• Minimum roczne - kurs Autor: ~s1tock88 [31.0.113.*]
    Czy jest mozliwe do osiagnięcia ? chyba tak tak to wyglada
  • Re: Minimum roczne - kurs Autor: ~s1tock88 [31.0.113.*]
    drony w kosmosi e z logo mbf / podają rk . ze nie ma ziemia atmosfery - a one leca na Jowisza / duza planet/ z mozliwoscia zamiwszkana
    jaki kurs bedzie
  • Re: Minimum roczne - kurs Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Ale Ty jesteś zabawny :D
    Za dużo dziecko naoglądałeś się bajeczek w TV - oj rodzice powinni odebrtać internety :D

Co nam jeszcze powiesz o wielki Nostradamusie z Pierdziszewa ?? :)
    Mat prosimy - dołącz się ze swoimi mądrościami :D
  • Re: Minimum roczne - kurs Autor: ~Pytam [37.225.43.*]
    Niestety Polityczny.
    Każda spółka ma na swoim takiego jak mat, difihuho czy hillela :-))))))))))))))))
  • Re: Minimum roczne - kurs Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Tak to już jest - że w wolnym kraju nawet nie znając się na temacie i mają IQ równe chomikowi kręcącemu się w kołowrotku (swoją drogą dobre porównanie do stocka i mata piszących to samo :D ) można pisać co się chce i gdzie się chce :D

Ja tymczasem czekam spokojnie z pakietem i tylko przyglądam się temu kabaretowui który wspomnieni powyżej panowie uprawiają - a drodzy Państwo, oni robią to świetnie :D
  • Re: Minimum roczne - kurs Autor: ~Mat [37.30.20.*]
    Zapomniałeś o użytkowniku re.
    Aaaa przecież on jest na tych pokazach od 2tygodni dla prywatnych inwestorów o których pisał. Mbf pojechał na ukr. A ten będzie pisał o pokazach dla prywatnych inwestorów i cenie 100zl za akcje .hehehe . 7 zł dla kursu to marzenie. Żadne espi nie pomagają
  • Re: Minimum roczne - kurs Autor: ~Pytam [37.225.1.*]
    mat dla przypomnienia niedawny twój nagon

Autor: ~Mat [37.30.21.*] 2025-07-29 11:10
    Opublikowano przy kursie:  2,24 zł , zmiana od tamtej pory: 158,04%
    Re: A może parasolki

(...)
    3 zł marzenie .
    (...)

twój nagon nie spełnił się. A forumowicz, który nie posłuchał twego nagonu, mógł bardzo ładnie zarobić. :-))))))))))))))))))
    A to co pisze re może jeszcze spełnić się :-))))))))))))))))
  • mat - "Chcę ostrzec ludzi żeby nie kupowali tego" Autor: ~Pytam [37.225.1.*]
    Autor: ~Mat [37.30.28.*] 2025-04-07 13:36
    Opublikowano przy kursie:  1,88 zł , zmiana od tamtej pory: 207,45%
    Re: 3 Espi w 2025

(...)Chcę ostrzec ludzi żeby tego nie kupowali .

Rozumiem mat, że słuchałeś sami siebie i nie kupowałeś "tego" :-))))))))))))))))))))
    A jak nie kupowałeś i nie zarobiłeś to jak ciebie można określić ??? :-))))))))))))))))))))))))))
  • Re: mat - "Chcę ostrzec ludzi żeby nie kupowali tego" Autor: ~Mat [37.30.20.*]
    re napisał że są pokazy dla prywatnych inwestorów. Nic takiego nie miało miejsca. Ale spoko. Powodzenia w czekaniu na 100 zł
  • Re: mat - "Chcę ostrzec ludzi żeby nie kupowali tego" Autor: ~Toma [83.7.61.*]
    Czego wy od chłopaka chcecie, taką ma strategię, żeby mieszać w emocjach i kursie. Ja tam jego podejście znam, wystarczy spojrzeć na co 10 jego wpis :>
  • Re: mat - "Chcę ostrzec ludzi żeby nie kupowali tego" Autor: ~Pytam [37.225.1.*]
     Re: mat - "Chcę ostrzec ludzi żeby nie kupowali tego" Autor: ~Mat [37.30.20.*] 2025-12-10 21:50
    re napisał że są pokazy dla prywatnych inwestorów. Nic takiego nie miało miejsca. Ale spoko. Powodzenia w czekaniu na 100 zł

A skąd wiesz mat, że nie było pokazów ???
    A jak faktycznie nie było, to skąd sprzed wakacyjny i wakacyjny oraz obecny nagonie kiedy kursu był znacznie poniżej 2 zł, wiesz że prezentacji nie będzie???

Tak samo wiesz jak naganiane przez ciebie, że "3 zł to marzenie"??? :-)))))))))))))
  • Re: mat - "Chcę ostrzec ludzi żeby nie kupowali tego" Autor: ~marek [37.30.2.*]
    Są rozmowy z inwestorami. Może być za chwilę grube info. Prawda, każda spółka ma swojego głupka forumowego. Ktoś sprawdzał IP czy ten Mat nie ten sam typ ? W sumie podobne brednie jak u innych.
[x]
MBFGROUP -4,86% 5,48 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.