• Przyznać się! Autor: ~Tadeusz [176.107.34.*]
    Meldujcie się ci którzy przepuścili hajs na święta na lbw! Jak to się mówi"... bombki strzelił"
  • Re: Przyznać się! Autor: ~DGT [37.31.147.*]
    kupione
  • Re: Przyznać się! Autor: ~Dd [31.61.242.*]
    Dokupione, tzn klasyczne uśrednianie
  • Re: Przyznać się! Autor: ~Ciekawy [84.40.157.*]
    Jaką masz średnią ?
  • Re: Przyznać się! Autor: ~Tadeusz [176.107.34.*]
    Dokupione=pieniądze przedupcone
  • Re: Przyznać się! Autor: ~LoL [188.146.143.*]
    Trzymam ręce pod dupą … choć pojawiły się wątpliwości.
  • Re: Przyznać się! Autor: ~DGT [37.31.147.*]
    do 6 m-cy da zarobić taki jest plan zobaczymy
  • Re: Przyznać się! Autor: ~Dd [31.61.242.*]
    Nie bądź taki ciekawski nudny na najprostsze pytania nie odpowiadasz.
    Min po co tu jesteś i dlaczego.
  • Re: Przyznać się! Autor: ~twójkoszmarbindol [188.146.45.*]
    Ooo siema tadzieuszek, tadzieusz to że ty z ciągnięciakiełbasy nie możesz wyjść na prostą, nie znaczy że inni muszą mieć tak samo.słychać ten twój wredny rechot że ktoś twojego pokroju-ćwierćinteligencie musi kasę na święta przepuścić.ja ty kozisutenerze jestem tu od 3,57 i jak bym sprzedał to z podatku który musiałbym zapłacić to ty tadzieuszku miałbyś na święta do końca życia.więc pilnuj swojego stada i więcej kiełbas rób to przez kilka żyć może mi dorównasz.
  • Re: Przyznać się! Autor: ~Tadeusz [176.107.34.*]
    Pindol dniówka dziś bo tak wcześnie? W wigilię pracujesz jeszcze czy nie, bo święta wolne to gęba odpocznie chyba? Dlaczego uważasz się za mój koszmar? Nie jest tak. "Fajny" jesteś. Taki nie za mądry chłopek z urojeniami. Ja na twoim miejscu to sprzedałbym przy 12 to byś nie musiał robić tego co robisz. No ale żeby sprzedać kupione po 3,57 to najpierw trzeba je mieć. Lekarz nie powiedział że nie można sprzedać czegoś czego nie masz. No chyba że kupiłeś ynwestorze po 12 a masz plan sprzedać po 3,57 to gratuluję, a to przy twoich zapędach jest bardzo możliwe.
  • Re: Przyznać się! Autor: _xd [110.172.145.*]
    Dużo frustracji czuć w tym wpisie. Ale czy to dziwi? Po całej nocy dmuchania nie dali mu się umyć, a zajady i okrężnica pieką xD
[x]
LUBAWA -1,59% 9,30 2026-05-22 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.