• Rekomendacja z listopada Autor: ~Spokojny [83.26.37.*]
    kupuj
    45.40
    26.00
    74.62%
    28.15
    27 lis 2025 08:30
    Krzysztof Radojewski (Noble Securities)

• Re: Rekomendacja z listopada Autor: ~LucoaFan [79.184.232.*]
    Powiem tyle, spadki nie są problemem dla tych którzy wierzą w spółkę, bo kupią/dokupią sobie akcji
    są problemem dla hazardzistów
    Pozdrawiam

• Re: Rekomendacja z listopada Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Uważam bardzo podobnie, spadki to nie problem
  • Re: Rekomendacja z listopada Autor: ~wizimir [185.186.152.*]
    No dobrze, ale rekomendacja DMPKOBP zmniejsza szanse na sukces we wszystkich kategoriach leków, niestety. Wyniki są jednak gorsze od złożeń.
  • Re: Rekomendacja z listopada Autor: ~mik [212.160.88.*]
    To nie rekomendacja zmniejsza szanse na sukces, to rekomendujący tą szansę widzą jako mniejszą niż wcześniej, a to różnica. Pytanie do inwestora brzmi: Jak Ty oceniasz tą szansę biorąc pod uwagę wszelkie dostępne informacje?
  • Re: Rekomendacja z listopada Autor: ~Fan [178.21.154.*]
    A dla mnie jest na odwrót i gdzieś o tym pisałem wcześniej - tu skutek pomieszany jest z przyczyną (lub na odwrót). Kurs spadł, to Pan analityk dostosował tezę do kursu.

Ciekawe, czy:
    1) jeśli kurs poszedłby nieco wyżej, np. do 35 zł i tam odbił się od oporu i zaczął spadać, to cena w analizie analityka wyniosłaby w dalszym ciągu 32 zł, czy może 35 zł?
    2) to samo pytanie należy zadać, w sytuacji gdybyśmy dalej byli w trendzie wzrostowym - czy Pan analityk miałby "jaja" żeby ugasić entuzjazm rynku i dalej obniżyłby cenę akcji w rekomendacji do 32 zł, czy może poszedłby za entuzjazmem rynku i podniósł cenę?

Dla mnie to jest jakaś abberacja - to wygląda tak jakby rekomendacja podążała za tym co robi rynek, a nie była wyznaczona obiektywnymi danymi (fundamenty/perspektywy).

Ale to tylko moje zdanie i mogę się mylić.

[x]
RYVU 1,19% 25,60 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.