Ostatnio spadło na 0.9 zł, po czym szybko wróciło na 2zł. Teraz z 2zł spadlo znów poniżej 1zł. Jak sądzisz? Co dzisiaj się dzieje? Nie widzisz jak ładują do wora ? Skończ pierdzielić o 80gr, bo to nie nastąpi. Chcesz ,żeby ludzie czekali na 80gr, a potem kupowali po 2zl i tak w kółko. Rozumiem, tak się zarabia. Zmien nik chociaż, bo już się znudziłaś fontanno. Może być ta Kasia...
Aha to taka Teoja analiz ? Bo kiedyś spadło i kiedyś wzrosto to znaczy że teraz ma być tak samo? To kupuj teraz ładuj do wora nikt Ci nie broni. Ja wolę poczekać na syg ale do kupna to możesz kupić bo " jest tanio" a co do ładowania to zobacz jak sukcesywnie główny akcjonariusz z tego wora wyjmuje. Niech mądrzą graja według swoich zasad ja podaję takie na jakich ja zarabiam.
Przed wybiciem z 90gr na 2zł też pisałaś, że czekasz na sygnał kupna. Czyżbyś nie zauważyła? Czy może będziesz tu w nieskończoność pisać, że na sygnał kupna czekasz? Zmien nik i przestan powtarzac w kółko te tandetne teksty, bo mnie nudzisz.
A był sygnał kupna ? Jak bym kupiła po tym odbiciu po np. 1.50 1.40 to byłabym twraz 40%50% na stracie. To był ruch spekulacyjny pod drony potem to plotkę o zasadniczej. Inwestowanie to sztuka znalezienia sygnalu i kupienia wtedy jak już sentyment się poprawi.
Zbieraj a jak już nazbierasz to rusz z kopyta na coś takiego wszyscy drobni czekają, choć pewnie złapiesz jeszcze coś poniżej 1zl może 0.90 może niżej.
Jeżeli główny udziałowiec wycenia te Tz akcje na 1 zł a nie stara się o ich większą wartość i nie stara się o kontrakty Jak myślicie co to może oznaczac
Że ma w portfelu coś na czym zarabia. A tu ma zmrożona gotówkę więc woli odzyskać jakąś część i grać gdzie indziej dlatego wykorzystali podbitkę jedna druga i upłynniaja akcje masz co chwilę komunikat, co tu jest dziwnego ?
Jak tak bardzo się Natanem interesujesz to zgłoś go do KNF skoro sprzedał 2 mln akcji czyli jakieś 8 % a nie poinformował że przekroczył próg 5% to mu chociaż karę przywalą
Dziś to raczej nie będzie zmiennosci na kursie. Sądzę że zejdą niżej na 0.80 liczę ale jeżeli będą chcieli potwierdzić wsparcie na 1zl to przydałby się mocny ruch e górę na 1.40/1.50