Na GPW i w Alternatywnym Systemie Obrotu (NewConnect):
✅ Jeżeli spółka ma zawieszone notowania z powodu nieopublikowania raportu rocznego, to zawieszenie trwa do końca drugiego dnia sesji giełdowej następującego po publikacji tego zaległego raportu rocznego. Wtedy obrót akcjami powinien zostać automatycznie odwieszony, o ile nie ma innych przyczyn zawieszenia (np. uchybienia informacyjne, problemy formalne itp.). �
newconnect.pl
Jak na razie, to obecny zarząd w kwestii obiecywania złotych gór nie ustępuje poprzedniemu. A widzę, że pozytywna odpowiedź akcjonariatu na tym forum, bliźniaczo przypomina tą z zeszłego roku.
Na prh miałem prawie poddany pakiecik po latach spółka odwieszona z nową strategią. Skończyło się na tym, że dokupiłem na niskich poziomach- teraz kilkaset % wyżej na +. Mam nadzieję, że marka zortrax także wróci na swoje miejsce.
Zortrax jest w alertach - najwcześniej za 3 miesiące moze byc zmiana https://newconnect.pl/komunikaty?ph_main_01_start=show&ph_main_01_cmn_id=20875&title=Segmenty+rynku+NewConnect+(Komunikat)
Koniec restrukturyzacji jest po uprawomocnieniu zatwierdzonego przez sąd układu. Realizacja zawartych układów nie ma wpływu na proces restrukturyzacji. W poniedziałek notowania powinny zostać odwieszone, choć pewnie jeszcze na fixach.