Tego nie widziałem w gamingu od dawna. Ciekawe, czy sprzedający miał świadomość, że sprzedał wszystko po cenie zamknięcia, czyli jeśli ktoś chciał kupić za 0,85 to i tak kupił za 0,7. Lepiej mógł to wywalić w trakcie sesji. Akcjonariusze ze smakiem zjedliby taki baton za 0,85. W poniedziałek podejrzewam powrót do okolic 0,9.
Skąd wiesz czy ktoś wywalił wszystko? Albo czy na zamku w poniedziałek się to nie powtórzy? Jak ktoś znienawidził spółkę to może tak opychać nawet złośliwie.
Jeśli w grę wchodzą emocje to warto ustawić się pod koniec sesji na kupno. Mówiąc wywalił wszystko miałem na myśli całe 40k akcji. Może ma więcej, tym razem spróbuję coś kupić.
Sprzedający to nie swierzak jak miał 40 tysi takiego gniota to spekulant. Jakiś czas temu też na wyniku nie chciało mi wycofać pkc na zamknieciu tylko pod górę w prawdzie chyba tylko 1000 szt ale może to wczoraj to podobny przypadek..... Anulowalem zlecenie kilka razy a ono i tak zostało do fix i się zrealizowało.... Myślę że ktoś się bawił i się zabawił....
Też dobieram ale czekam na 35 groszy to moim zdaniem idealna cena dla dyskontowania ryzyka bo ta spółka jak sądzę nic już nie pokaże, ale spekulacyjnie na tym poziomie można zaryzykować.