Zdradź proszę następujące szczegóły: - wiek - wykształcenie - po co piszesz to co piszesz? Jaki jest cel tego tematu na, było nie było, forum giełdowym.
Jesteś tu od niedawna chyba, ale prowadziłem batalię z wieloma użytkownikami o to czy spółka urośnie czy spadnie i byłem wręcz szykanowany za krytyczną opinię która sie realizuje od jakiegoś czasu.
No jak to gdzie są? Są w salonach samochodowych czy innych deweloperów i anulują zamówienia na mercedesy i wille, hehe. A nie mówiłem gamonie że tak będzie?
Przepraszać nie mam za co,ale muszę przyznać kawał dobrej roboty. Czapki z głów za dzisiejszy ruch bo mało kto się tego spodziewał . W piątek kupiłem poniżej 8,55 symbolicznie i myślałem ,że złapałem dołek:):):) A dziś all in przy poniżej 7,7z bo taka cena to już jest śmiech na sali za ten papier. Czyli nie przepraszam ale dziękuje.
Nie wiem do kogo pisałeś ,ale jak do mnie to nigdzie się nie wybieram. Zdecyduj sie w końcu czy 4 czy 6,ostatnio pisałeś o 8,7 . Żeby budować swoją wiarygodność nie możesz być jak chorągiewka. Mam czas ,pieniądze i spokój ducha więc będę na pewno ....
Zrobiłem to samo i już jestem zarobiony. A to dopiero początek. Ponieważ "zjazd" rzędu 10% nie miał żadnego racjonalnego uzasadnienia w sytuacji spółki, której kondycja, perspektywy i potencjał rozwoju wciąż wzrastają, wszystko wskazuje na obniżkę przed większymi zakupami dużych inwestorów świadomych tej sytuacji...