• Czy mietek odpowie? Autor: ~Kumaty [91.246.66.*]
    Kupiłem spory pakiet akcji za czasów kiedy mietek obiecywał molekułę. Pewnie nie jestem jedynym i wielu z was nabrało się na obietnice bez pokrycia. Mietek kręcił i obiecywał od samego początku, dopiero teraz ostudził emocje. Ktoś z was zaufał mietkowi i kupił papier w oczekiwaniu na obiecywaną molekułę? Merytorycznie proszę
  • Re: Czy mietek odpowie? Autor: ~Prezesdozwolnienia [31.13.194.*]
    Oczywiście jest wielu ale zastanawiam się nad sprzedażą bo to poleci na 2zl na bank! Teraz mietek przyznsl sie fo błędów i słabość w ostatnim artykule! Szok bo to moim zdaniem zstajenie faktów!!! Gdyby pisał o tym wcześniej to już dawno by kosztowało 2zl a nie pojawia sie wycens przez snalityka ns 6+ s teraz 5+ to lada moment analityk powinien korekte swoich płatnych wypocin zmienic na 2+ qqqqrrrrww.
  • Re: Czy mietek odpowie? Autor: ~Info [5.184.240.*]
    Co za problem to czekaj na 2zl i kup. Odbije na 3 i masz +50%.
  • Re: Czy mietek odpowie? Autor: ~Kumaty [91.246.66.*]
    Czas pokaże ale jak widzę wskaźnik c/z aktualny to jestem przerażony, jakim cudem ten walor się utrzymuje na tak wysokich poziomach wyceny
  • Re: Czy mietek odpowie? Autor: ~ktos [46.112.200.*]
    To już bankrut. A rynek wymierza karę ostateczną. Szkoda tylko, że prezes nie będzie siedział w więzieniu. Chociaż kto wie?
[x]
SNTVERSE 0,27% 3,66 2026-03-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.