autor: ~Przemysław [188.33.26.*]
    Tak zawsze było raz jest dobrze raz jest źle - ważne dla spółki żeby przetrwać kiepski czas. Pekabex jest niedowartościowany mimo kiepskich wyników np. Erbud też kiepsko ale nie wrócił do dołka jak Pekabex, wysypią się i kurs wróci o ile coś nie wyskoczy bardzo negatywnego......
  • Re: Wyniki Autor: ~Kloss [91.94.95.*]
    W Pekabex jest plan i jakaś wizja. Są przejęcia firm w Niemczech.
    Spokojnie - kurs jest dramatycznie niski wiec opłaca się kupować.
    Można poczekać.

• Re: Wyniki Autor: ~Edekzkredek [37.30.44.*]
    Bzdurny, pracuje w branży i doskonale wiem kiedy jest dobrze a kiedy źle...by było dobrze potrzebne są inwestycje, ale nie w zakupy jachtów, dlatego całą budowlanka lezy i kwiczy. Atrakcyjna cena to będzie po 5 złotych, po raporcie
  • Re: Wyniki Autor: ~Fred76 [172.225.41.*]
    Powaźnie? I jeszcze ta wina Tuska o której pisałeś na początku. Cała Ukraina do obudowy. Prefabrykaty będą rządzić gdy chodzi o czas i zasoby ludzkie. Weszli w infrastrukturę kolejową a przed nami CPK,
    Z CPK g..robią, wymień jakieś duże projekty które za Tuska wystartowały? Tak, Ukraina do odbudowy, o ile my ja będziemy odbudowywać (szczerze wątpię). Jasne że prefabrykacja to przyszłość, ale dopóki inwestycje nie rusza, budowlanka będzie dogorywać. Tu dołka jeszcze nie ma.. dołek dopiero nadejdzie, a cierpliwi kupią taniej.
  • Re: Wyniki Autor: ~Fred76 [104.28.64.*]
    Rozumiem źe sprzedałeś, i szukasz uzasadnienia tej decyzji.
    Serio???? Już masz kurs jednocyfrowy..poszukaj uzasadnienia jeśli kupowałeś drożej, daj znać co znalazłeś by wytłumaczyc sobie swój błąd.
  • Re: Wyniki Autor: ~piozar [31.0.91.*]
    Po tym odbiciu na przełomie roku kupiłem po 13,30. Myślałem że to już historyczny dołek i wolumen był spory. A od tamtej pory tylko w dół.
  • Re: Wyniki Autor: ~piozar [31.0.91.*]
    A cóż za gniot, przykro się patrzy jak z dnia na dzień kapitał się obsuwa.
[x]
PEKABEX -0,66% 9,01 2026-06-02 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.