• Gdzie jest dno? Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [213.17.227.*]
    Matko jedyna, co tu się dzieje? Dawno nie widziałem, żeby coś tak leciało od kilku miesięcy cały czas w dół z tylko minimalnymi korektami w trendzie, a w dodatku od jakiegoś czasu, zamiast zwalniać, to im niżej to te spadki przyspieszają. Co tu się dzieje na tej spółce? chciałem tu wejść przy 50 zł, później w okolicy 45zł ale powstrzymały mnie promocje najpierw na LPP a później na Murapolu, bo tamte spółki regularnie dokupuje na dołkach i postanowiłem tam dołożyć - więcej szczęścia niż rozumu :) A tutaj ludziom, którzy kupili między 50 a 60, bo tam dosyć długo mieliło z tego co pamiętam, szczerze współczuję, bo nie wiadomo, czy to kiedykolwiek wróci na te poziomy :/
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~takmysle [83.175.179.*]
    to nie wroci nawet na 48 zł szkoda umoczonych ludzi; zreszta ja tez tu straciłem, choc nie wiele jak na takie spadki Mam wrazenie ze to spółka bez pryszłosci tym bardziej ze zarząd stwierdził ze nie będzie komentował tego co tu sie dzieje a więc idąc tokiem ich postepowania to jest albo firma bez przyszłosci, albo beda chcieli zdjąc to z giełdy oferujac ludziom grosze za akcje tak jak zrobił to np colian
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~Bafet [91.224.144.*]
    Wróci albo nie wróci jak mawia stare giełdowe przysłowie.
    Ad vocem zachowania zarządu, już prezes CCC pokazał jak skuteczna jest walka z trendem, a jego rzekome dokupienie waloru (a w istocie przeksięgowanie aportem kilku mln akcji do innego podmiotu zależnego), nie pomogło CCC, wycena jak spadała tak dalej spada (btw z 240 w lutym do okolic 110 obecnie). Tak to jest na naszej bananowej giełdzie, tylko longterm, tylko za swoje i dywersyfikacja (nie tylko na akcjach) żeby nie srać później strachem. Natomiast ciekawi mnie, skoro już koledzy cieszący się ze spadków są z nami, przy jakim poziomie wejdziecie na pokład? A może już po cichu już dobieracie, w końcu skądś się te codzienne obroty biorą :)
    jesli wejde to dopiero przy zmianie trendu i dobrych infach; czyli musi to mocniej odbic- ew na jakies kółeczko, o ile wyda mi sie że jest sens, ale na razie go nie widzę
    Ok i to jest jakaś odpowiedź. Podsumowując, musisz uzbroić się w cierpliwość :)
    obawiam sie ze cierpliwoci na długo mi nie starczy i przestane to obserwowac :-) dzis myslałem nad ccc o koleczku gdy mocno spadało rano, ale wyszedlem z załozenia ze beda probowali w 100zł uderzyc na dniach no i nie zarobię juz bym miał z 5% - pech
    Spokojnie, jeszcze będzie na CCC dwucyfrowo. Doczekasz się
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~Asd [46.112.67.*]
    CCC w porównaniu do tego gniota ma chociaż strefę wsparcia którą aktualnie trzyma . Tutaj jak widać dna nie widać i tyle w temacie.
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~Oleole [193.42.98.*]
    Może po 25sie skusze. Pod dywi nie dam sie zrobić w konia bo co mi po 10%jak urwie powiedzmy od dzis jeszcze35
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~Tyle_w_temacie [83.29.7.*]
    25 to wsparcie nie do pokonania jeśli kurs tam dojdzie to można zastawiać działki domy i mieszkania i pakować papier w ciemno bo jest więcej niż pewne że odbije co najmniej w okolice 30
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~Oleole [194.233.101.*]
    Dużo nie trzeba, wystarczy, że dolar spadnie i po raz kolejny istotnie ubędzie klientów a spółka zagrzebie sie w kosztach bez efektów a gruby powie dość trzymania maszyny do pisania.
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~Lus [37.248.221.*]
    Wszystko jest do pokonania 40 też było nie do przebicia
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~Mz69 [46.114.244.*]
    Dno jest zero, poniżej raczej nie spadnie…
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~Shortujacy [92.40.213.*]
    Dno jest na dnie, jak za darmo beda rozdawac akcje
  • Re: Gdzie jest dno? Autor: ~lol [185.31.217.*]
    dziś świeczka daje szanse na wzrosty jutro, ale fundamenty dają podstawy do wyłamania tego wsparcia niestety.
[x]
TEXT 0,21% 37,38 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.