Tutaj możecie sie łączyć w bólu i stracie. Pisać ile wam codziennie topnieje konto. Serdecznie współczuję. Moze pomyślcie o jakimś pozwie zbiorowym na tych ohydnych nagonow.
Waldi licz dywidende wg ciebie dywidenda świadczy o wysokości kursu xddd. Idac twoim tokiem rozumowania, Spółki jej nie wypłacające powinny byc nic nie warte xd poziom rynsztoka przechodzi granice
Dla mnie spółki nie wypłacające dywidendy faktycznie nie są wiele warte i ja przykładowo w takowe nie inwestuję... Owszem, można na takiej spółce zarobić, ale to przypomina trochę grę w kasynie... Raz wygrasz raz przegrasz. Natomiast spółka która płaci wysoką dywidendę w zasadzie daje gwarancję, że na takiej inwestycji nie stracisz... Co najwyżej będziesz musiał dłużej poczekać na zyski.
Bzdury piszesz. Spółki powinny być tak zarządzane, żeby wystarczyło na dywidendę i rozwój. Skupowanie tylko dla programu motywacyjnego dla pracowników inny powód to marnowanie pieniędzy spółki. Jeżeli masz trochę oleju w głowie i wiesz jakie spółki kupować to po kilkunastu latach żyjesz tylko z dywidend i śmiejesz się z ludzi, którzy podniecają się wzrostami i spadkami cen akcji..
Kręci mnie to że wtedy łykałeś jak pelikan ten kwit a dzisiaj znów desperacko naganiasz. Grubo ponad 20 % stracili Ci co was posłuchali i dobrze wiecie że jest marna szansa aby kurs tam zawinął.
Dnia 2025-12-18 o godz. 16:57 ~Xxx napisał(a): > A psychiatra śpi w skarpetkach.
A ty w czym śpisz? Kolega wielonikowego naganiacza kramera? Sprzedawałeś razem z nim po 42 zł i kupowałeś Olymp a później odkupiłeś za ponad 90 zł akcje XTB?
Pitus wklej ten mój wątek mówiący o wrześniu 100 i o 200 bo pisać wszystko możesz,ja podciągnęłam wątek gdzie piszesz o 70 nie wymyśliłam go sobie bo taki jesteś wiarygodny i honorowy jak żaden inny tutaj troll
Przecież to cyniczny cwaniak, który dobrze wie, że to korekta i chce kupić niżej przed kolejnym wybiciem. Tak samo było przy tym 70, bo niedługo później chwalił się ile ma akcji. Najśmieszniejsze, że on myśli, że ma jakiś wpływ na decyzje akcjonariatu i kurs :D Kręci kółeczka i cieszy się, gdy mu wpadnie 5-10% na rok (chociaż pewnie stracił ostatnio na CCC mocno), a ludzie tutaj biorą 400%+ w pięć lat.
To że to człowiek bez honoru to wiem od dawna który notorycznie kłamie ale tutaj stara Gwardia zna go od 22,70 ja ostrzegam nowych ci to za typ bo dla mnie on jest antywskaznikiem sra na spółkę kiedy nie ma akcji a wychwala to trzeba sprzedać bo za chwilę napisze o ubranych przez nas na teraz aktualne 96 a kiedyś było jak w tytule
A ja nie lubię i nigdy się nie kierowałam rekomendacją biur tylko swoją intuicją i teraz wiem że będzie 100’ale po wynikach szacunkowych ,teraz się nie sprzedaje takich akcji jak XTB
Rekomendacje były wydawane przed wybuchem wojny i nie była ona w nich uwzględniona . Rekomendacje zakładały między 700 a 800 milionów zysku i milion nowych rachunków , coś czuje że q1 zweryfikuje te założenia jak i te rekomendacje
Kupowałem w okolicach 10pln, wtedy gdy anale podobni Tobie, nie dostrzegali potencjału spółki. Czytając ich urojenia, do dzisiaj stałbym tak jak Ty z boku. Daj sobie spokój z giełdą.
Pit dwói i się i troi żeby zniechęcić ludzi do XTB ale jest tak niewiarygodny w swoim trollowaniu że nikt już nie bierze na serio jego wpisów takich jak choćby ten wątek zostało niedużo czasu bo 1Q pokaże moc XTB
To czemu tacy jak ty zachwycają się pozytywnymi rekomendacjami ? Od razu jak wyjdzie to nagony wrzucają na forum. Gorzej jak wychodzi negatywna to wszyscy plują. Tacy jesteście!
Odpowiadasz w wątku sprzed paru miesięcy, gdy współczułeś ludziom, którzy mają teraz aktywa o 25% wyższe. Kompromitujesz się pod tym nickiem, zmień na kolejny :)