• Dramat Autor: michal55 [46.205.205.*]
    Kolega z pracy w takich sytuacjach mówi "Dramat w....". Jednak niczego innego się po piątkowej informacji nie spodziewałem. Ustawiłem dzisiaj stop loss. Ogólnie zaczęła się właśnie GRA O WSZYSTKO i albo w końcu w maju pójdzie odpowiedź do EMA i pozytywna odpowiedź...albo ostatni gasi światło i ta spółka poleci w otchłani i skończy jak Medicalalgorythmics i parę innych medycznych wydmuszek miraży.
  • Re: Dramat Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.89.*]
    Serio?Ktos kto inwestuje w biotech i nie bierze pod uwagę opóźnień,jest zwykłym Januszem inwestycyjnym.xd
  • Re: Dramat Autor: alicja1992 [37.31.45.*]
    Na SDS też tak pisali. W Biotech można zainwestować pieniądze reaktywnie nie duże w stosunku do budżetu. Ile już takich firm było. A skąd wiesz co tak naprawdę tam się wydarzyło... może jednak coś nie pykło. W SDS zwiedzili z rok zanim się przyznali, że INPROBE nie jest już tak potrzebny bo Roche ich wyprzedził. Tutaj też konkurencja nie śpi. Jsk ktoś tutaj pisze all in lub mam tylko dwie spółki Bioceltix i Datawalk to jest lekko ... hmmm
  • Re: Dramat Autor: michal55 [46.205.205.*]
    Serio. Biorę to pod uwagę narutalnie. Ale jesteśmy już pod dwóch obsuwach. Wszystko zarówno na giełdzie jak to w życiu, ma swoje granice. Będziesz to samo powtarzał po 5, 6...przesunięciu i kursie 30 zł? No możesz. Ale tak jak napisałem Tutaj teraz kurs się pobuja do maja w zakresie 75-90...i albo w maju zacznie rosnąć, albo poleci na łeb na szyję.
    W 2018 r 90% kupowało Synektik pod partnering w 2021-22r.Mamy prawie 26 a do partneringu jeszcze 1 -1,5 roku.Tyle w temacie Januszem.xd
  • Re: Dramat Autor: ~zas [31.61.160.*]
    ja w 2021 pod partnering kupowalem SNT :)
    BCX zacząlem chybaw 2024 wiec 2026 to ok wynik :)
    Ja Synektik kupowałem pod partnering w 2018,jak 90% inwestorów,czego wyrazem były wpisy na wątku.Niektorym marzyło się 100 zł po umowie w ok 2021-22, niektórzy pisali o 150 czym narażali się na szydere i wyśmiewanie.Z czasem na wątku panował głęboki ,żal i rozczarowanie,niektórzy nie mogli doczekać się wzrostów i wywalali wszystko chwaląc się tym na wątku ,bo mieli lepsze perełki np SDS,Puree czy Genomtec...tak jak wspomniałem partneringu nadal nie ma ,jedynie kurs od tego czasu wzrósł ponad 2000%...
    Jeżeli dla kogoś taka informacja jak ta ostatnia jest powodem do dramatyzowania na wątku i nie trzyma ciśnienia to warto się zastanowić nad obligacjami skarbu państwa na 4%....pewny zysk
  • Re: Dramat Autor: alicja1992 [37.31.45.*]
    Fakt jest taki, że tych obsuw jest za dużo i rodzi to wątpliwości. Tu nie chodzi o psrtneting tylko czy z tego, tych leków coś generalnie będzie, czy nie ma jednak trupa w szafie. Bo trudno mi uwierzyć, że po pół roku nagle doradca dostał olśnienia, że wniosek może być odrzucony
[x]
BIOCELTIX -2,11% 88,00 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.