dla chłopców z Military będzie to prawdziwie dobry rok, dobrze się Bawią za twoją kasę. Choć akcji pewno masz garstkę bo skąd taka niemota wzięłaby kasę na akcje:)
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i dla innych akcjonariuszy. Też mam wrażenie, że dużo dobrego przed nami. A marudami na peronie nie ma się co przejmować. Zawiść to straszna cecha.
Dnia 2026-01-01 o godz. 15:19 vincent_v napisał(a): > zawiść??? Z tego co wiem to niezdrowa zazdrość:) > > Jak tu wszedłem bylo 0,6x, jest ledwo 0,4 więc raczej wam współczuję niż zazdroszczę.
I tego współczujesz? A sobie czasem nie współczujesz że wszedłeś na oze capital nie przy 0,6 tylko przy 6 zł, naganiałeś już jak dziki przy 5 zł a jest ledwo 0,4?
Ja kupowałem dokładnie rok temu ze średnią niecałe 0,30 więc się nie mam w przeciwieństwie do ciebie o co martwić bo ciągle jestem na plusie a ty ciągle na mega minusie!
Dnia 2026-01-01 o godz. 19:13 vincent_v napisał(a): > Na OZE zrobiłem kilka kółek, kupowałem np. po ok 4 PLN, potem niżej by sprzedać z zyskiem, więc trafiłeś jak kula w płot. Teraz jest 0,4x:)
Kółka powiadasz? To dlatego tak co chwilę pisałeś żeby nie oddawać że zaraz mega up że tak tanio nigdy nie było i że nie wolno robić kółek bo się pomaga spekulantowi? Swoją drogą niezłe te kółka kupić za 6 zł i oddać za 60 groszy. Kółko fajne tylko kierunek nie ten. Frajerze wszyscy którzy śledzą twoje wpisy doskonale wiedzą że cię zatankowali po korek ponad 5 lat temu i siedzisz do teraz z tą makulaturą może faktycznie coś uśredniłeś ale wątpię. Nie było tygodnia max dwóch żebyś nie naganiał. Doskonale pamiętam co pisałeś na oze i na inventionie.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! A będzie szczęśliwy dla akcjonariuszy. Idą tutaj potężne wzrosty. Już się spadzie zlatują, żebrząc o tanie akcje. Ale dużo taniej już nie będzie a potem wystrzał. Ty Vincent_V czy jak się tam nazywasz nie upadlaj się z tym żebraniem tylko po prostu kup akcje i odrabiaj to co straciłeś na tych swoich gniotach wcześniej.
Dnia 2026-01-01 o godz. 19:20 ~bilioner napisał(a): > SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! A będzie szczęśliwy dla akcjonariuszy. Idą tutaj potężne wzrosty. Już się spadzie > zlatują, żebrząc o tanie akcje. Ale dużo taniej już nie będzie a potem wystrzał. Ty Vincent_V czy jak się tam nazywasz nie upadlaj się > z tym żebraniem tylko po prostu kup akcje i odrabiaj to co straciłeś na tych swoich gniotach wcześniej.
Proszę Cię przyjacielu nie! Nie namawiaj go do tego! To jest największy nieudacznik na NC. Jeśli kupi akcje naszej spółeczki to na bank polecą ona na łeb na szyję, nad nim ciąży jakieś fatum!
To ty się upadlasz z każdym wpisem.
Posługujesz się cudzym nickiem i najzwyczajniej pewno ściemniasz.
Chce ci przypomnieć, że tematem tego forum nie jestem ja tylko Military. Jak masz coś naprzeciw moim wpisom,napisz, jak masz coś na dowód, że spółka prowadzi zdrowa działalność operacyjną zgodna ze statutem, dawaj.
A tak w ogóle wystaw jutro swoje akcje na sprzedaż np. po 1 PLN, bo mam wątpliwosci czy jesteś posiadaczem.
Nie będę cię wyzywał bo jesteś żadnym przeciwnikiem. Wracaj na oze skoro tutaj tak źle ,podobno short tam na ciebie już czeka, żeby odkupić te twoje 5000 akcji po 16 zł, informacje z pierwszej ręki he he he.
Starego misia na sztuczny miód? Wpłać na WOSP przedstaw potwierdzenie przecież kupujesz ferrari z oze więc 10k to nic. A teraz patrz i płacz jak Military będzie powolutku zarabiać a oze tuptać do bazy czyli na 20 groszy :)