• Komu wierzyć? Autor: ~Ja [89.64.13.*]
    Forumowemu oszołomowi czy prezesowi dużej spółki produkującej leki i rozwijającej pipeline leków innowacyjnych. Odpowiedzcie sobie sami.
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Hehe piękne określenie, jakie to prezes rozwinął innowacyjne leki do tej pory? Czy w ogóle cokolwiek możemy nazwać lekami? No chyba nie, to są cząsteczki, które są w okresie badawczym a do statusu leku im bardzo daleko :) prezes złotousty chyba ci płaci
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~Ja [89.64.7.*]
    Celom Pharma
    Wartość księgowa 389 mln
    Kapitalizacja 1.02 mld

Anonimowy oszołom i jego shit posty. Jaka jest ich wartość?
    I co to dowodzi co napisałeś pseudo intelektualisto?
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~c330 [178.235.182.*]
    Poza wiedźmami i końcem roku do piątkowych spadków mogły się przyczynić rekomendacje BM PKO BP.
    "BM PKO BP widzi potencjał w polskich akcjach. Jakie spółki poleca?" - parkiet.
    No analitycy już zauważają to co ja zauważyłem dawno temu, że ta spółka to fabryka marzen.
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~Djdjdj [89.64.13.*]
    Dla przypomnienia. Anonimowy oszołom vs prezes spółki GPW. Wnioski wyciągnijcie sami.
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~Masakracja [188.33.20.*]
    No wierzcie prezesowi który wielokrotnie pokazał klasę jak tworzyć bajki :) pewnie też byłes albo jesteś inwestorem pure im też warto wierzyć co nie ? Czy urteste jak mówili o wypłacie dywidendy :))
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~Zainteresowany [37.248.168.*]
    Dlaczego Maskracja nie jest właścicielem ani nie stworzył firmy botechnologicznej a prezes stworzył komu emeryci temu co coś w życiu osiągnął czy temu którego jedynym.osognieciem w życiu jest umiejętności pokutnej dwuznacznej negacji .zmacie do wyboru człowieka sukcesu którego droga co prawda usłana jest kłodami ale go odnosi a z drugiej strony co prawda elokwentnego ale frustrata. Wybór jest jak zwykle prosty ale dla Polaka jak znam życie trudny.Zdowia na Święta i Rozumu w zNowym Roku
    Człowiek Sukcesu .który się dorobił stworzył duża znaną firmę dale pracę kilkuset ludzie czy elokwetny bez życiowych sukcesów flustrat
    Elokwetny frustrat bez życiowych osiągnięć -ciekawe czemu nie produkuje leków ani nowych cząstek nie sprzedaje Światowym gigata w rok po ich wprowadzeniu do badań tylko sprzedaje posty na forum. I to jedyny jego sukces
    Zainteresowany już przeprosiłes że wprowadzasz ludzi w błąd znawco?
    A nie bo ty nie umiesz czytać, przypominasz mi pewnego kociego pryszcza co szybko zniknął po dyskusjach że mną i dalszego spadku kursu a chętnie szczekał i wychwalał prezesa jak ty naganiaczu :)
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~KociPyszczek [37.225.66.*]
    Jam jest Koci Pyszczek! Przybyłem z zaświatów aby pośmiać się z kapitana Masakracji. Kapitan Masakracja myśli, że wygrał na argumenty i dlatego nie odzywałem się tyle czasu :D Po prostu nie miałem na takiego znawcę czasu :D
    Według mnie to jest najgorszy moment żeby pozbywać się akcji. Za daleko to wszystko zaszło. Zbyt blisko do finiszu. Jak dla mnie może i spaść jeszcze niżej. Nie robi mi to wielkiej różnicy. Wiem że spółka fundamenty ma dobre więc nie panikuję. Poza tym... Na giełdzie inwestuje się to co można stracić bez płaczu i lamentu. Jak ktoś inwestuje w biotechnologię na GPW i płacze że wszystko trwa tak długo to może nie powinien tu inwestować. Teraz po prostu okazuje się kto jest małą płaczliwą dziewczynką... :)
    Mała statystyka: na 100 ostatnich tematów na tym forum, 55 rozpoczął nasz weteran kapitan Masakracja :D Gratulacje! Wygrał Pan sznurówkę do lewego klapka i 4 i pół kontrłaty do budowy dachu o długości 7 m każda. :D
    Jak tam wisielcu? Fajnie się bawisz synku? Nie chcesz poświęcać czasu ale czytasz każdy post ojojoj ale jesteś frajerek
    Tak właśnie jest jak napisał kapitan Masakracja. Idę teraz się popłaczę bo tak mnie brzydko nazwał. Może jutro się odezwę pa pa buziaczki :)
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~Zainteresowany [31.0.60.*]
    To jego kolejny życiowych sukces jego tylko stać na takie sukcesy to latrerek sukcesów a o.lekach wie dużo ale tyło teoretycznie w praktyce umie tylko zażyć polopirynę.
    Oj zainteresowany widzę nawiązałes bratnia więź z pryszczem, oczy was w końcu brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~Ja [31.0.39.*]
    Zainwestuj w słownik bar anie
  • Re: Komu wierzyć? Autor: ~Zainteresowany [31.0.60.*]
    Nooo I kolejny twój sukces.Ostatnio same sukcesy odnosisz ,nie to co prezes Celon.
[x]
CLNPHARMA -0,24% 20,85 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.