Dzisiaj będzie jazda w kierunku przynajmniej 6.50 może wyżej . Ale uważać trzeba bo w stanach będą odbicia do końca roku a w styczniu spodziewam się mini krachu .tak jak pisałem jakiś czas temu
Powoli kurs będzie szedł na nowe szczyty ....USA nie ma znaczenia na Monnari tutaj nie ma ulicy ani funduszy aby ma to reagowały .Nowe rok to ucieczka inwestorów z dużych spółek gdzie już widać ją powoli i wejście w średnie i w małe spółki .
Wyrocznią to Cezar chyba nie jesteś...niestety... i te całe wywody o stanach i korektach to ...no Wiesz gdzie można sobie wsadzić, co nie zmienia faktu że tutaj jedna sesja może zrobić 7zł 50k akcji z arkusza zebrane i kurs 7,xx
Niby ładna luka wzrostowa w stanach ale z czarnymi korpusami wiec byki muszą jeszcze uważać , groźba taka że Stany mogą zaatakować Wenezuelę i dojdzie następna wojna . Przed świętami byłoby to dziwne ale teraz niczego wykluczyć się nie da pomarańczowy jest nieobliczalny . Jeśli nie dojdzie do ataku to w stanach będą pić szampana w dobrych nastrojach .Monnari powinno podejść jeszcze na przynajmniej 6,50 chyba że trend wzrostowy to przebije 7 w innym scenariuszu wywalili akcje i spadamy
6.50 myślę że tak czy siak powinno być nawet gdyby miało spadać dalej to i tak takie odbicie się należy . Nie mam kryształowej kuli ale jakieś doświadczenie posiadam kto się kiedyś zasugerował KGHM czy CD projektem to może pić szampana bo zwracałem uwagę że widzę tam szansę gdy kosztowały około 100 zł a teraz są powyżej 200 . Na deser kiedyś powinno wystrzelić Allegro bo ten papier jeszcze nie rozegrali chyba że się mylę
Wy dalej to słuchacie tych głupot ? Koleś klepie wyciąć to samo USA korekta itd.jak misztal opowiadał przez wszystkie lata ostatnie jak to jest źle,kryzys,pandemia,wojna itd.a cały czas zarabia i kupuje nieruchomości i przejmuje innych .Myśleć samodzielnie a nie słuchać głupot pisanych w jednym celu.......
Dlatego trzeba kolesia przechytrzyć ustawiać się 2 grosiki wyżej i czekać .Niech zejdą niżej trochę jeszcze .....to jaki jest prezesik wszyscy wiedzą ale karma przyjdzie i do niego....spokojnie nie takie cwaniaki były a skończyły w ......
Nie narzekajcie i tak poszło nieźle z 4.50 na 7 są gorsze akcje na GPW indeks cenowy to pokazuje jaka jest generalnie słabość większości spółek mają kilka motorów tylko co ciągną WIG 20 i tutaj ładnie rośnie większość spółek leży i kwiczy zwłaszcza male gdzie kapitał nie wejdzie bo w razie korekty nie ma komu sprzedać
Nie pisz głupot misztalo jest 6 zł od 5 lat kurs ten sam czyli totalne dno ,spółki inne są szczytach i biją rekordy a ty farmazonisz od 5 lat te same teksty w jednym celu .Do grobu tego nie weźmiesz a karma zawsze przychodzi .....weź się lepiej za robotę i patrz na Lpp jak rośnie i bije rekordy i nie oszukuj akcjonariuszy!Ale ty myślisz tylko żeby się sam na chapać ale wiedz jedno karma przyjdzie do ciebie w najmniej oczekiwanym momencie .....a wtedy zrozumiesz tylko że będzie za późno .
Jak pisałem Jak sobie nie nasypie Misztalo piszący tutaj z kilku nicków poprzez słupy swoje to nic nie skupi już akcji co dzisiejsza sesja pokazała dokładnie że 5 h zerowy ruch był .To tylko świadczy że jak sobie sami nie nasypia to nic nie kupią .