• espi Autor: ~starylis [77.65.111.*]
    Może kiedyś będzie dobrze, ale przyjdzie na to dłużej poczekać;(((
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/SCOPE-FLUIDICS-S-A-Aktualizacja-infotmacji-na-temat-TE-9060481.html
    Jednocześnie wobec istotnych niepewności dotyczących terminu uzyskania gotowości operacyjnej Linii, Zarząd Scope nie jest aktualnie w stanie konkretnie określić wpływu opisanej w niniejszym raporcie sytuacji dotyczącej relacji z microLiquid i TE na wysokość przychodów ze sprzedaży w latach 2026-2027, które w raporcie bieżącym nr 14/2025 były wstępnie szacowane na ok. 30 mln zł. W ocenie Zarządu prawdopodobne jest, że poziom przychodów może być nawet istotnie niższy, jednak na tym etapie Zarząd nie posiada wystarczających informacji, aby zadeklarować konkretną kwotę.
  • Re: espi Autor: ~Car [91.150.217.*]
    Czyli kiszenie wora do 2027 a już szykowałem się do kupna. Nic to trzeba szukać okazji gdzie indziej...
  • Re: espi Autor: ~Gosccc [5.173.176.*]
    Tu jest dziwny akcjonariat, dobre informacje nie podnosily kursu. Może na przekór potencjalnie gorsze info pchnie cene akcji do góry ;) Tak czy inaczej wesołych świąt wszystkim akcjonariuszom i sympatykom spółki.
  • Re: espi Autor: ~kkk [37.248.228.*]
    To nie jest akcjonariat to są spekulanci.
  • Re: espi Autor: ~Żaba [37.248.218.*]
    W końcu kurs musi urosnąć. Przyznam że jestem już zmęczony trzymaniem kasy tutaj, ale czekam. Życzę wszystkim i sobie też cierpliwości i wysokiego profitu z akcji. Wesołych Świąt!
  • Re: espi Autor: ~0012 [37.31.42.*]
    Mam wrażenie że zarząd dba ale chyba tylko o swoje dobre samopoczucie wynikające z nagród przyznawanych sobie. Mieli kasy dosc po sprzedaży curiosty one, a teraz wszędzie braki i obsuwy.
  • Re: espi Autor: ~Jaqub [104.28.45.*]
    Medinice w dobrym miejscu, 26r komercjalizacja PP i CC.
  • Re: espi Autor: ~Jaqub [104.28.45.*]
    Słabo
    https://biznes.pap.pl/wiadomosci/firmy/scope-fluidics-sa-622025-aktualizacja-infotmacji-na-temat-te
[x]
SCPFL 2,64% 139,80 2026-01-02 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.