Ja dzisiaj zwiększyłem pozycje o ponad 30%( miałem ładne zarobki/ bardzo dobre decyzje ostatnimi czasy - i pewnie i ta będzie dobra/bardzo dobra) i to już ostatni zakup. Cena jest świetna.
Tak zawsze było raz jest dobrze raz jest źle - ważne dla spółki żeby przetrwać kiepski czas. Pekabex jest niedowartościowany mimo kiepskich wyników np. Erbud też kiepsko ale nie wrócił do dołka jak Pekabex, wysypią się i kurs wróci o ile coś nie wyskoczy bardzo negatywnego......
Bzdurny, pracuje w branży i doskonale wiem kiedy jest dobrze a kiedy źle...by było dobrze potrzebne są inwestycje, ale nie w zakupy jachtów, dlatego całą budowlanka lezy i kwiczy. Atrakcyjna cena to będzie po 5 złotych, po raporcie
Powaźnie? I jeszcze ta wina Tuska o której pisałeś na początku. Cała Ukraina do obudowy. Prefabrykaty będą rządzić gdy chodzi o czas i zasoby ludzkie. Weszli w infrastrukturę kolejową a przed nami CPK,
Z CPK g..robią, wymień jakieś duże projekty które za Tuska wystartowały? Tak, Ukraina do odbudowy, o ile my ja będziemy odbudowywać (szczerze wątpię). Jasne że prefabrykacja to przyszłość, ale dopóki inwestycje nie rusza, budowlanka będzie dogorywać. Tu dołka jeszcze nie ma.. dołek dopiero nadejdzie, a cierpliwi kupią taniej.