• Do końca grudnia 500zł Autor: ~As [89.151.21.*]
    tak obiecywał wasz naganiacz "all".
    Bo w kasie spółki 100mln, bo 11bit to drugi CD Projekt, bo Theo Alters świetnie się sprzedaje, bo przychody będą z GP, bo to i tamto.
    I co??? Teraz będzie nowa śpiewka naganiacza, ciekawe co tym razem wymyśli.
  • Re: Do końca grudnia 500zł Autor: ~all [185.164.140.*]
    jak będę wychodził z 11bit przy FP 1886 to wtedy porozmawiamy o stopie zwrotu z tej inwestycji, nawet jeżeli to będzie 2026-2027
    rok, CDP zbierałem prawie rok przy podobnych zagrywkach na kursie i swoje ugrałem, tutaj będzie podobnie, czym niżej zjadą z kursem tym większy pakiet będę akumulował i mniejszy wzrost będzie potrzebny do sowitych zysków, piersze akcje 11bIt kupowałem jak fundusz wychodził poniżej 10zł przed premierą TWOM, był taki sam płacz na forum jak Twój i kolegów
  • Re: Do końca grudnia 500zł Autor: ~As [89.151.21.*]
    Hahaha wyszedł naganiacz z nory :-)))
    Ty dalej naganiacz choć twoje argumenty z premiery TA nie miały żadnego znaczenia o czym ci wielokrotnie mówiłem!
    Kupuj sobie dowoli bo twój timing jest fatalny, jak kupię jak przyjdzie odpowiedni moment (nie wcześniej jak w 2027) a nie jak jakiś Janusz na forum będzie wieszczył wzrosty tak jak ty.
    Ty sobie możesz kupić kartofle na placki ziemniaczane co najwyżej, wróć tutaj w 2027 i daj znać jak będziesz kupował, masz teraz przewalanie pod optymalizacje i do 150 zł nie mogą zjechać, ja sobie poczekam i zrobię średnią zakupu o jakiej nawet nie marzyłem, a Twoją średnią zakupu zobaczymy w 2027, chociaż znając życie zmienisz nicka i znikniesz
  • Re: Do końca grudnia 500zł Autor: ~Gruby [31.60.3.*]
    Mówisz że do 150 nie potrafią zjechać? xD No popatrz, już jest 149zl a wczoraj ten komentarz pisałeś. Spółka całkowicie straciła zaufanie inwestorów i dopóki nie będzie gruntownych zmian to już nigdy nie wróci to dawnych wycen
  • Re: Do końca grudnia 500zł Autor: ~macias [194.106.193.*]
    fundamenty są obiektywnie dobre nadal
    No nie wiem czy takie dobre.
    Do "all" jak tam uśredniłeś już swoją cenę na Bitach? Tak chciałeś aby kurs dotarł do 150zl to masz. Hahaha
  • Re: Do końca grudnia 500zł Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Oho widzę, że nie spada tak szybko jakby chceli bo sie pojawia stara śpiewka bo "all " kiedyś cos tam powiedział.

A trzy lata temu mówili na CDR że 50 maks. A tu na początku roku mówili że miesiac, dwa i będzie 90.

HALOOOO! NA GIEŁDZIE JESTESMY JAKBY KOLEGA NIE ZAUWAŻYŁ!!!! xD
    Tak uderz w stół a nożyce się odezwą. Stara gwardia: all i BP pilnują kursu, ha ha ha. Tak pilnują że po premierze TA kurs spada nonstop z 235zl na 152 obecnie.
    To macie ładne -35% w plecy na tej super inwestycji. Buahaha ale Janusze giełdowi, hehehehahaha.
  • Re: Do końca grudnia 500zł Autor: ~Gruby [31.60.3.*]
    Najlepsze, że All coś bajdurzył wtedy, że poniżej 215 nie potraficie zbić, potem że poniżej 200, potem 190, teraz śpiewa, że nie później 150 xD. Ciekawe jaki potem limit przyjmie to pisania swoich mądrości na forum
  • Re: Do końca grudnia 500zł Autor: ~Wujek [46.205.201.*]
    Dnia 2025-12-16 o godz. 12:12 ~Gruby napisał(a):
    > Najlepsze, że All coś bajdurzył wtedy, że poniżej 215 nie potraficie zbić, potem że poniżej 200, potem 190, teraz śpiewa, że nie później 150 xD. Ciekawe jaki potem limit przyjmie to pisania swoich mądrości na forum

Dokładnie! Obstawiam, że granicą jest WK=1 czyli około 100zł.
  • Re: Do końca grudnia 500zł Autor: ~Wujek [46.205.201.*]
    No sorry ale cieszenie się, że jak kurs spada to sobie będę mógł taniej kupić jest niezbyt mądre.
    Lepiej mieć cenę zakupu w okolicy 150zł czy lepiej mieć 200zł czy więcej i próbować uśredniać?
    Uśrednianie też zresztą ma swoje granice. Jeśli wsadziłeś 50% kapitału po 200zł to do ilu uśrednisz?
    Najpierw było szydzenie, że kurs nie może zejść poniżej 180zł, teraz że nie zejdzie poniżej 150zł.
    A jak zejdzie niżej to co? Dalej będziemy "uśredniać"?
    Nie neguję tego, że w 2027 kurs może i najprawdopodobniej będzie wyżej.
    Tylko jak na razie nie sprawdziła się prognoza ani o kursie na koniec roku ani o utrzymaniu kursu powyżej 180zł.
    Było też negowanie decyzji tych, którzy wychodzili przy około 190zł.
    Kurs spadł ponad 30% i spada nadal - takie są realia.

widzisz As, ja się cieszę, że pożyczają akcje i zbijają kurs, dzięki temu będą miał kilka razy więcej akcji i dużo niższą średnią przed wzrostem w górę, 10% od 1 mln to taki sam zarobek jak 100% od 100k, ale wystarczy tylko 10%, na CDP ostatni pakiet kupowałem po 90 zł, ale liczyłem się z tym że mogę zjechać do 70 zł, ja mistrzem trafiania dołka nie jestem, wróć w 2027 i pochwal się po ile wtedy będziesz kupował
[x]
11BIT -1,37% 144,50 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.