Hehe piękne określenie, jakie to prezes rozwinął innowacyjne leki do tej pory? Czy w ogóle cokolwiek możemy nazwać lekami? No chyba nie, to są cząsteczki, które są w okresie badawczym a do statusu leku im bardzo daleko :) prezes złotousty chyba ci płaci
Poza wiedźmami i końcem roku do piątkowych spadków mogły się przyczynić rekomendacje BM PKO BP. "BM PKO BP widzi potencjał w polskich akcjach. Jakie spółki poleca?" - parkiet.
No wierzcie prezesowi który wielokrotnie pokazał klasę jak tworzyć bajki :) pewnie też byłes albo jesteś inwestorem pure im też warto wierzyć co nie ? Czy urteste jak mówili o wypłacie dywidendy :))
Dlaczego Maskracja nie jest właścicielem ani nie stworzył firmy botechnologicznej a prezes stworzył komu emeryci temu co coś w życiu osiągnął czy temu którego jedynym.osognieciem w życiu jest umiejętności pokutnej dwuznacznej negacji .zmacie do wyboru człowieka sukcesu którego droga co prawda usłana jest kłodami ale go odnosi a z drugiej strony co prawda elokwentnego ale frustrata. Wybór jest jak zwykle prosty ale dla Polaka jak znam życie trudny.Zdowia na Święta i Rozumu w zNowym Roku
Elokwetny frustrat bez życiowych osiągnięć -ciekawe czemu nie produkuje leków ani nowych cząstek nie sprzedaje Światowym gigata w rok po ich wprowadzeniu do badań tylko sprzedaje posty na forum. I to jedyny jego sukces
A nie bo ty nie umiesz czytać, przypominasz mi pewnego kociego pryszcza co szybko zniknął po dyskusjach że mną i dalszego spadku kursu a chętnie szczekał i wychwalał prezesa jak ty naganiaczu :)
Jam jest Koci Pyszczek! Przybyłem z zaświatów aby pośmiać się z kapitana Masakracji. Kapitan Masakracja myśli, że wygrał na argumenty i dlatego nie odzywałem się tyle czasu :D Po prostu nie miałem na takiego znawcę czasu :D
Według mnie to jest najgorszy moment żeby pozbywać się akcji. Za daleko to wszystko zaszło. Zbyt blisko do finiszu. Jak dla mnie może i spaść jeszcze niżej. Nie robi mi to wielkiej różnicy. Wiem że spółka fundamenty ma dobre więc nie panikuję. Poza tym... Na giełdzie inwestuje się to co można stracić bez płaczu i lamentu. Jak ktoś inwestuje w biotechnologię na GPW i płacze że wszystko trwa tak długo to może nie powinien tu inwestować. Teraz po prostu okazuje się kto jest małą płaczliwą dziewczynką... :)
Mała statystyka: na 100 ostatnich tematów na tym forum, 55 rozpoczął nasz weteran kapitan Masakracja :D Gratulacje! Wygrał Pan sznurówkę do lewego klapka i 4 i pół kontrłaty do budowy dachu o długości 7 m każda. :D
To jego kolejny życiowych sukces jego tylko stać na takie sukcesy to latrerek sukcesów a o.lekach wie dużo ale tyło teoretycznie w praktyce umie tylko zażyć polopirynę.