• Na kogo stawiacie Autor: alicja1992 [83.27.11.*]
    Polsat łapka w górę, czy Bioceltix łapka w dół ?
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: alicja1992 [83.27.11.*]
    Wartość Polsatu to 25zl na akcje, a obecnie jest ? Prędzej Polsat pójdzie na 20zl niż Bioceltix na 130zl, a w maju 2026r można rozważyć zamianę, jeśli złożą ten nieszczęsny wniosek
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Kramer [89.64.1.*]
    Ja obstawiam w 2026 ReadGene z onkologii genetycznej. Mają pakiet opatentowanych testów diagnostycznych z prewencji onkologicznej, rozbudowali w drugim półroczu 2025 sieć dystrybucji przez Duagnostyke, Alab, Twoje Geny etc. a dodatkowo działają w branży onkologicznej która ma ogromne zapotrzebowanie na tego typu produkty. Technicznie kończy się korekta w długoterminowym silnym trendzie wzrostowym a CEO w ostatnim grudniowym wywiadzie w Bentleyu u Wieczorka niechcący puścił cynk że nawet zaczęli współpracę z Chińczykami.
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Remember [91.236.137.*]
    2026 będzie należał do Medicalg. Break even pierwszy kwartał i realizacja oRGR na wykresie z zasięgiem na 3 cyfry
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.123.*]
    Wszystko pięknie? Tylko dlaczego nagony wykorzystujecie do tego wątek Bioceltix???? Dlatego Wasza wiarygodność spada do 0.
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Fret [31.61.162.*]
    Co to jest Kvarko? To jacyś ruscy?
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~DET [37.30.19.*]
    Fundusz z Wrocławia, który tę Spółkę tworzy od początku
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.112.98.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: alicja1992 [37.31.44.*]
    Możliwe że Medinice w końcu znajdzie kupca. Nie mam i już nie wracam. Na Bioceltix fame się skończył i tak jak pisałam będzie boczniak na 80zl aż do maja. Szkoda kisić kasę. Są fajne spółki na Q1, jakoś np Datawalk potrafiło po zejściu z 130 na 75zl, wejść ponownie na 130zl. W tym samym czasie. Bioceltix tego nie zrobił. Rynek zawsze źle ocenia i opóźnienie i rodzące się niepewności, mimo tylu starań Wielgusa by rynek uspokoić, łącznie z PB i growthinvest... a rynek jest podejrzliwy. Ja czekam na EMA pozytywne i dopiero wejdę, no i pytanie co z tą decyzją środowiskowa na fabrykę.
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Góru [109.243.193.*]
    Nie wiem czy sama pozytywną decyzja środowiskowa ruszy kursem. Budowa fabryki chwilę trwa. Mówisz o EMA a co z rynkiem USA? Jak to wygląda z dopuszczeniem?
    Gdyby byli pewni EMA to ten kurs już byłby w okolicach ponownie 110zl, a widać że Wielgusowi zależało by uspokoić rynek
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Jony [185.234.91.*]
    To czemu sprzedałaś Medinice
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: alicja1992 [37.31.51.*]
    Sprzedaż Medinice była błędem ale mam swoje zasady, pewne czasy inwestycji i niedowierzaniem zaczęłam patrzeć na obietnice prezesa, sprzedałam też Datawalk po 108zl bo koe było umów enterprise, sprzedałam Bioceltix bo są opóźnienia, taką mam strategie, raz się wygrywa a raz przegrywa. Teraz inwestuje w spółkę zdołowana z szansą na mocne zarobki w 2026r. Na Bioceltix wrócę ale tylko po pozytywnym EMA, lepiej mniej zarobić a pewniej.... czasem to ratuje, wiesz akurat na Medinice nie zarobiłam ale sprzedać np Genomtec, nie straciłam, a mogłam ... mam swoje żelazne zasady, które czasem ratują, a czasem nie dają zarobić... trudno.... Medinice jest specyficzna spółka, jak wiesz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.243.221.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~yodyod [37.248.216.*]
    W medinice nie ma nic specyficznego to medtech jest. Jak rozumiesz timing swoich inwestycji czyli kupujesz gdy inni nie ufają chociaż mają czarno na białym timing spolki to to jest bułka z masłem. Krzywa Gardnera
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~yodyod [31.0.32.*]
    A teraz na forum medinice alicja1992 pisze że sprzedała ICE po 48 a kupowała po 7.60 naprawdę podziwiam ludzi za te klamstewka
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.82.*]
    Przecież ten trans to zwykły mitoman,nikt nie traktuje poważnie tego co tu pisze
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Janusz [37.31.6.*]
    Teraz tylko medinice pod komercjalizację
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: alicja1992 [37.31.48.*]
    Bardzo jestem ciekawa Medinice, Bioceltix, jak pisałam zabawa na 80zł. Do odpowiedzi na pytania, a przede wszystkim certyfikatu tu nikt nie zaryzykuje
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Góru [109.243.241.*]
    Alicja (Janek czy jak Ty tam masz na imię), na pierwszej korekcie wracaj na Medinice! Weź chociaż mały pakiet żeby jechać z Nami. Na większe zakupy nie namawiam, nie chce naganiać, nie o to mi chodzi. Ale będzie sympatycznie, obiecuje! Także przełam się i wracaj
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~alicja1992 [138.199.47.*]
    Ale mi Tatko wyczochrał bobra w nocy
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Ciekawy [5.173.208.*]
    FDA wydaje się pewne i jesli tak sie stanie rozpocznie się gra pod komercjalizację CC, jesli wchodzić to właśnie teraz
    Kasa z Bioceltix poszła w Polsat i KGHM. Tutaj wrócę w maju, być może
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Hehe [37.47.94.*]
    Wszystko u ciebie z głową ok? Co to go obchodzi qarwa kawka?
    FDA to ma Medinice. Obserwować. Kasa z KGHM poszła na Medinice. Tu jak otrzymają pozytyw od EMA
    Kiedyś bawiłam się Scope przy 70zl, sprzedałam po 300zl. Myślę że podobnie sprzedam Medinice, a miałam pierwsze zakupy po 7zl wraz z Cyganem :)))
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Inwestor [31.0.35.*]
    Nie liczy się cena wejścia tylko ilość akcji.
    Ilość na początku była nie duża ok 10tys akcji. Teraz można zaobserwować, że jednak spółka nie rośnie lawinowo po otrzymaniu certyfikatu, rośnie przed. Tak było m.in z Medinice..Na Bioceltix też tak powinno być, a jak widzimy nie jest. Inwestorzy mają obawy co do tych majowych odpowiedzi na pytania EMA. Lepiej z boku obserwować i kupić po certyfikacji EMA, będzie na to czas.
  • Re: Na kogo stawiacie Autor: ~Ai [193.35.36.*]
    no jak widać do maja parę dni i teraz będzie sobie swobodnie spadać , (nie nagazniam) widze po kursie , no bo pod co ma rosnąć ;)), juz wszystko wiadomo jest teraz oczekiwanie zostalo ..
    Powinno rosnąć pod EMA, a nie rośnie, tak jak Medinice pięknie rosło pod FDA. Maj się zbliża, jeśli nie zacznie rosnąć od marca to może oznaczać że inwestorzy obawiają się przesunięć odpowiedzi i konieczności dalszych badań, a to źle może wróżyć generalnie co do projektu. Wszyscy są ostrożni
[x]
BIOCELTIX 7,41% 89,90 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.