• Wisze po 7zł Autor: ~smes [91.150.208.*]

i co dalej
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~XXX [84.39.164.*]
    Dalej juz tylko przepaść. Wystawić oczekujące może ktos łyknie.
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~Wlado [188.33.44.*]
    Sprzedaj samochód ,dom,żone i uśredniając kup jutro po 6,20 .
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~Kiła [178.235.85.*]
    A co to za wiszenie, tutaj po 30 wiszą
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~123 [31.61.244.*]
    Ja wiszę po 11, trochę dobieram 2026 rokiem Mabionu
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~Spokojny [95.130.4.*]
    Ależ bzdury tu piszecie. Średnio ludzie i instytucje wiszą po 30-50 zł lub nawet więcej. z fasady to wygląda tak: Ci co wiszą wysoko nic się nie odzywają. Ci co mają jakieś 17-20 - niedawno weszli coś tam poburkują, i nable odzywają się Ci co przed chwilą weszli jakimś dziwnym trafem - pewnie za 1000-2000 zł i nazywają to "wiszeniem" za 7-11 zł. Misiaczki drogie, to wspaniale że mogliście w takiej cenie kupić, winszuję, ale darujcie sobie takie słabe teksty - wiszę w skali 100-200 akcji. Wszyscy ci naganiacze na spadki i wzrosty - obie strony wiszą znacznie wyżej - jedni chcę zachęcić do kupowania i nieoddawania z nadzieją na rozpalenie wiary w spółkę, inni chcą spadku żeby dobrze uśrednić udający tych co niby teraz weszli. Fakt jest faktem - kurs spada i każdy jest na minusie. Zluzujcie galoty bo powrót wyceny 70-80 to tylko kwestia czasu. Aktualnie grubi akcjonariusze odbierają akcje z ulicy by odrobić swoje straty. Nowy CEO też nie przyszedł po nic i do spółki które nie będzie mógł użyć do wzbogacenia się - chyba nie sądzicie że CEO zadowoli się samą pensją na komunistycznych zasadach - czy się stoi czy się leży.... Gość ma zrobić konkretny biznes i nie jest tutaj przypadkowo z łapanki. Firma to jego narzędzie - jego zadaniem jest połączyć możliwości z odbiorcami.
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~Dolar [109.243.144.*]
    Mądrego dobrze posłuchać, wszystkiego najlepszego akcjonariuszom, zdrowia i konkretnych zysków w nowym roku:)
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~Analityk [5.173.178.*]
    Trzeba dać szansę nowemu Prezesowi.
    Kurs troche już spadł od 120 zł.
    Może w przyszlym roku uda się wrócić do mojej średniej ceny 24,8 zł.
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~Jar [90.197.59.*]
    Nie pisz bzdetów, pisałem kiedyś jest to banda oszustów zwanych dalej mab&kaczmar z naganiaczami i zdania nie zmienię
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~Jar [90.197.59.*]
    Jeszcze powisisz z parę lat do 3 zeta daleko hahaha Hahaha!
  • Re: Wisze po 7zł Autor: ~Dolar [109.243.144.*]
    możesz oddać z zyskiem, koniku boży;)
[x]
MABION 0,26% 7,70 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.