Jak widzisz, dopiąłeś swego, kiedyś chciało mi się czasem podyskutować na forum, ale problemy z publikowaniem i pojawianie się (bez urazy) typków jak Ty, beznamiętnie produkujących tony śmieci zniechęciło mnie skutecznie (zresztą nie tylko mnie). Właściciel serwisu pewnie się cieszy
Niesamowite piszesz bez urazy i używasz obrazenia, po co kogoś obrażasz jeśli tego nie chcesz? Może wiesz jak działa lek na schizo Celiny? Oczywiście zero merytoryki oj misiu kolorowy gdybyś umiał czytać to byś widział ile postów merytorycznych napisałem a ile mało wartościowych i zestawił to z postami naganiaczy miałbyś efekt :) oczywiście post byłby merytoryczny gdybym napisał jadim polnoc do końca stycznia 50 :) wtedy by ci się podobało
A ja sobie z ciekawością i niecierpliwością poczekam. "Prawdopodobnie to będzie miało miejsce w ciągu najbliższych półtorej, dwóch miesięcy" 21:30-21:48
Jaka merytoryczna dyskusja z el Pinokio? Powiem ci jedna tajemnice życiową, dobre produkty sprzedają się same, nie potrzebują naganiania :) gadanie jak to zaraz partnering będzie ile tu nie ma zainteresowanych bla bla bla, to samo było z eska i jest w schizo i parkinsonie, gdyby były to obiecujące cząsteczki to by prezes nie musiał tego tak wychwalać bo zrobiłby to rynek