• Analiza Preda Autor: ~Zulu Gula [212.160.239.*]
    Panie (ukłon w stronę ...wiecie kogo) i Panowie
    Przeprowadzę szczątkową analizę preda (proszę brać to z przymrużeniem oka)
    Po adresie IP można wywnioskować że to osoba która pracuje i mieszka w Warszawie. Adres IP używany wieczorem to adres z TV kablowej Vectra który przypisany jest do Warszawskiej sieci. Dalej analizując wyskoki z IP195.136.30.xx można stwierdzić ze pracuje on w godzinach 9-17 czego dowodem mogą być wpisy które są robione właśnie w tych godzinach od poniedziałku do piątku, co więcej nasilenie następuje w godzinach 11-14 +/- 30 minut. Oczywiście są sporadyczne wyjątki i wpisy zdarzają się o godzinie 9 z minutami czy też 16 i nawet 17 z minutami ale to są wyjątki i oznacza że szanowny pred w tych dniach trochę się nudził i postanowił wskoczyć na forum. Sam adres IP przypisany jest do firmy Exatel przy ul Perkuna w Wawce która to jest usługodawcą dla takich firm jak BOŚ, 3net, czy firmy poligraficznej (ten nr. IP początkowa sekwencja przypisana jest do tych firm) nie będę w to włączał miasta Koszalin bo raczej pred nie dojeżdża a raczej dolatuje do Koszalina do pracy a następnie wraca do Wawki. Wyeliminować można też firmę poligraficzną obecnie jej strona padła, a firma 3net jest z Gdańska tak wiec zostają nam BOŚ lub Exatel. Generalnie dla tej sekwencji przypisane jest 208 adresów IP (to wszystko jest w google :) trzeba trochę poszukać) i dało by się dokładniej sprawdzić ale już mi się nie chce.
    A teraz pojadę hardkorem totalnym:
    Dla mnie Pred to osoba która pracuje na stołówce, (obiera ziemniaki, wynosi śmieci, myje gary itp) i jako stołówka są w globalnej sieci exatela lub BOŚ (no to już hardkorek lekki stołówka ma dostęp do sieci banku) i korzysta gościnnie z ich IP. Dlaczego akurat stołówka bo w godzinach porannych nasz pred obiera ziemniaki, skrobie marchewkę, czy mieli mięso ręczną maszynką do mięsa i jest zajęty, czasem gdy na obiad jest ryż lub kasza ma trochę więcej czasu to odezwie się wcześniej a tak to czeka do godziny 11:00 gdy wszystko już jest podszykowane do obiadu i całość jest na ogniu to on ma czas na pisanie głupot w sieci. Co więcej pewnie panowie maklerzy śmieją się z niego codziennie i dla tego postanowił zemścić się na nich uwziął się na jedną ze spółek i postanowił że będzie decydował o jej kursie własnymi wpisami(to leczenie kompleksów chyba? ). Po godzinie 14 gdzie już ludzie są po obiedzie pred wraca do pracy, zmywa gary i talerze i ma już mniej czasu na odpisywanie, chociaż czasem odzywa się około 15, 16 a nawet 17 godziny ale może akurat tego dnia obiady był na talerzykach jednorazowych z plastikowymi sztućcami i miał mniej zmywania- sam nie wiem, i tak co dziennie przez 5 dni w tygodniu.
    A tak na poważnie to pracuje on w jednej z tych 2 firm (ja bym obstawiał exatela) i rano odbębnia swoją pańszczyznę a jak już się obrobi (około godziny 11:00)to bierze się za twórczość na forum, następnie od 14 wraca do swoich popołudniowych zajęć i w zależności od ich ilości odezwie czasem po 14:30 a czasem nie.

co ty na to panie pred? wiem że moje IP tak samo szybko i łatwo możesz przeanalizować tak więc czekam na ripostę.
    BTW Syndy.k i pred to te same osoby - a te jego zagrywki że nie wie kto to i pyta się syndyka z którego piętra pisze jest hmmmmm sam nie wiem, moja 7 letnia córka zaśmiała się jak jej o tym powiedziałem tak więc bajki tez trzeba umieć pisać bo potem to dzieci będą się z ciebie śmiały.
  • Re: Analiza Preda Autor: ~sosin [83.27.85.*]
    musisz sie bardzo nudzic
  • Re: Analiza Preda Autor: ~xxx [83.14.126.*]
    i po co ci to było bo jesli masz akcje krosna to szkoda twojej 7 letniej córeczki że jej tata straci kasę
  • Re: Analiza Preda Autor: ~lipo [87.204.61.*]
    No ładnie, tylko po co mi to wszystko wiedzieć. Aby wyrobić sobie opinię o tym gościu wystarczy poczytać wątki z jego udziałem, nie trzeba mi wiedzieć co robi i kim jest bo to akurat nie wnosi za wiele do rzeczy.
    Mocno się napociłaś nad analizą osoby preda ale to nie da nam zysku na Krośnie.
    Cała otoczka osoby Preda nie będzie miała znaczenia jeżeli akcje krosna stracą wartość.
    Pozdrawiam
  • Re: Analiza Preda Autor: ~Zulu Gula [83.8.194.*]
    Ja to on nie ona :) a dla kolegi ciekawskiego symboliczny 1000szt kosztował mnie 220zł i kupiony był raczej dla zabawy niż dla zysku( nie palę i nie piję więc mogłem sobie pozwolić na łatwe puszczenie 200zł), papiery mam gdzie indziej miedzy innymi Zremb, Ponar, Trakcja i trzymam je na długi termin tak więc nie martw się o moją 7 letnią córkę :)
    Mieliście też rację nocki w weekend w pracy są nudne więc pozwoliłem sobie na taki mały żart , przecież to zaznaczyłem w poście.
  • Re: Analiza Preda Autor: ~RedFox [79.139.91.*]
    Gratuluję pomysłu na świetny tekst :]
    Posty moje, Twoje, preda i całej reszty wogóle nic nie wnoszą do sprawy Krosna, więc nie wiem dlaczego niektórzy się czepiają tego tekstu...
    Wątek Zulu Gula miał być świetnym żartem i tak też jest.
    Pozdro
  • Re: Analiza Preda Autor: ~Zulu Gula [212.160.239.*]
    Dzięki RedFox że poznałeś się na żarcie :) to taka mała odskocznia od firmy której nikt nie zna do końca przyszłości jedni będa obstawiać że padnie inni że są czynione działania które mają uratować firmę zwłaszcza że ma się odchodzić od tego żeby w pierwszej kolejności zaspakajać banki kosztem likwidacji firmy (to tutaj niegrozi ale jest pytanie zostanie czy nie na giełdzie)
    Widac jednak że są osoby zacietrzewione, i jak koń z klapkami widzące tylko wąską przyszłość, znające tylko jeden świat(jak koń ciągną wóz pod górkę), ludzie rozluźnijcie się trochę, nie opluwajcie się jadem nie przekonujcie się że macie więcej racji ... poczekajcie do końca miesiąca (bieżącego) zobaczymy co będzie dalej albo święto zmarłych albo choinka i prezenty pod nią.
  • Re: Analiza Preda Autor: ~pred [195.136.30.*]
    zarąbiste :D:D:D:D że masz humor Zulu Gula - moje ukłony

ale taka jest prawda ze te teksty moje twoje czy innych nic nie wnoszą , jak ni ema info tak nie ma a koniec KROSNA na GPW juz tuz tuż

idę poobierać ziemniaki, bo maklerzy przyszli i trzeba im podac drugie danie :D:D:D:D:D

dziś dorzuce im do jedzenia troche potłuczonego szkła z KROSNA - nie to by była przesada, po prostu naleje do frytek :D:D:D:D:D
  • Re: Analiza Preda Autor: ~zulu gula [83.6.116.*]
    Ciesze się że poznałeś się na żarcie, ewentualnie proponuję dodać jeszcze coś od siebie do sosów majonezowych.
    100% racji masz z tym że możemy pisać piękne poematy ale i tak wszyscy czekamy na info nie ważne czy pozytywne czy negatywne ale na info bo teraz to zostają fusy, szklana kula itp.
  • Re: Analiza Preda Autor: ~pred [195.136.30.*]
    czy bedzie info czy nie to ta spółka skoczy w góre i spadnie z hukiem w dół - spekula nie odpusci takiej okazji do zarobienia kaski w tak krótkim okresie czasu - wspomnicie moje słowa - i stad te moje wypowiedzi aby leszcze nie dali sie wydmuchać spekule

ale, a tego co widze to leszcze same leza aby utopic kaskę :D:D:D
  • Re: Analiza Preda Autor: ~barkan [193.111.166.*]
    Zulu Gula, - tekst śmieszny , przyznam. I jeżeli jestes tak dobry w szukaniu lokalizacji mogłbys mi powiedziec skąd ja piszę ?? pogratuluję jezeli trafisz -zapewniam. 691600808
  • Re: Analiza Preda Autor: ~ciekawski [83.8.190.*]
    Barkan - czy zulugula zgadł? bom bardzo ciekawy??? a link (2 posty wyżej) podany bardzo fajny podoba mi się
    Barkan - to co mi pokazało z twoim IP (193.111.166.xxx) to że jest to Bank PKO SA, a dokładnie to lokalizuje mi jak centralę banku przy grzybowskiej.

• Re: Analiza Preda Autor: ~zulu gula [212.160.239.*]
    Barnaby, dodam tylko ze możesz być w innym oddziale Banku nawet nie w Warszawie, wiem to po swoim IP - pokazuje mi główną siedzibę. Ale jak była by taka potrzeba to wiedział bym gdzie (do jakiej firmy) zwrócić się z pomocą o lokalizację.
    barkan - sokra za pomyłkę powinno być barkan nie barnaby
  • Re: Analiza Preda Autor: dodjasz [82.115.90.*]
    kazdy, kazdego moze sprawdzic po IP ...

np. TU: http://cqcounter.com/whois/
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.