• Typowe strzepanie. Autor: ~akcjonariusz [109.243.65.*]
    Teraz jazda do góry.
  • Re: Typowe strzepanie. Autor: ~Jose [194.9.100.*]
    EEEEE
    ale tak to sie nie imeilismy bawic ... ja wiem ze koneic roku i jakies optymalizacje musza byc ale to chyba nie jest najlepsze rozwiazanie ......
  • Re: Typowe strzepanie. Autor: ~akcjonariusz [109.243.65.*]
    Trzeba regulować wysokość podatków do zapłacenia dlatego te dziwne zachowania kursów.
  • Re: Typowe strzepanie. Autor: ~MIKUS [82.160.125.*]
    Zasataawia mnie tak niska kapitalizacja tej spółki... bo za ok 800 tys zł można kupić sobie 5% tej firmy... (tak tak zaraz usłysze no wez kup jak jest tak mało akcji w obrocie) ale powiedzmy zeby się udało.... Silesia nie wpuści nikogo więcej do Rady Nadzorczej... czy Zarządu... Pan Jan Gałczyński który ma ponad 8% chyba też nie ma swojego człowieka chyba że się mylę. Tylko on został z akcjami z dużych akcjonariuszy... zastanawiam się czemu (rozumiem że cena w wezwaniu była poniżej wartosci godziwej firmy w mojej ocenie) Ostatni kwartał pokazał straty ale Silesia chyba wiedziała co kupuje... pytanie co dalej skoro w raporcie zarzad pisze o ostrej konkurencji... zastanawia mnie dywidenda czy wogole można na nia liczyc na dywidendy i czy silesia sie bedzie na to zgadzała... i co przekonało dotychczasowych dużych akcjonariuszy ze oddali akcje w wezwaniu... ktos coś chetnie posłucham różnych uwag... i opinii
  • Re: Typowe strzepanie. Autor: ~akcjonariusz [109.243.69.*]
    Moim skromnym zdaniem cena za którą oddali dotychczasowi duzi akcjonariusze była tak niska gdyż była to transakcja wiązana i Selena kupiła od nich również spółkę prywatną TESS za którą transakcje jak to spółka prywatna nie musieli ogłaszać za ile i jak i być może w związku z tym wszyscy są zadowoleni a Izo z czasem będzie wyceniona przez rynek na adekwatnym co do wartości poziomie.
[x]
IZOLACJA 5,43% 3,88 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.