• Pytanie do Klemensa Autor: ~Kumaty [91.246.66.*]
    Klemens po ile jesteś ubrany na tym walorze? Dlaczego kupiłeś ten walor? Jakie są twoje perspektywy? Jak myślisz kiedy odzyskasz pieniądze?
  • Re: Pytanie do Klemensa Autor: ~Klemens [46.151.20.*]
    Akcje mam za 4.49. Posiadam prawie 50tys akcji i mogę trzymać je 10lat. Nie zależy mi sprzedawać za 5-6zl. Potrzymam i dobrze zarobię. A Ty po ile masz akcje i ile ??? Ale tak szczerze
  • Re: Pytanie do Klemensa Autor: ~Kumaty [91.246.66.*]
    klemens ja jestem tu znacznie dłużej, zostałem ubrany w akcje w czasach mamy lek, później uśredniałem w czasach mamy umowę z Holendrami, później dokupiłem trochę akcji w czasach obiecanej molekuły przez mietka. Od przeszło rok rok czasu moja cierpliwość się skończyła, wszystkie te obietnice były puste, spółka to jedna wielka porażka dlatego o tym piszę. Tyle już oni obiecali i z niczego praktycznie się nie wywiązali, można poczytać artykuły z lat poprzednich i wyciągnąć samemu wnioski. klemens obserwuje cię od dłuższego czasu i naganiasz na spółkę mało o niej wiedząc, znasz jaki mamy wskaźnik c/z? tak na początek ;)
  • Re: Pytanie do Klemensa Autor: ~Klemens [94.254.198.*]
    Najgorsze ze nic z tym nie zrobimy. Maja nas wszystkich gdzieś. Trzeba poczekać i uciekać stąd
  • Re: Pytanie do Klemensa Autor: ~Aniołek [91.207.68.*]
    Ja mam 6.30 i prawie 60 k akcji , zaczyna sie piąty rok świetnej inwestycji. Zdawało sie, że w tym roku wyjdę chociaż na zero jednak Mieciu mnie zaskoczył i widzę ładny minusik. Życzę wam zdrowia w te święta i wyjścia na swoje prędzej czy PÓŻNIEJ :)
  • Re: Pytanie do Klemensa Autor: ~ktos [217.119.66.*]
    Dlatego zamiast narzekać i czekać na kolejne "mamy", trzeba działać i złożyć pozew zbiorowy/pozwy. Czas ukarać prezesa.
  • Re: Pytanie do Klemensa Autor: ~Klemens [46.151.20.*]
    To zrob to a nie wypisuj glupot.
[x]
SNTVERSE 0,00% 3,53 2025-12-23 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.