• Czekając na spadki ........ :) Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.145.*]
    Ostatnimi czasy solidnie się wyprzedałem - nawet coś tam poszło po 30,36
    Dziś podebrałem trochę akcji ze średnią 28,70 jak na razie i czekam co będzie dalej - jak będzie dalej spadać to bedę powoli zbierał ....
    Trudno jest okreslić jak będą wygladać notowania na szerokim rynku i spółce i dlatego obecnie strategie mam tylko na kilka dni do przodu.
    Liczyłem że dziś zaświeci się ostre czerwone światełko a tu dax zrobił focha i poszybował gdzieś w nieznane.
    Wig 20 już prawie +2% - nie wiem czy zachód wywala na wzrostach czy zbiera ? :)
    Mój plan się nie zmienia w dalszym ciągu - liczę że jesteśmy jużw poczatkowej fali BESSY acz rynki są bardzo silne i można się spodziewać ataków na ATH bo dużo do nich nie brakuje.

Ostatnimi czasy można było bardzo dużo zarobić na Cargo, kto wchodził poniżej 11 zł i przetrzymał do dziś jest dobrze zarobiony a 3C dało około 10 %. Także okazji na rynku do dużego zarobku w bardzo krótkim czasie jest bardzo wiele, wystarczy tylko poszukać .......

• Re: Czekając na spadki ........ :) Autor: ~PanRyszard [109.196.127.*]
    Arkadiusz Ja dzisiaj podebrałem po 25 zł i to spory pakiet hahahaha
  • Re: PanRyszard Autor: ~Arkadiusztoja [217.96.145.*]
    a lekarz co na to ? na 25 to będzie trzeba poczekać jeszcze trochę :) acz możliwe że nie tak długo o ile kierunek będzie tylko południowy :)
  • Areczek znafca rynku Autor: ~PanAndrzej [37.47.153.*]
    Hahahaha
    Kupował po 28,70
    Dobre ....chyba wczoraj w niedzielę handlową
  • Areczek znafca rynku Autor: ~PanAndrzej [37.47.153.*]
    Areczku na forum Asbisu było dużo.. myślących inaczej ale Ty to już przebiłeś ich wielokrotnie

• Re: Areczek znafca rynku Autor: ~Gringo [31.61.253.*]
    Wreszcie trafił swój na swego.Kontynujcie swoje farmazony czekamy ochoczo.
  • Re: Czekając na spadki ........ :) cdn Autor: arkadiusztoja [217.96.145.*]
    Wczorajsze zakupy ze średnią 29,70 w połowie oddane wczoraj po 30,22 a druga połowa poszła dziś taniej.
    Giełdy ładnie korygują i jeszcze tylko około 1000 punktów na nasdaqu i będziemy mieli doczynienia z "książkową BESSĄ" acz to rynek i tu wszystko jest możliwe :)
    dodatkowo sprzedałem 1/3 akcji kupionych ze średnią 29,24 - także możliwe że dziś sprzedam wszystkie akcje do ZERA ...........
    Jak już gryzmoliłem wcześniej druga połowa grudnia może być tym czasem w którym zaczniemy szybsze i silniejsze spadki acz to rynek dyktuje kierunek a nie moje gryzmolenia.

• Re: Czekając na spadki ........ :) cdn Autor: ~Gall [94.154.17.*]
    No juz cie wyjaśnił rynek, tylko ty za 2 miechy będziesz po 38 znowu sprzedawał Xd
[x]
ASBIS 3,65% 71,00 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.