• I kto miał rację ?? Autor: ~Ciekawy [79.190.133.*]
    Co tam trole wzrostowe, szczekacze i wieszczę marzeń i mitów? Gdzie teraz jesteście ? Przeprosicie ?
  • Re: I kto miał rację ?? Autor: ~nanie [83.24.200.*]
    Zdradź proszę następujące szczegóły:
    - po co piszesz to co piszesz? Jaki jest cel tego tematu na, było nie było, forum giełdowym.
  • Re: I kto miał rację ?? Autor: ~Ciekawy [79.190.133.*]
    Jesteś tu od niedawna chyba, ale prowadziłem batalię z wieloma użytkownikami o to czy spółka urośnie czy spadnie i byłem wręcz szykanowany za krytyczną opinię która sie realizuje od jakiegoś czasu.
  • Re: I kto miał rację ?? Autor: ~babciaklozetowa [37.30.26.*]
    Ciekawy *ODDAJ ZA DARMO TO TERAZ MODNE - JAK M-I-G-I-2-9 - I BĘDZIESZ MIAŁ SPOKÓJ I POKÓJ I CO TAM ZAPRAGNIESZ .
  • Re: I kto miał rację ?? Autor: ~Tadeusz [176.107.34.*]
    No jak to gdzie są? Są w salonach samochodowych czy innych deweloperów i anulują zamówienia na mercedesy i wille, hehe. A nie mówiłem gamonie że tak będzie?
  • Re: I kto miał rację ?? Autor: ~babciaklozetowa [37.30.26.*]
    ODDAJCIE ZA DARMO JAK M,I,G,I,29 - I BĘDZIECIE MIEĆ SPOKÓJ I POKÓJ I CO TAM CHCECIE : )
  • Ciekawy Autor: ~Robert31 [91.242.215.*]
    Przepraszać nie mam za co,ale muszę przyznać kawał dobrej roboty. Czapki z głów za dzisiejszy ruch bo mało kto się tego spodziewał . W piątek kupiłem poniżej 8,55 symbolicznie i myślałem ,że złapałem dołek:):):)
    A dziś all in przy poniżej 7,7z bo taka cena to już jest śmiech na sali za ten papier.
    Czyli nie przepraszam ale dziękuje.
  • Re: Ciekawy Autor: ~Ciekawy [46.112.69.*]
    I kolejna fala nowych nicków których nigdy tu nie było
  • Re: Ciekawy Autor: ~Ciekawy [46.112.69.*]
    Ciekawe czy ten użytkownik jeszcze tu będzie gdyby jednak spadało dalej do 6 czy 4 …
  • Re: Ciekawy Autor: ~Robert31 [91.242.215.*]
    Nie wiem do kogo pisałeś ,ale jak do mnie to nigdzie się nie wybieram. Zdecyduj sie w końcu czy 4 czy 6,ostatnio pisałeś o 8,7 .
    Żeby budować swoją wiarygodność nie możesz być jak chorągiewka.
    Mam czas ,pieniądze i spokój ducha więc będę na pewno ....
  • Re: Ciekawy Autor: ~Adwersarz [83.27.34.*]
    Zrobiłem to samo i już jestem zarobiony. A to dopiero początek. Ponieważ "zjazd" rzędu 10% nie miał żadnego racjonalnego uzasadnienia w sytuacji spółki, której kondycja, perspektywy i potencjał rozwoju wciąż wzrastają, wszystko wskazuje na obniżkę przed większymi zakupami dużych inwestorów świadomych tej sytuacji...
[x]
LUBAWA -0,70% 9,21 2026-05-26 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.