• ERBUD - Wzrost ? Autor: lukus11 [188.47.68.*]
    Witam, co sądzicie o wzroście spółki ERGUD do końca roku do poziomu 54 zł. Proszę o opinie. Może trochę częściej wymieniajmy się opiniami, będzię trochę łatwiej podjąć jakąś decyzje. Pozdrawiam
  • Re: ERBUD - Wzrost ? Autor: daniello13 [62.21.83.*]
    Całkiem możliwy będzie taki scenariusz, choć ja wierzę, że będzie więcej ;) Erbud zachowuje się jakby był uśpiony i czekał na swoje 5 minut :) na tle sektora jak i szerokiego rynku jest niedowartościowany, sporo umów - 12.11.2009r sprawozdanie za III kwartał i myślę, że ruszy w górę ;) pzdr
  • Re: ERBUD - Wzrost ? Autor: ~lukus11 [188.47.67.*]
    Witam kolege daniello13 jak kolega odniesie sie do obecnej sytuacji dla erbud, podpisanie znaczaczych umow budowlanych na 87 mln musza w jakims stopniu wplynac na kierunek polnocny tej spolki. Jak do dnia dzisiejszego rekomendacja "sprzedaj" wywolala delikatna panike i spowodowala spadek i to duzy spadek. Jaka jest Twoja opinia na ten temat?
  • Re: ERBUD - Wzrost ? Autor: daniello13 [62.21.64.*]
    lukus11 - ciezkie chwile przezywaja male i srednie spolki, Erbud rowniez. powoli konczy sie sypanie akcju tych spolek po sianko na PGE i zaraz ruszymy do gory. zacznaja sie wyniki za 3 kwartal i powinnismy odbic. duze spolki swoje podskoczyly, a zarobione na nich sianko mysle, ze splynie do mWIG i sWIG. ja trzymam od 39zl i za marne 50zl nie oddam ;) POZDRAWIAM
  • Re: ERBUD - Wzrost ? Autor: ~ryk [89.171.41.*]
    Po problemach z opcjami spolka straciła zaufanie wielu inwestorów.Najbliższe wyniki finansowe powinny to zaufanie odbudowac i wówczas droga do wzrostów I zostanie szeroko otwarta. I sądzę,że to moga byc znaczące wzrosty!
  • Re: ERBUD - Wzrost ? Autor: ~ela [80.50.53.*]
    gdzie jest REKIN, ten gość zawsze strzelał bezbłędnie z wyprzedzeniem paromiesięcznym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: ERBUD - Wzrost ? Autor: ~LUKUS11 [79.162.247.*]
    REKIN CHYBA UTONĄŁ BO NA ERBUDZIE TO GO NIE WIDZIAŁEM!!!
[x]
ERBUD -2,12% 32,30 2025-09-26 16:46:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.