• XTB poszło na długi urlop Autor: ~andrzej89 [92.63.47.*]
    Poniżej krótkie podsumowanie moich interakcji z brokerem XTB za grudzień 2025r.:
    - transfer konta IKE do XTB zlecony na początku listopada nadal nie zrealizowany
    - support XTB od kilku tygodni wysyła jedynie wiadomości automatyczne, brak jakiejkolwiek informacji odnośnie statusu zlecenia
    - opiekunowie klienta (zarówno mój jak i opiekun żony) również niedostępni

Zdaję sobie sprawę z tego, że w wielu korporacjach grudzień to miesiąc wybierania zaległych urlopów, ale jest też coś takiego
    jak "ciągłość działania". Coś czego w XTB najwyraźniej nie rozumieją.

Dajcie znać, czy macie podobne doświadczenia z tym brokerem.
  • Re: XTB poszło na długi urlop Autor: ~Paweł [37.30.11.*]
    Dzisiaj życzyłem mojemu opiekunowi dobrego nowego roku. On mi też. Rozmowa nie z botem a człowiekiem. Także proszę nie mącić.
  • Re: XTB poszło na długi urlop Autor: ~mabmab [83.20.244.*]
    A co nas obchodzi? Ale jesli jestes akcjonariuszem xtb to skorzystaj ze swoich praw a nie placz na forum
  • Re: XTB poszło na długi urlop Autor: ~Dexter [92.67.141.*]
    jesteś od pitonga?
  • Re: XTB poszło na długi urlop Autor: ~Mentor [5.172.255.*]
    Pitong za dużo się napił dzisiejszej nocy i niestety przebywa na chorobowym
  • Re: XTB poszło na długi urlop Autor: ~Mocarz [31.0.85.*]
    Taki transfer to przeniesienie środków z jednej instytucji finansowej do drugiej, więc nie zwalaj wszystkiego na Xtb, bo nie tylko ona ma na to wpływ. Widocznie procedura tyle trwa i jest to niezależne od Xtb.
  • Re: XTB poszło na długi urlop Autor: ~Fan [77.222.240.*]
    Coś podejrzanie długo, polecam sprawdzić czy złożyłeś wszystkie dokumenty poprawnie , czy konto u nowego brokera (xtb) jest w trybie transferowym i upewnij się że u starego brokera wszystko jest wpozadku np że nie naliczyli ci jakiś opłat i jaki jest status zlecenia u starego brokera czy wysłali już środki jeśli tak to kiedy
  • Re: XTB poszło na długi urlop Autor: ~andrzej89 [92.63.47.*]
    Dzięki za podpowiedź- jak na razie jedyny sensowny komentarz w tym wątku :)

Wszystko sprawdzone, dokumenty wysłane do XTB ponad miesiąc temu przez instytucję źródłową, mam stosowne potwierdzenie. Czekam tylko na jakąkolwiek odpowiedź i działanie ze strony XTB. Niestety już dość długo.
  • Re: XTB poszło na długi urlop Autor: ~inwestor83 [5.173.200.*]
    Operacyjnie to jest porażka. Dzisiaj apka znowu leży. Supportu nie ma. Zareagują jak IT wróci z urlopów :)
[x]
XTB 2,20% 73,40 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.