• Blisko coraz bliżej... Autor: ~Realnie [91.233.186.*]
    Cichutko tutaj się zrobiło..
  • Re: Blisko coraz bliżej... Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Strasznie spamujesz ostatnio - fajny kabaret się z tego robi :D
  • Re: Blisko coraz bliżej... Autor: ~hmm [31.61.180.*]
    Dnia 2025-12-12 o godz. 11:05 ~Polityczny napisał(a):
    > Strasznie spamujesz ostatnio - fajny kabaret się z tego robi :D

Polityczny...co tutaj robisz...nie spotkalem dotychczas UPOLITYCZNIONEGO Aniola Stroza...tak na wlasna reka czy na zlecenie taka narracja...
  • Re: Blisko coraz bliżej... Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    BUAHAHAHA - czekałem na ten argument :D
    Zmartwie Was - jestem tutaj z mojoą 'zainwestowaną stówką' aby śmiać się z takich wpisów

Od lat powtarzacie to samo - łudzicie się iż zostaniecie milionerami ale nic z tego nie ma - i nie będzie
    A ja będę ostatnim śmiejącym się jak tutaj zostanie zgasdzone światło

Zatem Wesołych Swiąt moi naiwniacy :)
  • Re: Blisko coraz bliżej... Autor: ~zatroskany93 [83.28.53.*]
    Dnia 2025-12-12 o godz. 12:07 ~Polityczny napisał(a):
    > BUAHAHAHA - czekałem na ten argument :D
    > Zmartwie Was - jestem tutaj z mojoą 'zainwestowaną stówką' aby śmiać się z takich wpisów
    >
    > Od lat powtarzacie to samo - łudzicie się iż zostaniecie milionerami ale nic z tego nie ma - i nie będzie
    > A ja będę ostatnim śmiejącym się jak tutaj zostanie zgasdzone światło
    >
    > Zatem Wesołych Swiąt moi naiwniacy :)

"zainwestowaną stówką" - czy ja dobrze rozumiem? Masz akcje Plazy kupione za całe 100 PLN i siedzisz tutaj i gardłujesz? Czy ty chłopie masz równo pod sufitem? Czym się kierujesz? Co cię napędza?

• Re: Blisko coraz bliżej... Autor: ~Ktos [82.177.102.*]
    Ja myślę, że Polityczny miał dużo więcej akcji, ale się ich pozbył, ale jest na tyle przywiązany emocjonalnie do spółki, że maly pakiet daje mu motywację do śledzenia losów spółki, a przy okazji i forum. To jest forma sportu, rozrywki i niestety uzależnienia

Tylko moja opinia
  • Re: Blisko coraz bliżej... Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Panie ktoś - i tak i nie
    Maiłem kiedyś spory pakiet - ale wiedziałem że rajd jaki zaczął ragnar to krótka piłka bo to ich zagrywki na wielu spółkach - wtedy powyżej 5 PLN upłynniłem całość pakietu
    Od tego czasu śledzę poczynania spółki i naiwnej ulicy siedzącej tutaj z zainwestowanym kapitałem liczących na cud który niestety nie przychodzi :)
    Faktycznie można nazwać to formą rozrywki i uzależnienia - jestem też wielkim fanem ludzkiej głupoty a tutejsze forum zaspokoja ten głód w 100% :)
  • Re: Blisko coraz bliżej... Autor: ~Ktos [37.225.19.*]
    Ok, ja to rozumiem. Przyznaj jednak, że trzymasz kciuki za porażkę Plazy:)

Jej zwycięstwo ( choć zgadzam się, że mało prawdopodobne) byłoby Twoją porażką
  • Re: Blisko coraz bliżej... Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Nie wiem czy nazwałbym to trzymaniem kciuków - bardzie czysty pragmatyzm
    Co oznacza zwycięstwo tutaj
    Czy to wyrok pozytywny dla plazy ?? Powiedzmy sobie szczerze - 25-30% roszczenia to jest maks - co wtedy ?? Odwołanie Rumuni, kolejne lata batalii sądowej
    A może ugoda ?? Wtedy obligi zabierają 100% a spółka de facto nadal jest bankrutem
    A porażka płazy ?? Wielce prawdopodobna i wtedy tutaj będzie płacz i zgrzytanie zębów :)

Zatem przyglądam się z zaciekawieniem temu teatrzykowi - zarówno temu arbitrażowemu jak i tutaj temu na forum
    Oba są arcyciekawe i śmieszne :)
  • Re: Blisko coraz bliżej... Autor: ~TakMysle [188.146.36.*]
    Podchodzac czysto pragmatycznie do sprawy to kurs powinien byc juz od dawna na groszowkach a nie jest. Co prawda ostatnio spada ale jakos malo przekonujaco. Natomiast biorac pod uwage skad spolka pochodzi dopuszczam mozliwosc celowego przedluzania sprawy aby jak najmocniej wykonczyc gojow tak psychicznie jak i finansowo. I to jest jedyne dla mnie wytlumaczenie zachowania kursu od lat...
[x]
PLAZACNTR 0,64% 1,58 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.