• Całkiem niezły kurs Autor: ~zarobiony [89.231.213.*]
    Tylko chodzik jest żałosny! Wywołuje mnie przy okazji xxx, ale ja swoje już napisałem. Jeszcze raz powtórzę wszystkim czytajacym na tym forum: chodzik kompromituje się raz za razem. Pisze, że interesuje sie tylko Netią i Trakcją, a jednocześnie zarobił ileśset tysięcy?! Bez przesady. Może na Neti coś zarobił, ale na Trakcji tak wtopił, że sam nie wie jak sie nazywa!!!!!
  • Re: Całkiem niezły kurs Autor: ~potwierdzam w 100% [77.253.150.*]
    Chodziik to taka dupa z uszami wypisuje te swoje pierdollly i nic się nie sprawdza , sam pewnie dobrze zarabia a innych wpuszcza w kanał - nie wierzcie w nic co ten pallant wypisuje pozdrawiam zarobionego
  • Re: Całkiem niezły kurs Autor: ~zarobiony [89.231.213.*]
    Witaj kolego, bo już myslałem, że zdrowego rozsadku na tym forum nie ma. Pozdrawiam również
  • Re: Całkiem niezły kurs Autor: ~Leonio [212.160.172.*]
    Zarobiony. Od dłuższego czasu czytam tę Twoją prywatną wojenkę z Chodzikiem i tak sobie myślę, że jak chcesz "zająć" jego miejsce to chociaż w części zacznij dzielić się takimi przemyśleniami jak Chodzik pisał swojego czasu na tym forum, bo obecnie mamy tylko do czynienia z blablaniem z Twojej strony, które nic nie wnosi.
  • Re: Całkiem niezły kurs Autor: ~Roger [156.17.90.*]
    Zarobiony, a który analityk trafnie przewiduje przyszłość ze 100% dokładności? Żaden. No ale chyba mi nie powiesz, że słuchasz się analityków i robisz to, co Ci każą? Gdybyś tak robił, byłbyś zwyczajnie głupi.
  • Re: Całkiem niezły kurs Autor: ~zarobiony [89.231.195.*]
    Ja próbuję Wam tylko powiedzieć, że chodzik traktuje Was instrumentalnie i wciska kit. To tyle, bo ja się na nim wyznałem. To samo zresztą próbuje robić teraz na Trakcji. Zaczął coś na TEPSie, ale tam jest nieco inna liga i szybko gościa skasowali. Co do pisaniny, to ja swoich przemyśleń nie udostepniam "darmo" jak chodzik(on pisze wszystko celowo pod kątem własnych decyzji).
  • Re: Całkiem niezły kurs Autor: ~chodzik księżycowy [87.206.143.*]
    Trudno cokolwiek udostępniać nawet darmo jak się nie ma nic do udostępniania.
    CK
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.