Co ty z bzdury piszesz jaka optymalizacja
Tu jest ewakuacja i to ostra ewakuacja zadna optymalizacja do kończ roku zrobią 0.70pln a po nowym roku obstawiam 0.50-0.30 na bank
Nie ma dla mnie znaczenia czy będzie 0,10 czy 0,50 PLN, ważne co tutaj będzie.....Nie planuje sprzedawać, a jak nie sprzedaje nie mam straty.....Tutaj CIERPLIWOŚĆ to kluczowe słowo....
Dnia 2025-12-30 o godz. 14:00 ~Ooo napisał(a): > Czyli co lecimy w dół do bazy bo informacji o spółce brak > > Zero wiarygodnosci > > Zero informacji > > Zero kapitału > > Zero planu > > ZERO!!!!!
Nie na co mi ten chłam
Stwierdzam fakty
Niewiem czemu tu niektórzy piszą takie brednie
Chyba zeby wcągnac naiwnych w to bagno w jakim oni sami siedza po uszy
Widać kolega nie trzyma i mu zawór popuszcza, chcesz kupić i jesteś taki pewny że spadnie to po co piszesz? Czekaj grzecznie na swoją kolej i nie produkuj się. Bo jeśli piszesz żeby pisać to polecam wizytę u dobrego specjalisty
Nie rozumiem aluzji?
Sądzilem ze po to jest forum by wyrazic swija faktycza opinie oparta faktami a nie pisanie bajek bez uazasadnienia
Ja przedastawiam fakty
A wy gdybacie bez żadnych żetelnych informacji
Poczytajcie sobie ile takich spolek kupil pan J i co z nimi zrobil i w jakim są stanie a potem piszcie co bedzie
Pozdrawiam
Wydaje mi się że ukierunkowywanie wizji innych inwestorów poprzez pisanie negatywnych, nie popartych faktami informacji które mogą mieć wpływ na decyzje finansowe wielu osób czytających ten temat nie jest dozwolona w świetle prawa i może wpędzić autora takiego posta w niemałe kłopoty. Dlatego zastanowiłbym się parę razy na Twoim miejscu.
Nie pisze o zlej kondycji spółki tylko piszę poparte poparta faktami i nie namawiam nikogo do kupna i sprzedarzy a wiec moje wpisy sa uzasadnione merytorycznie a to wy raczej wprowadzacie w błąd akcjonariuszy pisząc nieprawde jeżeli się myle prosze o wpis merytoryczny zgodny z faktem ze kurs bedzie rósł
CZEKAM !!!
I jak nie poparty faktami byly informacje niezgodne z moim wpisem
No nie wydaje mi sie
Napisałam ze BRAK jakich kolwiek informacji
Pozytywnych i negatywnych
Wiec pisze prawde w przeciwieństwie do was
Drogi " ooo "czy jak Ci tam... Nie chciałbym być niemiły i osądzający, ale gorrrąca prośba do Ciebie .Zanim coś napiszesz sprawdź! Jeśli rzucałeś kamolami na szkołę w młodości ,to teraz daj szansę sztucznej inteligencji i zainstaluj na kompie czy czego tam używasz, zwykły słownik ortograficzny. Może wtedy się dowiesz kiedy używamy "Ż" a kiedy rz... A wracając do sedna. J powiedział A ,teraz czekamy na B. Na pewno mu się nie spieszy, bo skupi to co za grosze oddają nerwowe, ciepłe rączki. Wydaje mi się, że trzeba czekać na kolejne komunikaty. Stary zarząd i Rada -delate. Kto przejmie stery? niewiadomo.na ten moment no i pod to teraz toczy się gra!
Człowieku zastanów się, czy ktokolwiek mający jakiekolwiek informacje będzie dzielić się nimi publicznie? Oczekujesz że ktoś poda Ci na tacy dlaczego warto kupić akcje, a tak giełda nie działa. Jak ktoś ma info to trzyma dla siebie. Zacznij szukać w internecie głębiej to sam będziesz znał odpowiedź, ale nie krzycz bez podstaw głupot że nie warto kupować, bo spółka może uznać że starasz się działać na jej niekorzyść
Ty chyba niewiesz sam co napisałes
A moja ortografia nie zwracam na to uwagi bo pisze z tel i to coś pisze jak pisze
Aoropo spółki
No chyba nie jest tak ze kupie sobie spółkę niewazene jakoą
Nic o niej nie wiem i napewno bedzie rosła
Tylko na jakiej podstawie
Bo masz przeczucie czy ktoś powiedzial zajomemu twojego znajomego który ma znajomego co ktoś mu powiedzial ze dr to dobra inwestycja i trzeba to miec w portwelu
Tak to działa czy cos mnie ominęło bo czegoś tu nie rozumiem
Apropo jaka spolka
Zobacz ile osob zatrudnia bo tam jest
1 robol który udaje żerobi na caly zarzad
Jak w komunie
Jeden robi reszta siedzi
I to nie jest bzdura czy nieprawda tylko fakt
Wiec jakie dzialania z mojej strony na kurs spólki tylko stwierdzam fakty ze sie nie wybije w góre bo nie ma ku temu podstaw
Ty jesteś świadomy tego że nikt nie będzie Ci pisać oficjalnie co się dzieję w spółce? Jesteś przekonany że nic tam nie robia, nie mają żadnych zewnętrznie odesłanych spraw i wiele innych możliwości? Wygląda to z Twojej strony jak próba działania na szkodę spółki. Nie masz realnej wiedzy o sytuacji w spółce, a wypisujesz rzeczy jakbyś był insiderem, jest to dość nie rozsądne. Aktualnie widać jakieś ruchy w spółce, a trzeba pamiętać że strategie spółek moga zająć od paru miesięcy do wielu lat. Cierpliwości musisz sie nauczyć
Podstawowa rzeczą jest komunikacja
Jezeli spółka ich nie wypuszcza to nic nie robi i taka jest rzeczywistość
Bo nawet planu nie maja
Zrozum gosc kupił spólke ktoa poszła w odstawke
Poczytaj na temat pana J
Ty chcesz czekac pare lat
No prosze weź sie nie kompromituj
Tu szkoda iwestować nawet zlamanego grosza
Nawet spekula tu sie nie zleci bo po co
Brak jakiegokolwiek planu na dalszy rozwój spółki
Zatrudnia 1 pracownika
Co to za spólka
I nie dzialam na niekorzyść spólki tylko stwierdzam faktyw wie sie nie powtarzaj ze dzalam na jej niekorzyść bo i tak nie ma ruchu na walorze
Za niedlugo trafi na 2 fixy
Przy takim przeplywie gotówki
Chyba kpisz sobie
Obrotem 7 k papiera
Nie rozśmieszaj mnie
Jak dzieci sie zachowujecie
Cofnij sie do tyłu po ile wyrzucali to coś i jakie byly obroty na s
Spokojnie poczekaj
Do tego mojego wpisu uczestnik " oo " napisal 8 /slownie osiem / uwag. Co bardziej cenn e _ do swoich oponentow _ jestescie jak dzieci, bo jest tylko 7 tys. akcji w obrocie a wy bzdury wypisujecie. Jak traktowac jego prodnozy, niedawne , ze teraz bedzie 0,70 zl a za chwile 0,50 _ 0,30 zl. Ja pisalem juz , ze najwieksze obroty, po kilkaset tys. zl byly przy cenach 3,70 _ 3,90 zl a byla taka sesja gdy obroty przekroczyly milion zl. To objeciu przez inwestora strategicznego kilkudziesieciu procent akcji i ogolnej zapowiedzi, ze ma tutaj konkretne plany. Tych akcji w duzych ilosciach z pewnoscia nie kupowali niedoswiadczeni inwestorzy, lecz wiedzacy pewnie wiecej niz oficjalne komunikaty. Z calego wykresu lacznie z obrotami wynika , ze duzo akcji drogo kupionych nie zmienilo wlasciciela. Podanie nowych ,istotnych wiadomosci moze spowodowac gwaltowne ruchy ceny. Kto tu pisze od rzeczy po przeczytaniu kilku wpisow mozna sie przekonac. Oczekiwanie , ze cena akcji z 4,00 zl spadnie na .... 40 groszy _ czy to jeszcze jest fantazja czy moze cos innego.
Oczywiście że tak, a ten "oooo" niech się produkuje nikt go i tak nie słucha. Nie wiem co on sobie myśli że napisze bzdur, bo go szczypie że zarząd nie mówi mu co szykuje i ten biedny nie wie kupic czy sprzedać. Olejcie go bo nie warto tych bredni czytac, ewidetnie nie trzyma ciśnienia
Tu nie chodzi że chcę kupic lub jak pisze sprzedać co jest nie racjinalne piszac że spólka jest nie warta iwestycji
Skoro kolega dokupił a obroty były 7k to ile dobrał i macie odpowiedź
Jezeli by chciał kupić to 28-29 było po 1.15 wiec mozna bylo brać
Ale brak perspektyw dla waloru
Wiec ja to mawia
Róbta co chceta
Mi to lotto
Ale bede obserwował spółkę
Ale kolega pisze ze oooo jest zniesmaczony bo spólka nie zamieszcza espi to jak w koncu jest
Jest to ważne co spólka ma zamiar robic czy nie robic
Bo bez komnikatu co kupujecie .....
No co
Przepowiednie
Wróżby
Mity
Bajki
Moze fraszki
Jakis punkt zaczepienia by sie przydał cokolwiek
A tu nic w sieci nie ma nic
Wiec lepiej słuchać kogoś kto ma co
Przeczucie
Wizje
Może miał sen
Lub widzenie
Podajcie jakiś punkt zaczepny popary jakąś wypowiedzią artykułem
Tylko merytorycznie
Nie na zasadzie gdybania bo to już było
Drony
Crypto
Zbrojeniowka
A wyszlo to co wyszlo
Pan J kupił spółkę i do szuflady
Jest jedno pytanie na jak długo i czy kiedykolwiek z szuflady zoatanie wyciagnięta
A co do espi to ciekawe jakie bedzie dobre dla inwestorów czy nie
Musisz patrzeć dużo szerzej, sprawdza wszystkie spółki J ktora z czym związana itd. Ale co ja będę amatorom podpowiadać, miałeś iść na inna spółkę, a nie dalej tutaj płakać
"ooo" nadal pisze swoje " filozoficzne " teksty. Przypomne , ze zamiescil trzy dni temu wrozbe o cenie najpierw o,70 zl , potem 0,40 _ o,30 zl. Czyli ma byc od 4,00 zl do 0,40. Pomimo tego "ooo" ma tutaj stale dyzury.