Oczywiście marzyć można, że ktoś za skrzynkę na Chłodnej 51 zapłaci wam 1,6 mld (1 600 000 000 zł):)
No bo to tylko skrzynka, która póki co nie prowadzi żadnej działalności operacyjnej, ma udziały w warsztacie RSY, który zawsze może sprzedać i podzielić kasę między swoich.
Dnia 2026-01-05 o godz. 23:29 vincent_v napisał(a): > Oczywiście marzyć można, że ktoś za skrzynkę na Chłodnej 51 zapłaci wam 1,6 mld (1 600 000 000 zł):) > > No bo to tylko skrzynka, która póki co nie prowadzi żadnej działalności operacyjnej, ma udziały w warsztacie RSY, który zawsze może sprzedać i podzielić kasę między swoich.
To nie trup oze który kupił skrzynkę w Teksasie i sprzedał część warsztaciku pod nazwą Agrosteel. Wracaj na trupa pilnować miejsca na haku hahaha.
Kapitalizacja OZE Capital to....14 mln a nie jak tu 150 mln, a kapitały i aktywa większe. Spółka zależna OZE ma unowocześniony park maszynowy, zatrudnia 40 osób, rozszerza portfolio asortymentu i usług i co najważniejsze ....kolejny już kwartał z zyskiem.
Znajdź mi tają społkę?!?!!?
Więc tam nie ma strachu by pospekulować u tych macherów:)
A cena nominalna też inna bo 1pln (nie było tam splitu)a nie jak to 0,1 PLN. Tak więc jak kurs OZE Capital wzrośnie 10 krotnie to mniej więcej zrównamy się atrakcyjnością inwestycji:)
To tam siedź a nie zawracaj nam tutaj gitary swoimi jękami!
Zwłaszcza że ci tam "rewelacyjnie" idzie:
Autor: ~Vincent [185.238.122.*] 2020-10-14 13:29 Opublikowano przy kursie: 5,00 zł , zmiana od tamtej pory: -91,24% Spółka zarabia 14 mln rocznie !!! , wchodzi w OZE a kapitalizacja śmiech
Spekuluje na akcjach OZE Capital od prawie 6 kat! Pewno, że mi tam dobrze. Kupowałem kiedyś te akcje po 4 PLN spadły do 2,70 PLN +(uśredniłem), odbiły na mega obrotach do 7 pln! Ja sprzedałem po 5,50 i zarobiłem :)
To teraz mam się martwić, jak kurs 0,4 PLN!!! (nie było żadnego splitu itp) oraz fundamentalnie spółka wygląda lepiej niż wtedy, haha
Tycjan bardziej mi chodzi że to jeszcze nie ten czas i nie ten rok. Na giełdzie wszystko jest możliwe. Pamiętamy spółkę Pgm niewiadow kto kupił w styczniu to kupił i jak ładnie idzie zarobić. Ja military nie skreślam też mam tu duży pakiet i raczej przewiduję trzymać go dłużej, niż łapać tzw kółka.