• HOSSA ! Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    BTC kupują Banki centralne:
    Narodowy Bank Czech kupuje bitcoiny. Inwestuje w kryptowaluty

BTC kupuje Black Rock - największy fundusz

BTC to obecnie 7% tego co jest trzymane w złocie. Jest oczekiwanie że udział BTC w porównaniu do złota skoczy do 25% w globalnych aktywach - to jak szacują eksperci dało by wycenę 1 BTC na 7 mln USD !!!!

Wchodzą Instytucje a BTC spada, spada bo jest to spadek wymuszony - przecież te instytucje muszą nakupić tego cennego aktywa a najlepiej kupuje się jak spada - bo wszyscy sprzedają :)

Ta spółka daje ekspozycję na BTC a jej akcje kosztują ok 1 zł :)

kto nie kupi ten gapa. za rok - 2 te akcje będą po 100 zł. Proszę zwrócić uwagę że akcji po wszystkich emisjach - nawet tym zamiennym ma być coś ponad 11 mln :)

pozdrawiam

• Re: HOSSA ! Autor: ~Leonardio [37.30.44.*]
    Można było nie niszczyć kursu p.sukacz sprzedał by akcje poza gpw może po 2zl Hanower ale chodziło tu żeby zniszczyć drobnych akcjonariuszy i zarobić kasę dla siebie tera jest 100 ff przekrętami zrobili bagno że spółki.
  • Re: HOSSA ! Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    jak zarejestrują emisję to FF z twoich 100 spadnie do 55 %.

rozumiem że wtedy będziesz zachwalał... powinieneś się cieszyć że możesz kupić za grosze... tzw okazja życia przed tobą

• Re: HOSSA ! Autor: ~BZDURA [5.189.221.*]
    Tak Szukacz zrobil prezent ulicy za grosze i obdarowal ja wszystkimi akcjami jakby nie mogl np znajomemu po 1-2zł, przecież akcje beda po 100zl chodzic za rok dwa?
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Jack [83.143.245.*]
    Specjalnie to zrobił aby dać zarobić ulicy?
  • Re: HOSSA ! Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    a skąd wiesz czy nie sprzedał tych akcji znajomym czy też ludziom powiązanym z nowymi udziałowcami ?

wiesz kto stał po drugiej stronie jak walił w rynek?

dziwnym trafem nie sprzedawał PKC tylko zawsze ktoś się znalazł na K i to w ilościach jakich tu nigdy nie było.

Jak rynek wie że ktoś sypie to kupuje czy czeka aż się ten ktoś wysypie?

jak dla mnie ludzie mądrzy po tym jak zaczęła sypać społka a potem Sukocz to stali z boku i czekali... ja piersze akcje kupiłem na wybiciu w sierpniu, okazało się że zasypała to spółka Sukocza i od tej pory stałem z boku - czekałem z zakupami aż się wysypie i nakupiłem w cenach takich że juz prawie zarabiam

• Re: HOSSA ! Autor: ~tom [31.0.39.*]
    Jezeli funduszowi Hanover oplacalo sie obejmowac akcje po 2 zl i akcje z warrantow o ile pamietam po 4 zl to nie wierze zeby nie skupywali z rynku po 1 zl jak nie sami jako fundusz to na slupy a w rynek poszlo ponad 2 mln akcji FUNDACJA Nowaka 545 tys D. Sukacz ponad 1,5 mln sztuk.
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Xjc [109.243.216.*]
    Jest ktoś zarobiony na tych poziomach procz tego co wywala od miesięcy?
  • Re: HOSSA ! Autor: ~tom [31.0.39.*]
    jak kurs jest na historycznych minimach to kazdy tutaj jest na stracie i z tego powodu duzo ludzi sprzedaje zeby zaksiegowac strate i z powrotem odkupuja na wzrosty przyjdzie poczekac po okresie optymalizacji podatkowej czyli po 23.12.2025 r.
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Tisie [185.48.250.*]
    Spadlo powiedzmy z 5 zl, od ponad 2zl wywala główny udzialowiec 1,5mln sztuk tzn polowe wszystkich akcji a niby nowy inwestor kupuje akcje po 2zl sztuka? Jest ktos mądry?
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Natan [109.173.156.*]
    Pgm tez spadl z 5 na 1... Potem dzida. Zobaczymy. Moim zdaniem do konca stycznia 3 zl maks.
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Filip [80.239.189.*]
    Dlaczego 3? Moze 2 albo 5?
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Natan [109.173.156.*]
    Hannover objal po 2 zl wiec obstawiam, ze bedzie miedzy 2 a 3 zl.... W maju, albo czerwcu jesli beda juz etf krypto, cena taka moze byc marzeniem...
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Trend [188.146.137.*]
    Sukacz przerzucił akcje na osoby trzecie aby nie raportować jak by chciał sprzedać
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Myk [89.22.210.*]
    Moim zdaniem w umowie byl zapis by ją zawrzec brak p Sukacza
    Ale tego nie wiemy
    Tylko domniemam
    Bo czemu wywalił wszystko?
    By inny podmiot przejoł pakiet większościowy?
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Md [109.243.7.*]
    Przecież mógł zostawić cokolwiek a tak jest w ulicy 100% coś tu nie gra.
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Amg [104.28.114.*]
    Może miał zapis w kontrakcie że musi sprzedać po rozwiązaniu umowy.
  • Re: HOSSA ! Autor: ~Myk [89.22.210.*]
    Nie wiemy haki byl zapis.
    Nie znamy treści umowy
    Czemu zrezygnował z prezesury
    Jest wiele pytań
    Byl ojcem spólki
    Podejzewam ze zarzad chcial iść w inna strone a prezeses nie
    Tego nie wiemy?
    Ale chyba dobrze sie dzieje od teraz
    Btc zaczyna się ukladac w dobra strone
    Złoto i srebro ma przegrzane wskaźniki
    Jak zaczna wyskakiwać z kruszcu to w co wejda ?
    Pomyslmy tylko rozsądnie?
    Bo w cos trzeba uciec tylko co nam lub im zostaje
    A btc jest wystidzony i nisko
[x]
IMMGAMES -2,13% 0,64 2026-05-25 15:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.