• średnia 6,60 Autor: ~s1tock88 [31.0.117.*]
    Hej sredniacy z "duzymi pakietami " po 6,60 deklarujacy dokupienia , zapewne są bez akcji , ale moderują kurs dla nowych , a tych coraz mniej .Czyzby konsorcjium zagrozone ?
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~Tomek [79.186.225.*]
    Prawie 2 tygodnie bez Espi , pewnie pomysły na listy intencyjne i umowy ramowe się skończyły
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~s1tock88 [31.0.117.*]
    Polityczny gdzie jesteś ? jak sie loguję i sprawdzam ESPI / kurs to jednego brak a drugie coraz nizej , odłozyłeś na choinkę ? bo z ew zarobku nie kupisz
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~Mat [37.30.20.*]
    On czeka razem z te na 100 zł hehehehehe
    A może nadal siedzą na tych pokazach dla prywatnych inwestorów hehehee
    5,4 bang
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~Pytam [37.225.37.*]
     średnia 6,60 Autor: ~s1tock88 [31.0.117.*] 2025-12-17 10:48
    (...) Czyzby konsorcjium zagrozone ?

wasze przegrywy, w życiu :-)))))))))))))
    Macie się dobrze :-))))))))))))))
    ty, mat , tomaszek i jeszcze ze dwóch można byłoby wymienić, macie się świetnie w swojej roli :-))))))))))))))))
    Zgrana paka jesteście :-))))))))))))
    Spokojnie do waszych 100zl już niewiele brakuje. Obserwujcie dalej ich x . Może w piątek znowu wkleją śmiesznego gif-a i przez całe święta będziecie pisać o p.Rafale
    Naiwni poziom hard level
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~Pytam [37.225.37.*]
    Ale o mój spokój nie martw się.
    Raczej przeczytaj swoje wypociny, bo wskazuje, że w wielkiej desperacji jesteś.
    Od rana do wieczora, codziennie w każdym tygodniu miesiąca i od wielu miesięcy jedna wielka rozpacz i rozżalenie.
    ty mat nadajesz się grona płaczek, a nie na giełdę.
    Przegryw tak się zachowuje.
    I pokaż mi mój wpis o 100 zł. Łatki to przyklejaj swoim ziomkom z "konsorcjum" :-))))))))))))))))))))
    Ja mogę zaraz ponownie wkleić twoje z okolic 2 zł, które pokazują jaki z ciebie przegryw :-))))))))))))))))

i nie dyktuj mi gdzie mam zaglądać, na jakie i kogo strony.
    Moje pieniądze i nic tobie do nich.
    Martw się mat o swój budżet, który oceniając po twoim forumowym płaczu jest w notorycznym deficycie :-)))))))))))))))))))))))))
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~iks [31.60.77.*]
    Moim zdaniem już powinno być kilkanaście złotych przy tej liczbie akcji a po dobrych infach, które tu miały miejsce, to powinno być podciąganie.
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~Toma [46.112.93.*]
    Owszem, gdyby pojawiła się informacja o testach. W ostatnich dniach wzmorzenie komunikatow spadło, brak relacji z seminarium jest zastanawiające. Trzeba bacznie się przypatrywać. Możliwe że jakaś relacja z testów może ukazać się dopiero po nowym roku, czyli trochę później niż się spodziewano ale to tylko moje przypuszczenia.
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~s1tock88 [31.0.113.*]
    do Pytam
    (...) Czyzby konsorcjium zagrozone ?

wasze przegrywy, w życiu :-)))))))))))))
    Macie się dobrze :-))))))))))))))
    ty, mat , tomaszek i jeszcze ze dwóch można byłoby wymienić, macie się świetnie w swojej roli :-))))))))))))))))
    Zgrana paka jesteście :-))))))))))))

rk generalnie myli daty na umowach , szczególnie gdy ich nie było ,
    a zagrozenie konsorcjum ?/ rk sprzedał z zyskiem akcje/ inni też - nieznani - co ma wnieśc mbf-rk? inwestora ?
    taki finasowy temat a rk ma na dziś 0% skutecznosci
    OLEJ - MBF
    MASECZKI - MBF
    KABINY , VABUN, ELEKTROWNIA WODNA ......itd MBF
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Chłopcy przegrywy ja nie muszę pisać 30 postów dzienie :)
    Mam średnią powyżej 6 i śpię spokojnie :)
    A wy się dwoicie i troicie aby napisać coś mądrego - ale wam nie wychodzi :)
    Nadal inteligencja chomika biegającego w kołowrotku :)
    - 1zl i zadowolony. To najważniejsze
    Dziecko ja widzę że nie rozumiesz gry na giełdzie - i rozmowa z Tobą to naprawdę strata czasu :)
    Zatem pisz dalej tę swoją mądrości po 30 razy dziennie z kolegami stock i Tomkiem :)
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~s1tock88 [31.0.113.*]
    wypieranie rzeczywistości nic nie da polityczny musisz to przepracować ze specjalistą , konsorcjum juz pewnie nie ma
    Szkoda gadać z wami wy nasi mędrcy :)
    Żyjcie w swoim świecie bo tam wam fajnie :)
    Wesołych :)
  • Re: średnia 6,60 Autor: ~Tomek [79.186.225.*]
    Tak jak pisałem, po tylu espi na normalnej spółce już dawno kręciło się w okolicach kilkunastu złotych. Tu jest żenada
    Po prostu rynek już też się przekonał ile warte są ich espi. Teraz czekamy na komunikat o przesunięciu testów na połowę stycznia . Będzie zapewne 19.12 albo 22.12
[x]
MBFGROUP -3,37% 5,74 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.